Bunun için özel bir çabam yok aslında. Kolay ya da zor muyum bilemiyorum ama çabucak gelişmez ben de olaylar. Biraz zaman ve karşımdaki kişiyle alakalı.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet tamamen karşıyla alakalı
- 1 yıl
hep topu erkeklere atin bakalim. beklentilerle bir yere varamazsiniz. kendiniz icin istediginizi yakalarsaniz savasacaksiniz. onun sizin bulma olasiligi cok dusuk.
En İyi Cevaplar
1 yılBen kesinlikle kolay lokmayım. Beni kandırmak o kadar kolay ki. Ama herkese değil tabii. Bana güzel yaklaşanlar. Seviyorum deyip, değer veriyorum deyip iki yüzlü olanlar. Bunu her seven beceremez. Bunun yanında iki yüzlülük şart. Benim kafama vurur ekmeğimi elimden alırlar. Maddi olarak da çok kolay kandırılmam. Bir kere başından bir olay geçti ondan sonra akıllandım çünkü. 2010 yılıydı bir arkadaşım aradı eşi ile beraber aradılar. Üniversiteden arkadaşım çok da samimiydik. Allah'la iyilikleri dokunmuştu. Benden o zamanın parasıyla 5.000 TL borç istediler. Bu ne kadar karı koca. Bir hafta sonra ödeyeceğiz dediler, biraz durumumuz sıkışkın acil ödememiz var dediler. Ben de ne kadar borcunuz dedim 8000 TL dediler. O zaman ben size düz 10.000 göndereyim bir hafta gün sonra göndereceksiniz nasıl olsa diye aradan 14 yılı geçti hala gönderecekler. Bak buradan sen çıkar nasıl birisi olduğu mu. Hep kullandılar hep iyi niyeti mi kullandılar. Bu sitede bile öyle oldu. Ben ama hepsini Allah'a havale ediyorum. Bir gün hepsi cezasını bulacaklar.
30 Yorumla
1 yılİmkansız olanım
113 Yorumla- 1 yıl
Onu biliyoruz 😂 şarkım nerde sabah dınledım düşküleri yıne
- 1 yıl
Dunküleri *
- 1 yıl
https://youtu.be/wbILHF9igOk?si=vzt55zNs1G7ztYG9
Metallica - King Nothing (Live)
Yüksek ve kaliteli sesle dinlemeni tavsiye ederim. Ve bu adamlar 63 yaşlarındalar ve hâlâ daha efsanedirler - 1 yıl
Teşekkürler dinliyorum şimdi
- 1 yıl
Bu hepsınden ıyıydi. Teşekkürler ☺️
- 1 yıl
Rica ederim ☺️🤘🏻🤘🏻
- 1 yıl
https://youtu.be/8nW-IPrzM1g?si=-1lIJeZTWHC0Fbd-
Disturbed - The Vengeful One
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻 - 1 yıl
Ooo kral hareket 😎🤘🏻 bende teşekkür ettım ıssız adam
- 1 yıl
https://youtu.be/eWdA1DKfbwo?si=wTlJ3T4ew788xhRv
Static X - Destroyer
Rica ederim ☺️ - 1 yıl
Ben alışırım ama 🙃🙃 hep beklerim haberin olsun
- 1 yıl
https://youtu.be/pc763YIrEew?si=n4IXgSJ8lj25hXah
Halestorm - Straight Through The Heart (Dio Tribute)
Alışman sorun değil binlerce rock ve metal müzik var ulaşırsan bana daha çok atarım - 1 yıl
Sporty listemi görmen lazım şu an. Arabekslerın içinde senin rocklar eğreti durdu 😂😂 ama sevdım favorıleree ekledım hepsını. Arkada çalıyor şu an
- 1 yıl
https://youtu.be/p9GcS8ptpCY?si=aybhOF7UdIM-3WpD
The Warning - Disciple
O zaman bu kızçelerle devam edelim özellikle 3:15 bölümündeki bass gitarın hareketi çok güzel yakışmış şarkıya
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDeneyip görmek lazım başlarına ne geliyor alan
25 Yorumla- 1 yıl
Tehdıt sezdım 😂😂
- 1 yıl
Aynen tehdit şantaj kimse bulaşmasin😂😂😂
- 1 yıl
Korktum kız 😀
- 1 yıl
Sen korkma sen ve birkaç kişi hariç 🥰
- 1 yıl
🥰💋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKendimim. Kolay biri değilim. Değişmeyen yegane kuralım saygıdır. Sınırlarıma saygı duyması gerekir karşımdaki insanın.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKolay lokma değilim.
10 Yorumla Eğer onu istiyorsam benden kolay lokması olmaz :D
31 Yorumla- 1 yıl
Hjhj 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılhayatımda çok fazla ilişkim olmadı, çünkü güzel şeyler kolay elde edilmemeli, çaba ve hakikat önemlidir.. sevdiğim insana karşı kalbimin anahtarını sonuna kadar veririm.. kurallar, niyetini ciddiyetini duygunu saygını toplayıp yanıma gelmesidir... dışardan gerkesiz özgüvenle donatılmış her şeyi elde edebileceğini düşünen biri için ben onun isteyeceği biri olmam
20 Yorumla
1 yılBen kolay lokma değilim, çünkü birine değer verirken her şeyden önce saygı, samimiyet ve dürüstlük ararım. Karşımdaki kişi bu temel değerlere sahip değilse, benimle yakınlaşması mümkün olmaz. Değişmez kuralım ise, kim olursa olsun bana saygısızlık yapıldığı an sınırları net bir şekilde çizmek. Bir ilişki ya da iletişim ancak karşılıklı emek ve uyumla anlam kazanır; bu yoksa, zaten benim dünyamda yer alamaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKolay lokma degilim ben istersem kolay lokma olurum sadece. Basit biriyim biri icin degismeme gerek yok genelde kendimi su gibi hissederim bulunduğum kaba uyum sağlama konusunda rahatimdir bu yüzden yalana üçkağıta basvurup degismem neysem o su nasil berrak ayni ozellik olur
10 Yorumla
1 yılKendim olduğum gibiyim ve samimiyim. Çetin ceviz olduğum için hemen çekip gidecekler, zaten benimle kalmasınlar..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılKarsimdaki ack ve durustse dunyanin en kolay lokmasiyim.. Bir cok seyi tolere zdebilir ayni fikirde olmasamda yaninda olur desteklerilm.. Tek kosulum acik net ve durust olmak :))
13 Yorumla- 1 yıl
Netlik ve dürüstlük çok önemli
- 1 yıl
En onemli seyler bunlar olmazsa hep soru isareti olur.. Soru isaretleri bir iliskinin zehridir.. Icten ice oldurur :)
- 1 yıl
Aynen küşkü olmamalı
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu ara kolay lokma olabilirim biri beni düşürsün diye bekliyorum 🤣🤣🤣
17 Yorumla- 1 yıl
Biri çelme taksın arkadaşa😂
- 1 yıl
Orjınal değil boya
- 1 yıl
Hayır yok
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılNe o öyle ünlem falan. Sanki bana ordular ilk hedefiniz akdeniz diyo.
Değişicem, sana inat değişicem.12 Yorumla- 1 yıl
Değişince kıymet bılmıyır kımse
- 1 yıl
G. tümü yesinler onlar kim köpek bana kıymet biçecekler
1 yılÇetin cevizim, kolay lokma olmaya hiç niyetim yok.
11 Yorumla- 1 yıl
En güzeli
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYok canım yemem bir diyete girdim ben çoktan hiç bir şey yemiyorum artık , taş gibiyim 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Daş dsşş
1 yılçok sığ bir ayrım yapanlar için. kolay lokma nedir cidden? toplumsal cinsiyetten haberiniz var mı? kadınlar her anlamda bir tanım ya da çıkarım aracı oluyor...
1 yılBildiğim bir şey varsa pek bana yaklaşmaya cesaret edemiyorlar, soğuk ve mesafeli duruyorum dışardan bakıldığında lakin içimde ne yangınlar ne yanıyor, ah kimse bilmiyor. 😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılKarşı cinsle veya hemcinslerimle ilgilenmiyorum.
Şu sıralar aklımda biri var.
Tanısam çok severim gibi.
Ama duvarlar örmüş.
10 Yorumla Aslında herşeyden çabuk mutlu olan biri değilim, normal hayatimdada bir sürü arkadaşım vardır fakat yakınlarım farklıdır, hayatıma giren kişinin olgun hemde 1 lafıyla beni gulumsetmesini isterim açıkçası, ve bu benim değişmeyen kuralım galiba beni mutlu etmesii...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgili olana kadar sabrını sınayıp sevgili olduktan sonra ağır romantik olan adamım.
Değişmez tek kuralım var o da sigara içmeyen birini isterim hayatımda, sigaradan iğrenirim.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılZor biriyim ancak anlaşılmaz değilim. İyi bir kitabı imlası bozuk insanlar okuyamaz hepsi bu. 🎗🎐🌼
210 Yorumla- 1 yıl
Zor değilsin herkesin bri kolay yönü var fakat o yöne girmek önemli , anlaşılmaz da değilsin. gayet acık ve net anlaşılıyorsun. işte insanlara gelince, imlasıda kıbleside sevgiside bozuk olunca okuyamaz ama finalde özeti onlar geçer. yazarlar da yeni duygulara yol alır. bu gün nefret ettiklerimiz dün en sevdiklerimizdi. Fatmagülün suçu yok biz onu bihter sandık💋
- 1 yıl
@Harbialem34 bihter karakterini seviyorum ben her şeye rağmen ✨
- 1 yıl
Yorum için teşekkürler, güzel noktalara değinmişsiniz. 🪁
- 1 yıl
Bende seviyorum çünkü temiz duyguları kirlenmedi daha , 💖 I💖 LOVE 💖YOU 💓BİHTER💖😎
- 1 yıl
@Harbialem34 🙏🙏✨
- 1 yıl
bihter ben bir kadının güzelliğinden önce aklını severim. ne güzellerde sabahladım ne geceleri sabah ettim ama sabah olunca ben gittim. aradığım bu degilmis dedim. denedim denedim yanlış yapa yapa ögrendim. fiziki güzellikleri sehvetleri süslerken gönül güzelliğini gördüklerimle cay icmeye razıyım.
- 1 yıl
@Harbialem34 Sizin için hayırlısını dilerim.
- 1 yıl
teşekkür ederim. bende sizin için öyle 💑
- 1 yıl
@Harbialem34 sağ olun 🙏
- 1 yıl
sende var ol bihter
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Biliyorum ki ilişkim veya fazla flörtüm olmadığı için. Şöyle diyebilirim ama hoşlandığım birine karşı kolay olabilirim.
10 Yorumla
1 yılSaygı görüp adam yerine konmazsam, aynı şekilde karşılık veririm.
Yoksa gönlümün bütün kapılarını açarım zaten.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇetin ceviz olmak iyidir erkekler kolay elde edilenin değerini bilmez
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılKimse kolay lokma değildir bence , boğaza tıkanan o lokmalar gün gelir cevizi bile kırdırır.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimsenin ne kolayi ne zoruyum. Hersey karsiliklidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılBirini seviyorsam kolay lokma olurum onun Herşeyi olurum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇetin ceviz ne olursa olsun içim ısınmadımı pek umursamam
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHiçbir zaman kolay lokma olmadım genelde boğazda kalırım mideye gitmeden
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlilik dışı ilişkiye karşıyım bu devirde kimse kolay kolay uğraşmaz benle..
10 Yorumla
1 yılZor olduğumu düşünüyorum benlik değil aşk filan sjsjsj
10 YorumlaSanırım biraz zor bir adamım kabul ediyorum.. :/
10 YorumlaKolay manipüle edilmem kolay lokma olduğumu sanmıyorum, ama kolay lokma olmak istediğime de olurum :D
10 YorumlaŞöyleyim böyleyim diyemem karşımdaki aynaya nasıl yansiyorsam öyleyimdir
15 Yorumla- 1 yıl
Bılene sormak lazım ozaman
- 1 yıl
Kıme soralım
- 1 yıl
Peki
Kolay lokma gibi görünen titanyum kaplama ceviz 😅
35 Yorumla- 1 yıl
Nerenın cevızı bu 😂 pek afilliymiş
- 1 yıl
Müzelik 😂
- 1 yıl
Asurlardan kalmaysa fosil olmuştur artık
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşta sıcak yaklaşırım baktım g. tu başı ayrı oynuyor, o şekil bırakırım onu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda sağım solum önüm arkam aşağım yukarım hiç belli olmuyor
10 Yorumla
1 yılKolay lokmayım
10 Yorumla
1 yılseytanı dize getircek hale getirdiler
22 Yorumla- 1 yıl
😂
- 1 yıl
öyle saflıktan eser bırakmazlar sonrada seytan der tefe koyarlar
Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ula yok la ben safım ya beni kaldırıyorlar hemen
27 Yorumla- 1 yıl
Hıhııı öyledir
- 1 yıl
Senınki de samimi gelmeyince öyle yazdım 😀
- 1 yıl
Hiç ınanmam safım dıyenden kork
- 1 yıl
🛡️😀peki
1 yılbilmem ona sormak lazım diyeceğim ama o sana cevap vermez haha 🤪
00 Yorumla
1 yılSadece karşı cins için değil, birçok insan için zor biriyim.. Esneklik gösteremediğim, göstermeyeceğim birçok konu var..
10 Yorumla
1 yılbizim yolumuz belli..
14 Yorumla- 1 yıl
Hangi yol bu 😃
- 1 yıl
Çok şükür bin şükür mümin kardeşim 😂
- 1 yıl
Estağfurullah
1 yılÇetin ceviz olma yolunda ilerliyorum🙏🏻
17 Yorumla- 1 yıl
Hadı bakalım
- 1 yıl
Beni görürseniz bakarsınız😄
- 1 yıl
Saklanma bee 😃
- 1 yıl
Tüm ihtişamımla çıkacağım ortaya, sabırlı ol 🤣🤣
- 1 yıl
Acaba Zekı mürende bizi görecek mi 😂
- 1 yıl
Yıldızların altındaysak kesinlikle göreceğinden eminim😄
- 1 yıl
😃
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de Kural çok o yüzden karşı cins beni kolay kolay yiyemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen çok saf olduğum için bence karşı cins için kolay lokmayım
00 YorumlaCanımın istediğine koyayım sadece beğenmiş olmalıyım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBen seçilmem seçerim😍
10 Yorumla
1 yılZor biriyim bunu eski sevgilim demişti
10 Yorumla
1 yılNerden yakaladığına göre değişir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Onu istiyorsan kolay lokmasın
1 yılKolay lokmayım ama derin yaralar bırakırım 😂
10 Yorumla
1 yılKolay olduğumu düşünmüyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılhiçbir zaman kolay bir adam olmadım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kolayım ama zor bağlanırım.🧸
10 Yorumla
1 yılKimse için değişen biri değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılbence ikisi de degilim ahshahah
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılkadinlarin elde edebilecegi bir tip degilim.
10 Yorumla
1 yılYerine göre değişiyor
10 Yorumla
1 yılBeni zor görürler her zaman
1 yılSavasmayacagiz ya kolayi zoru ne bunun
10 Yorumla Benim heryerim mukemmel
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılİnsanların ne gördüğüne bağlı 😈
10 Yorumla - Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler