Cilt kusurlarından dolayı kendi içine kapanan insanlar var. Sizce cilt problemleri hayatı yaşamaya engel mi?

Cilt kusurlarından dolayı kendi içine kapanan insanlar var. Sizce cilt problemleri hayatı yaşamaya engel mi?

Eğer dış görünüşü çok takan biriyse evet mutlu olmayı engeller kişiyi özgüvensiz yapar fakat cilt sorunlarınında çözümü var sivilcesi varsa doktora görünsün ilaç yazdırsın sivilce çukurları varsa lazere gitsin lekede aynı şekilde yaş gençse cildi fazla yormadığı ve güneş kremi kullandığı taktirde bir süre sonra geçiyor kırışıklık için botoks var. Yaniiiiii bu kadar takan biriyse mutsuz olmasına da gerek yok her şeyin çözümü var :d hayatını yaşayacaksın aga çözümü olan şeyler için bazı şeyler ertelenmemeli tat alınmalı
teşekkür ederim yorum içinn
Cevap
11Cevap
Evet engelliyor insanın özgüveni düşüyor
Evet engelliyor
Evet engel yüz güzelse de güzelliğine bir bulut gibi çöküyor kötü kötü yerlerde çıkıp insanı daha da özgüvensizleştiriyor
benim de cilt problemim var ama kendimi sevmeye başladığımdan beri hiç sorun etmiyorum
çok sevindim adına
Her güzelin bir beni olurmuş kendinle barışık yasa seven öyle sevsin
Allah gerçekten büyük dert vermesin. Herkesin öyle böyle mutlaka bir kusuru var. kusurları değil güzellikleri daha fazla görürseniz, mutluluk kaçınılmazdır. Kendinizle barışık olun..🤗😇
çokk güzel söylemişsin
Engellemez ben kendimi her halimle severim canim kendimmmmmm😘
çok güzell bir kafa yapısı
Biliyorum tatlım
Bence değildir bu zamanda bir sürü tedavisi var zaten seven onları bahane etmez
Bazen insanı olumsuz etkiliyor olabilir. Ama artık bir sürü çaresi var
İnsan kendiyle barışıksa engellemez.
Cildim mutsuz etseydi keşke
Bu sana bağlı olan bişey
kafaya takuyorsan evet
Bunları kafaya takan için engeldir.
Takintiliysa engeller elbette