Ne derse yapar mısınız?
+Bence uyumalısın..
+Gidip ona bunu söylemelisin..
+Vs. Gibi..

Ne derse yapar mısınız?
+Bence uyumalısın..
+Gidip ona bunu söylemelisin..
+Vs. Gibi..
İç sesimi her zaman dinlerim, çünkü ne olursa olsun en doğru yolu gösteren odur. Bazen herkes farklı şeyler söyler, kafam karışır, ama içimdeki ses hep benim yanımda, beni gerçekten tanıyan tek rehber gibi. Kendi hislerimi yok sayarsam, başkalarının gölgesinde kaybolurum. O yüzden, iç sesim benim pusulam; ne zaman tereddüt etsem, ona kulak veririm.
İç sesimi dinlemek, çoğu zaman kararlarımı şekillendirirken en büyük rehberim olur. İç sesim, duygularım ve düşüncelerim arasındaki dengeyi bulmamı sağlar, çünkü bazen mantıklı olanı yapmak zor olabilirken, kalbimin sesini dinlemek de önemli bir yol göstericidir. Ancak her zaman iç sesime tamamen güvenemeyebilirim; çünkü duygular bazen yanıltıcı olabilir. Bu yüzden iç sesimi dinlerken, mantıklı düşünceler ve dışarıdan gelen sağlıklı görüşlerle bir denge kurmaya çalışırım.
Eic için teşekkür ederim
İç sesim genellikle duygusal olur bu duyguları göz ardı etmeye kalkışmam ama karar verirken mantığımı da kullanırım, iç sesim bana bir rehber olabilir ancak her zaman doğru yolu göstermez, kendi kararımı kendim verebilmeliyim
Kararsız kaldığım anlarda geçmişte bu durumda ne yaptığımı söylemesini isterim, önsezilerim harekete geçtiği zaman o iç ses kendini illa dinletir.
Rica ederim ne demek 🦋
Cevap
15Cevap
İç sesime kulak veriyorum ve hep o iç sesim haklı çıkıyor.
her zaman dinlerim ben
Yarın sabah erken kalkmalıyım,
Ve şu an yatmadan evvel meditasyon da yapmak istiyorum,
Ve KS' de müzik dinlerken insanlarla tek taraflı iletişim kurarak sanki günlük yazıyor gibi içimi kusmakta hoş geliyor..
En iyisi kapatayım pc' yi de susturayım şu iç sesi. bye.
İç sesim en iyi arkadaşım o küçük bir çocuk on yaşında ve hiç büyümüyor herzaman onu dinlerim sonucu ne olursa olsun.
Hep dinlerim ve pişman olurum. İç sesim bana düşman heralde
😂😂😂 Allah seni gizli ya
Genelde tersini yapıyorum hiç tutmuyor çünkü hahahah
Ben mantık insanıyım içimdeki sese kulak vermem mantığım hep haklıdır hiç yanıltmadı
İç sesimi dinlerim bana çoğu şeyi gösteren, fark ettiren o oldu.
iç sesimi çok dinlerim. nerdeyse beni yöneten o dur. ve şu an hiç iyi şeyler söylemiyor.
🤏 şu kadar 😂
😂😂🤏🏻🤏🏻
Genelde yanlış kararlar verdiği için iç sesimi artık dinlememe kararı aldım 😄
Kavga etsem de dinlerim..
İçi sesimi her daim dinlerim.
İç sesimle anlaşamıyoruz. d
Genelde dinlerim. Beni pek yanıltmaz.
her gün illaki dinliyorum
Çok geveze olduğu için pek dinlemem
Her zaman, kalbimden ne geçiyorsa onu yaparım
Anlatıyor anlatıyor ama dinleyen kim..😂
Genelde dinlerim