Sana da laf anlatılmaz kardeşim ya kafayı yedirtirsin adama 🤯

Sana da laf anlatılmaz kardeşim ya kafayı yedirtirsin adama 🤯
Bazen kendimi ifade edene kadar çatladığım zamanlar oluyor. Ama elimde o sırada koz varsa hepsini de kullanırım. Mesela iş yerinde olan bir olayı anlatayım. Makine ile ilgili bir arıza vardı ben kullanan operatörünü aramıştım cep telefonundan. O zaman da telefonlarda ses kaydı var her konuşmayı kayıt ediyorum. İşte üst amirlere olayı anlatmaya çalışıyorum hala anlamıyorlar. Açtım ses kaydını buyurun dedim dinleyin. Olduğu gibi dinletiler hepsini yüzü düştü. Yani bazen insanı bazı şeyleri özellikle zorluyorlar. Yapmak istemediğin şeyleri yapıyorsun yani. O yüzden dediğim gibi elimde ne varsa kullanmaktan hiç çekinmem. Haklıysam haklı davamı sonuna kadar yaparım. Buna inatlaşmak deseler bile bu inatlaşmak değildir. Doğru tek ise onu çözümünü bulmaktır.
Mecburen yapmak lazım bazı şeyleri.
Haklı olduğum bir konuda karşımda biri inanmamak için direnç gösteriyorsa, önce sakin kalmayı ve onu anlamaya çalışmayı tercih ederim. İnsanlar bazen savunmaya geçebilir ya da kendi bakış açılarından kopmak istemezler. Ben de onun yerine kendimi koyup, neden böyle bir tepki verdiğini anlamaya çalışırım. Eğer konuşmamız bir yere varmıyorsa, tartışmayı uzatmam. Haklı olmak benim için her zaman bir şeyleri ispat etmekten daha önemli değildir. Doğru bildiğim yolda ilerlerim, karşımdakine inanmıyorsa da bu onun seçimidir; kendimi yormam.
İnanmıyorsa inanmasınlar başlarına gelince tutuşsun da bi tarafları görsünler, bir olay başımdan geçti beni ne konuşturdular ne inandılar yapmadığım bir şey için beni üzüp kırdılar başlarına gelince anlayacaklarlar
İnşallah inşallah 🙏😁
bi kere anlatirim baktim eveleyip geveliyo yaw he he sesin en birinci der giderim yoluma ciksa yolumu degistiririm selam verse görmem
demi düz olucan ya zaten kafalar karma karisik 😀
ay küçüğüm benim tesekkür ederim 😘
Cevap
13Cevap
Haklı olduğum anlarda, karşındaki kişinin inanmamakta direnmesi sinir bozucu ancak tepkiyi sakin ve anlayışla vermek daha etkili olur. Öncelikle, karşındaki kişiyi dinleyip, onun perspektifini anlamaya çalışmak önemlidir. Çünkü bazen insanlar, doğruları görmek yerine kendi inançlarıyla çatıştığında savunmaya geçerler. Durumu daha da gerilmeden çözebilmek için sakin ve mantıklı bir şekilde argümanlarımı sunarım, gerektiğinde örnekler veririm. Fakat, karşımda hala direnç gösteren bir kişi varsa, bazen daha fazla tartışmaya girmemek ve geri çekilmek de en doğru seçenek olabilir. Sonuçta, her zaman herkesin aynı fikirde olmasını beklemek gerçekçi değil.
İster istemez sinirlerim bozulur ama beni anlamayan birine de laf anlatmakla uğraşmam. Her şey zamanla ortaya çıkıyor zaten.
🫶🏻
Susarım cahilliğiyle nato mermer nato kafasıyla baş başa bırakırım🤣
Cahilliğin ve sen baş başa kalabilirsiniz taktiği ha güzelmiş 🤌🏻😎
Denenebilir güzellik😅🍫
Sen tavsiye ediyorsan net denenir 🤭💖
🌹💝☺️
Genelde hep yaşadığım bir sorun sinirlerim o kadar bozuluyor ama laftan anlamayan beyinsizlere ne anlatacaksın ki boşa çabalamam amann... et diyorum.(Ama o sırada tepem atık olur.)
Cabalamayi bırakıyorum sonuçta ne demişler Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Haksız olduğunu kabulleyen biriyle münakaşaya girilmez. Cahildir çünkü
Bazen kişi kendinden bilir işi demek lazım. Zihniyeti değiştiremezsin. En iyisi görmezden gelip cevap dahi vermemek.
Hiç uzun uzun dil dökemem öylesine. Sabrım ve tahammülüm yok.
Bir söylerim, iki söylerim üçüncü de benim nefesim sana harcanacak kadar değersiz değil diyerek ortamı terk ederim.
Bazen tamam sensin diyorum bazende nasıl bi sinir geliyosa sonuna kadar çabalıyorum 😂
küfrediyorum, net! Bir de derim ki dağa taşa bu kadar laf anlatsam şekil alırdı be! 😀
Hiç umursamam o kişiyi anlamaz çünkü ne dersen de
😂
Bana tanıdık geldi sanki hep yaşadığım sorun
Git ne bok yiyiosan ye o zaman derim uzaklaşırım o ortamdan
Ben kimseye haklı çıkarmaya çalışmam bana inanıp inanmamak kendine kalmış karşı tarafı değiştiremeyiz. Kimseye haklı çıkarmak yerine kendi özüme mutlu olmayı tercih ederim.
Asla geri adım atmam herkes haddini bilmeli babam bile olsa.
Yorum yazdım. ama atamadım! Kırıcı..
Neyse anlaşıldı. Hakkını helal et.
Ben. kendimi engelliyorum. Komple bitti.
Sağol. yine de
Allahaısmarladık.
Haklısın kardeşim 🤣
ona dubai çikolatalı çiğ köfte verirdim
Haklıysam geri adım atmam
Hiç uğraşamam laf anlatmakla.
Görseldeki kıza dönüşürüm puahahaha
Direkt konuyu kapatırım
Çok çileden çıkarttıysa yanından uzaklaşırım
Istersen anlarsın istemezse anlamazsın
Sen haklısın...
He he diyorum 😂