Erkolar kapatılsın diye şeyler görüyorum çok üzülüyorum 🙄

Erkolar kapatılsın diye şeyler görüyorum çok üzülüyorum 🙄

Biz nerede hak ettiğimizi görüyoruz ya. Hiçbir zaman hiçbir yerde görmedik ki. Otobüste olsun, metroda olsun, dışarıda olsun hep erkekler ezildi. Otobüste yer olmaz kalabalık olur sevgini eşine yer verirsin. Sen ayakta kalırsın. Metroda yine aynı şekilde. Önceliği hep kadınlarımıza veririz. Alışveriş yaparız elimizde bir sürü poşet olur kilolarca. Hepsini yine biz taşıyoruz. Aman kadınlarımıza bir şey olmasın aman incinmesinler diye. Anneler günü olur, evlilik yıldönümü olur, doğum günü olur, kadınlar günü olur, sevgililer günü olur hep biz erkekler hediye alırız ve bizden hediye beklenir. Ben daha şu ana kadar herhangi bir kadının bana babalar günü'nde veya sevgililer günü'nde bir şey aldığını görmedim hep benden beklediler. Yine de canları sağ olsun diyorum. Ne onlarsız oluyor Ne onlarla oluyor.
19 Kasım Dünya Erkekler Günü kutlu olsun! Erkeklerin hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum. Toplumda erkekler genelde güçlü, dayanıklı, duygularını göstermeyen bireyler olarak görülüyor ve bu beklenti onların üzerindeki baskıyı artırıyor. Birçok erkek, duygusal veya psikolojik sorunları dile getirdiğinde küçümseniyor ya da yok sayılıyor. Bu yüzden, erkeklerin hem duygusal hem de fiziksel olarak desteklenmeye, takdir edilmeye ve değer görmeye ihtiyacı var. Dünya Erkekler Günü, bu farkındalığı artırmak için bir fırsat, ama toplum olarak erkeklerin de insan olduklarını, duygulara ve anlayışa ihtiyaç duyduklarını her zaman hatırlamalıyız. Bence hak ettiği değeri görmek için daha fazla empati ve farkındalık gerekiyor.
Genelleme yapmak tabii doğru olmaz gerçekten karakteri düzgün kendini yetiştirmiş erkekler var onlara gereken değeri vermek gerekiyor. Sevdiğine bir canlıya zarar veren cinsiyeti erkek olup ama hiç bir şey olamayan şahıslar hakkında bir şey demek istiyorum ama demiyorum
😊
@portakal-cicegii sana katılıyorum diyecek söz bırakmadın 😊
19 Kasım Dünya Erkekler gününü kutlarım.. Kadınlara nasıl hakediyorsak erkeklere de haketmeli.
Fakat kadın cinayetleri, tecavüzcülere azalmasını dilerim. Erko ile erkek arasındaki farkı önemli olan "şahsiyet" meselesidir. Erko olup olmaması bize düşmez.
Cevap
44Cevap
Dünya Erkekler Günü kutlu olsun 😬sadece erkekler değil, kimse hakkettiği değeri görmüyor..
Ben görmüyorum. 19 Kasım Dünya Erkekler Günü Kutlu Olsun
Kutlu olsun gününüz...)))
Bundan da eksik kalmamışsınız maşallah size.:)))
"Kadın erkek eşittir." Savunması yapan kadınlar en ufak haksızlığa uğradığında "erkekler kapatılsın" cümlesini kurmaktan başka bir savunma yapmıyor. Bu konuda elbette ki karşılıklı olarak iki cinsiyette de sofunlar var. Bu soru kadınlar için yazılmış olsaydı da aynı cümleleri kurardım. Örneğin kadınlar gününün kutlanmasını isteyip "erkekler günü de neymiş onların günü mü olur?" Sözünü soran kadınlar da var. Kısaca herkes tezini araştırıp doğru savunursa erkeklere de kadınlara da 'kapatılsın' yargısıyla sataşmaya gerek kalmaz.
Erkekler gününüz kutlu olsuunn
Erkeklerin değil, adamların gününü kutluyorum 😚
Başta soru sahibinin 👑 ve @yeterhayeterhayat @aynadakiajan @Semih6934 @Asilade @tenedos günlerinizi kutluyorum efenimm.
Teşekkürler reom sen de olmasan günümüz boş geçecek kutlayan olmayacak :D
@yeterhayeterhayat valla soruyu görmesem haberim olmayacaktı 😂ne demej rici idirim🍓
@Semih6934 rica ederim efenimm ne demek🍓
@bynarcos Rica ederim beyefendi 😌
Tüm yollar sizlere çıkıyor değerli hanımefendiler, kadınlar olmasa neyin anlamı olur gülüşünüz hiç eksik olmasın İnşAllah. Teşekkür ederim...
@aynadakiajan ☺️yaa🍓✨
Her erkeğin değil... Sadece karakter sahibi, gerçek erkeklerin dünya erkekler günü kutlu olsun.
Rica ederim.
Erkekler gününüz kutlu olsun 😄
Hak ettiğiniz değeri görüyorsunuz ama bunu fark ettiğinizde geç oluyor genelde.
Kutlu olsun elbette🎉.
Erkolar kapatılsa çocuk sevdalı hanımlar üremede gerçekleşmez. Doğru insanla oldukça her erkek kötü olmadığını olgun insan zaten idrak eder. Düş kırıklıklarını bütün cinsiyete yaymak manasız.
Sosyolog değilim ama toplumsal ayrışmayı, verilen cevaplardan görebiliyorum. Bu durum gerçekten çok tehlikeli. Acaba ne zaman farkına varıp bun bir son vereceğiz? Birleşmek varken, gün geçtikçe daha da ayrışıyoruz. Benden başka kimse bundan rahatsız değil galiba. İstediğiniz buysa, bir şey diyemem. Cehaletinizle mutluluklar.
Erkekler günü kutlu olsun. 🌟
Sonuna kadar haklısın
🙃
İlk defa kendimi değerli hissettim şu an duygulanmamak elde değil 🥹
Günümüz mü varmış mübarek olsun. Kapatıldık biz
Sır sus :P
Erkek olmak sadece bir cinsiyet değil, bir sorumluluktur. Güçlü, cesur ve duyarlı tüm erkeklere saygılarımla. Dünya Erkekler Günü kutlu olsun 💐
Erkekler hiçbir şeyi hak etmiyor diyen kadınlara kin tutmakta haklıyım.
Erkek - Kadın birbirini tamamlar
Kadınlar sanki çok hak ediyor da
Erkekler neyse kadınlar da aynı
Ama hep erkekleri suçlarlar
Sanki kadınlar melek yaratılmış Erkekler şeytan
Ikiside şeytan şeytandan farkı yok
Dünya'nın verdiği mesaja bak sen
18 Kasım prensesler günü
19 Kasım erkekler günü
Yani diyor ki onlar prenses siz sadece erkeksiniz, bilinçli seçilmiş bir gün net, bu günü kabul etmiyoruz kral günün kutlu olsun diyerek güncelliyoruz😄
Hak ettiğinin fazlasını görüp bunun kıymetini bilmeyen erkekler var. Kadınlara tek bir güzel söz söylemekten gocunan aciz bir erkek topluluğu var. Kararmış zihniyetler var. Var da var. Yine de iyi olan erkeklerin gününü kutluyorum.
Teşekkürler
Dünya Erkekler gününüz kutlu olsun efendim 😂 hakedene hakettiği değeri vermek gerekiyo.
Bizimde mi günümüz varmış, ilk defa duyuyorum 😂 Kadınların günü, gündem olup çok konuşulurken erkeklerin gününün hiç bilinmemesi, erkeklerin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor 😂
Hiç kutlayan oldu mu 😂
Soruyu sormadan önce oldu mu 😂
Biz kadınlar gününü kutlamasak kafamıza taş yağdırırlar 😂
Ben direk cinsiyet fark etmeksizin Türkiye de hak ettiği insanlık değerini gördüğünü düşünmüyorum, En basitinden bizde gıda konusunda denetim yok bir çok şey var cezalar yetersiz.
Haydi günümüz de oldu sonunda 😂 meşaleler, fener alayı ve bando mızıka ile kutlarız bundan sonra 😂 erkekler kapatılsın diyenlere de bir mesaj iletelim
Lütfen ben tarihini bilmiyorum bana da "Dünya Adamlar günü" geldiğinde haber verirsen sevinirim
erkekler gununuz kutlu olsun erkekler <3
geldik işe bi kapıda karanfil verenimiz olmadı böyle günmü olur
Erkekler günümüz kutlu olsun, ne mutlu yolunu güzel kızların yolu olarak belirleyip bu uğurda yol alan erkeklereee
Kimse hak ettiği değeri görmüyor ki. İnsanlar, çocuklar, hayvanlar, doğa bile. Doğayla kavga eden var ya.
Günümüz kutlu olsun ama tabi başta adaşım olmasından utanç duyduğum Semih Çelik ve erkekliğe halel getiren benzerlerinin günü kutlu olmasın
kutlu olsun ama senin gibi olan iyi adamların ki olsun hepsinin degil
😂😂 vallaha mutlu olmayı bilen mutlu olur bilmeyen de olmaz
Hayır 😂😂 seninde erkekler günün kutlu olsun böyle bı gün mü varmış ilk defa duydum
"İyi" erkeklerin erkekler günü kutlu olsun. Kötü erkeklerin kutlamaya gerek yok. Cehenneme kadar gidebilirler.
Öncelikle kutlarım ve hak etdiği değeri görende var görmeyende her kes için aynı şey söz konusu olmaz
İnşallah görürüz abi
Ulan babalar günü ve erkekler günü anneler ve kadınlar günü kadar değer görmüyor kıymetimizi anladıklarında çok geç olack çok
Erkekler once deger gostersinler ne bu ilgi istegi aaa
Oglum her gun boylesiniz ama ya :d
Diil misiniz😁
İnsan olmayı beceren tüm erkeklerin erkekler günüsü kutlu olsun.
Teşekkürlerr
Rica ederim
Kimse bu hayatta hakkettiği değeri görmüyor ki
Erkekler kapatılsın derken ne manada diyorlar acaba, eve mi kapatmak istiyorlar bizi :)
Erkolar kapatılsın diyoruz😀siz dünya erkekler gününü diyonuz (!)🤣
Görmüyorlar hayır, erko demenin şakası bile ayıp, saygısızlık.
Erkeklik doğuştan.
Adam olanların kutlu olsun.
Erkolar günün kutlu olsun ama yine de erkolar kapatılsın (!) 😂😂
Hayır :D
Gördüğümüzü düşünmüyorum erkeksiz bir dünya isteyenler var sonuçta skskskks
Biz erkekleri coktan kapattık ama ayıp olmasın diye kutlayalım bari😒 gününüz kutlu olsun
Hak eden hak etdiği değeri er geç görer, hak edenlerin gününü kutluyorum 🥳
Gerçek erkeklerin, adam gibi olanların günü kutlu olsun 🌺
Erkekler önce değer göstermeyi bilsin sonra değer görmeyi beklesin 💅
Hayır kutlu olsun tabikide 🥳👏her erkek kapatılmasın eşitiz bizimde zor olanımız var😏 ne sizle ne sizsiniz olmaz yani 🤗o kapatılsın lafı size değil yarası olan gocunsun😊
Hayır maalesef (sapık tecavüzcü ş*refsizler yüzünden) bu ülkede insan gibi yaşamaya çalışan erkeklerin neredeyse hepsinin yaşadığı durum bundan ibaret.
Ooooo böyle gün de mi var? Neyin değeri kaldı ki
Hiç dikkat etmedim ya bilseydim babamı arardım. Erkekler diyip de kötü veya iyi bir genelleme yapamam. Herkes hakkettiğini yaşasın sadece.
Dünyadaki tüm kibar centilmen iyi niyetli doğru düzgün davranan erkeklerin günü kutlu olsun bunların tersi olanlar hariç
Valla Türkiye de Hem kadınlar hem erkekler hiç değer görmüyor ki sağol seninde erkekler günün kutlu olsun 😅
Tüm bayların erkekler günü kutlu olsunn🌸💫
Boyon🙄
Bay b😠
Hiçkimse kutlamadı kutlamasına da gerek yok karşılıklı değer ve saygı yılın 365 günü gösterilmeli
Erkekler hakkettiği değerden cok fazlasını görüyor 🤣🙈
Çok eziliyorlar sanki ama neyse gününüz kutlu olsun
Erkekler günü ne alaka hiçbir şeyden eksik kalmasınlar aman🤭
Kadınlara yönelik çok gün var ama erkeklere pek gün yok.😀
Hayır hakettigimiz değeri gormuyoruz , sayımızın azalması lazım 😂
Dünya erkekler gününüz kutlu olsun.. 🎁
Rica ederim.
Erkek mi kaldı aq herkes yumuşak istisnalar dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?