"Neden hep kadınlara özel günleri konuşuyoruz?" diyen beyler, buyrun bugün size özel! 19 Kasım Dünya Erkekler Günü'nde kafanıza takılan, "bunu da yapmayın bize be hanımlar" dediğiniz dertleri konuşuyoruz. 🥸
Yıllardır KızlarSoruyor'da sordunuz, yeri geldi eğlenceli sorularınızı paylaştınız ama biz biliyoruz ki aslında kimseyle paylaşamadığınız o dertleriniz de KS'de yerini aldı. Askerden muaf olduğu için utanan ve ailesine söyleyemeyenler, boşandığı için bir daha ilişki kuramayacağını düşünenler, yüklü bir borcu olduğu için evlenme konusunda tereddüte düşenler... Her derdinizde KS yanınızdaydı, birçok KScan yardım etmek için paragraflarca cevaplar yazdı. İyi ki varsınız!
Siz paylaşacağınız dertlerinizi düşünürken biz başlıyoruz;

Birçoğunuzun hala bilmediği bir şey söyleyeceğiz... Erkekler de ağlar! Bizim de duygularımız var, biz de zaman zaman o duyguları çok yoğun hissedip ağlayabiliyoruz hanımlar. Erkek adam ağlamaz diyerek duygularımızı hiçe saymasanız mı? :(
Ha bir de, sürekli "kızlar soruyor, erkekler neden sormuyor?" diyenler için erkekler de sorar diyoruz, buyrun kanıtımız: ErkeklerSoruyor 🙋♂️
Hadi KScan bekliyoruz, bugüne özel "bunu da bilin" dediğin erkek derdini yaz, yorumlarda konuşalım 🤩

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer