Vampir olsaydık bizim de olmazdı böyle dertlerimiz hıh 😒

Vampir olsaydık bizim de olmazdı böyle dertlerimiz hıh 😒
Zamanın tükeniyor olması bana genellikle bir kaygı yapmıyor, aksine daha çok anı kıymetli kılmaya ve şu anı tam anlamıyla yaşamaya odaklanıyorum. Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bilmek, aslında her anın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Bazen belirsizlikler ya da yapılacak çok şey olduğunda zamanın yetmemesi gibi bir korku hissi oluşabiliyor, ama bu düşünceyi o anki fırsatlar ve kararlarla dengelemeyi tercih ediyorum. Önemli olan, yapacaklarımızı ve hissettiklerimizi doğru bir şekilde yönlendirebilmek, zamanın hızla geçmesinin bizi durdurmasına izin vermemek.
Beni hiçbir şey korkutmuyor. Zaman iyi kötü bir şekilde geçecek. Ama sağlıklı ve huzurlu geçmesi nasip olsun inşallah. Beni korkutan tek şey sevdiklerimin canının yanması ve onlardan uzak kalmam. Bir de etrafında beni düşürmeye çalışan insanların olması. Arkamdan konuşan yüzüme gülüp arkamdan işler çeviren insanların olması. Burada neler neler gördüm ben kırk yılda yaşamadığım şeyi burada yaşadım. Bir bakıyorsun birbirlerinin arkasından konuşan insanlar ertesi gün canım cicim diye konuşuyor. Yemin ederim sıkıldım bu iki yüzlü insanlardan. Bir de üzerine yalaka olanlar var. O insanlarda benden uzak olmasının temenni ediyorum. İnşallah güzel günler ileride ülkemize milletimizi görecek. Sağlık, huzur, mutluluk hep bizim olsun.
Hayır, zaten tükenecek ve kendi sonuna yaklaşacaksın, arada bir hatırlanması gerekendir. Bu kadar dert dediğimiz şeylerin gram önemi olmayacağını gösterir. Tüm o içimizi kemiren düşünceler, yaşadığımız olaylar, kırgınlıklar hepsi bir anda anlamsızlaşır. ölüm var ölüm dersiniz. Sevdiklerinizi kaybedince zaten hiç aklınızdan çıkmaz, şanslıysanız bunu yaşamadan da içselleştirebilirsiniz ve kimseyi üzmemek, üzülmemek için çabalarsınız ömrünüz boyunca.
Zaman da yaratılmış bir varlık. Güneş ve ay sayesinde asırlarca yapılan çalışmalar sayesinde saatler, aylar ve yıllara dönüşmüş. Peki ya ahiret hayatında sonsuz yaşama geçtiğimizde bu zamanın ne kıymeti kalacak? Bir gün bu bedenleri terk edeceğiz ama ruh sonsuza kadar ebedi kalacak. Böyle düşününce de ne yaşın ne yaşlılığın bir önemi kalmıyor.
Cevap
38Cevap
Hayır beni korkutmuyor
Zamanla yarışmıyor veya savaşmıyorum. Acele etmediğim ve ana odaklandığım için korkutmuyor.
Amaan öylede böylede ölüp gideceğiz tükensinn😄😝
Zaman bi durur musun lütfen şu anda seninle ilgilenemeyiz 😁😅
Ahahah durmayacak akıp gidecek sen daha gençsin Kübroş ben 2 gün sonra 25 oluyorum tam biyolojik saatin tık tık ettiği yaşa ramak var😂😂
Sen de gençsin dahaa
genciz, güzeliz, başarılıyızz hahayt 😁💖
Sağol bebeğim tabi daha genç yaşlar takılıyorum ben😝😄
Öyleyiz tabi gülümm💎💝
😻💕
💞💌
Zamanın tükeniyor olması korkutmaktan ziyade hatırlatıcı bir etkisi var. Bemce her anın kıymetini bilmek, sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek ve hayallerimizi ertelememek gerektiğini hatırlatıyor. Korku yerine, bu düşünceyi bir motivasyon kaynağı olarak görmek daha anlamlı.
Ah küb balım 18 yaşında zamanın tükendiği derdini yaşıyorsan 20 li yaşların geçiş hızında şoke olacaksın. Ama evet zaman çok hızlı geçiyor ve bu geçişte adapte olmakta zorlanıyorum
Hayır. Hayatımın bir an önce sonuca ulaşmasını istiyorum.
Vampirlerinde dertleri zor yanlari var.. :))
Ben memnunum akan zaman beni fena yerlere getirmedi. Bir korkum ya da endisem yok.. :))
Ee insan formundaki her canli elinde olanlara degil baskasinin elinde olanlara bakar.. Nu yuzden de kime sorsan dertli :)
Tam tersi ölmek için dua ederdik bence. Hayat zamanla daha da mutsuz hissettiriyor bence. O yüzden ölüm iyi ki var. Ayrıca ölüm dünyaya düzen getiriyor aslında. Bu arada burcun ne merak ettim.
Teşekkür ederim 😊
Tükenmeme ihtimali daha ürkütücü. Dünyaya sıkışıp kalmak çok kötü olurdu ya, o nedenle hayır korkutmuyor.
Fantastik güçlerimiz olsa farklı galaksilere gider bütün zamanı değerlendirebilirdik ama bu olmadığı sürece çok fazla tekrara düşecek hayat. Fazlaca sıkıcı.
Boşa harcadığımız zaman bir yerlere gelmek istiyorum için umursamadan boşa harcadığımız zaman beni korkutuyor evet çünkü dün daha 20 yaşımdaydım bu siteye üye olduğumda
Sonsuz zamanım olsaydı harekete geçmek için bir sebebim kalmazdı.
Doğru
Allah zamanımızı hayırlı bir şekilde geçirmemizi nasip eylesin
zamanın tükenmesi değil de çiğ köftenin tükenmesi korkuturdu
Yaşa yaşa nereye kadar illa bir durak olmalı vampir olmak istemezdim
Öyle bir filim izlemiştim de zor bir durum
Hayır hatta hoşuma gidiyor. Zaman ellerimden kayıp gidiyor ve ardında minik damlalar bırakıyor yaşam izleri olarak.
Bir olay ya da bir haber beklediği için zamanla tüketmesi bazen korku hissediyorum ama geçiyor önümde engeller çıktığı zaman bu da geçecek diyorum.
Korku filan yok,, zaman her türlü geçiyor tükeniyor.. önemli o zamanın nasıl değerlendirilmesi
Durumu kabullendim o yüzden sadece anı yaşıyorum.
hayır korkutmuyor. yaşanacak her şeyi yaşadık vesselam. daha varsa yaşanacak şeyler onları da dört gözle bekliyoruz.
Korkmuyorum yaşam anlık ve sürekli anlar ölüyor yeniden doğuyoruz zamana varlığımızı kendimize borçlu olmadığımıza göre yok olmak da üzmez
Korkutmuyor desem yalan olur
Yaşlanıyoruz 🥹
Birşeyin tükenebilir olması onu daha değerli kılıyor.
Bu düşünceyle yaşamak kişiye zarar verir ana odaklanmak ve her saniyesine anlam katmak en doğrusu.
Yoo korkmuyorum aksine mutluyum civi cakmaya gelmedim bu dünyaya
Aksine daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Tükendikçe iyi gelen tek şey zaman..
Hayır ben Yüce Rabbimden başka hiçbir şeyden korkmam
Evet her geçen gün ömürden eksiliyo diye düşünüyorum hep 🥹
Korkutmuyor, aksine yaslanıp elden ayaktan düşmek beni daha da korkutuyor, elimden gelse genç yaşlarda sağlıklıyken ölmek isterdim
Boşa geçirmediğim sürece, zamanın tükenmesi beni rahatsız etmiyor..
Evet cok korkunc derecede zaman hızlı gecmeye basladı
Her gün vampir içeceği içiyorum zaten kiwi
Vampir koca bulmak lazim djdh
Ne yer ne içerler belli nerede gezerler ben de bir yürüyüşe çıkayım Djdhdjs
neden böyle bir soruyu sordun ki 😒🤣
Kıyamet kopsa umrumda değil o kadar net cvp
Flimin etkisi geçmemiş anlaşılan sizde..
Bi yere mi yetişecez ki geçsin gitsin.
aynen aman be ya
Evet😣 yaşlanmak istemiyorum
Klaus olaydım ne zevkli hayat olurdu😂
Ölüme yaklaşıyor olmaktan mutlu oluyorum aksine
Ksnsksl
Korkutmuyor.. yeterince uzun bir hayat zaten.
Gelecek olana hiç faydası yok
Geri gelmicek olması korkunç geliyor
Hayir sanki hiç ölmeyecekmişim gibi hissettim hep
Güzel ve kaliteli yaşıyorsa insan neden korksun.
hayir kisa ömür iyidir
Ölmezsem eğer asıl o beni korkutur
Klauuuss ölürüm
Zaman tükenmeseydi nasıl değerli olabilir?
Evet ya yaşlanıyo olmak sıkıcı geliyo
Yok be aksine mutlu olurum
O kadar fazla ki
Biraz evet
😅
güneşten mahrum kalırdık
Zaman tükendikçe ömür bitiyor
Beni korkutmuyor
Hayır korkutmuyor tükensin bitsin
Hayır umrumda değil
Hayır korkutmuyor ki
evet