Bazı hatalar pekte kötü olmuyor sanki.. insanda keşke değilde iyi ki hissi bırakıyor.. sizce de öyle değil mi? her hatadan pişmanlık duyulur mu? bazı hatalar güzel değil mi? hata mutlu etmez mi insanı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı hatalar pekte kötü olmuyor sanki.. insanda keşke değilde iyi ki hissi bırakıyor.. sizce de öyle değil mi? her hatadan pişmanlık duyulur mu? bazı hatalar güzel değil mi? hata mutlu etmez mi insanı?
Benim için söylüyorum hatalar insanı mutlu eder. Çünkü hatalar, insana kendini, sınırlarını ve hayatı anlaması için bir fırsat sunar. Hata yapınca, aslında öğreniyorum, büyüyorum ve kendime dair bir şeyler keşfediyorum. Eğer hata yaptığıma rağmen gülümseyen oldum ise, bu içsel bir olgunluk ve kabullenme işareti oluyor. Hayat kusursuz değil, bende de değilim; belki de mutluluk, bunu anlayıp kendimi affetmeye saklı oluyor.
Evet, hatalar bazen insanı mutlu eder çünkü her hata, bir öğrenme fırsatı ve dönüşüm kapısı açar. Bizi daha güçlü, daha bilge kılar ve çoğu zaman kendimizi keşfetmemize yardımcı olur. Yanlış adımlar bazen doğru yere varmamız için gereklidir; beklenmedik sonuçlar, hiç düşünmediğimiz yolları keşfetmemize olanak tanır. Hatalar, kim olduğumuzu ve ne istediğimizi anlamamıza vesile olur. Geçmişe dönüp bakıldığında, birçok "yanlış"ın bizi güzel bir noktaya taşıdığı anlar olduğunu görmek, insana hafif bir mutluluk verir
Eic için teşekkür ederim
🙏🏻🦋
Mutlu etmekten ziyade bazı hatalar farkındalık katar hayatımıza. Bunun dışında tecrübe sağlar. Yani bence iyi ki hatalar varlar. Siyah olmadan beyazın asaletini idrak edemeyiz çünkü. Ben öyle bakıyorum hayata. Her şey insanlar için. Uyanış sağlanacaksa o hayatta küçük hatalar çokta önemli değil. 🌠🎗🎀
Eic için çok teşekkür ederim canım🎀🌺💖👼
Ben böyle bir hata hiç sevmemiştim... Neyse işin duygusal yanını bırakayım 😁 Hatalar ancak kişisel gelişimimize bir fayda sağlarsa bizi mutlu edebilir bence, hatalarla nasıl başa çıktığımız mutluluk seviyemizi belirleyen etkenlerden birisi
Cevap
12Cevap
Hayır edemez tabi ki de
Bazı hataların kötü sonuçlar doğurduğunu düşünsekte bizim için iyi olduğunu sonraları anlayabiliyoruz
Yaptığım hataya bağlı eğer daha ileri gitmeden farkına vsrıp ders aldıysam evet ama farkına varıp gözü kapalı bile bile hata içinde hata yaptıysam bu kötü artık o hata olmax aptallık olur benim gözümde
Yanlış yaptım ama sonucu da iyi oldu dediğim hata bazen arka yüzünü bilmediğim kişi veya olaylara karşı olmuştur. Hani her şerde bir hayır var derler ya tıpkı onun gibi.
Başkalarının hata diye gördükleri senin doğruların olabilir insanın yaşam amacı mutlu olmaksa bu kimseyi alakadar etmez ben olaya böyle bakıyorum.
Bazan hata yaparsın onu düzeltmek için bir sürü kişiyle diyaloğun olur onlardan cokseyler ogrenebilirsin
beni mutlu eden hatalarım var
mesela evlenmem hataydı ama oğlum beni çok mutlu ediyor
Edebilir. Yanıldıkça doğrusunu bulursun. Değişir, kendine yeni yollar açarsın.
Hata var hatacık var 😂
Sonucunun getirisine bağlı
Hata yoktur deneyim vardr
Mutlu ettiği için yapılıyor zaten
Her hata, doğruya bir adım daha yaklastirabilir.
Ders cikarmasini biliyorsak eder.
Hayır
Hatalar olgunlastirit.
Edemez.
Etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?