'Tek başına mutsuz olmak, biriyle mutsuz olmaktan iyidir.' demiş Monroe. Sizin için hangisi?
Tek başına mutsuz olmak
Biriyle mutsuz olmak
Çekimser
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Marliyn Monroe nin bir sözü hala aklımdadır..
"Çocukluğunu al ve kaç.."
Bu kadının o şaşalı dünyada çok yalnızlık çektiğini ve çok mutsuz olduğunu düşünüyorum.. Muhtemelen büyürken çocukluğundaki hayalleri çok çok başkaydı.. Belki de güzel bir sahil kasabasında kendine aşık bir eş ve çocuklarına yemekler pişirdiği mutlu bir yuva hayal etmişti bilinmez.. Ama, insanlar zorla insanı kötü olmaya itiyor.. Bir kere ipin ucu kaçmaya görsün.. Hayat tek hatanı bile kaldırmıyor...
çok çok çok haklısın.
aynen, katılıyorum.
kendisi zaten psikolojik olarak rahatsızlığı olan duygusal iniş çıkışları olan bir insanmış nitekim intihar ederek vefat etmiş
Öncelikle haklısın genlerde bazı rahatsızlıklar olur doğuştan ama illa açığa çıkçak diye bir şey yok yaşadığın olaylar,çevre,ortam tetikler tabii ki
tek başına mutsuz olmak ..
tek başına mutsuz olmak daha iyi biriyle mutsuz olursan daha çok kavga gürültü çıkarortaya ama en azından tek başınaysan kavga edebilme şansın yok.ne de olsa kendi düşen ağlamazmış.
sonuçta mutsuzluğunuzu yalnız başınıza kimseyi etkilemeden gerçekleştiriyorsunuz. ama sizin mutsuzluğunuz yüzünden karşı tarafta mutsuz oluyorsa bu gerçek anlamda bir bencilliktir.
Cevap
36Cevap
Tek başına mutsuz olmak daha iyidir ama eğer sormak istediğin iki mutsuz kişinin bir araya gelip mutsuz bir şekilde hayat sürmeleriyse o zaman biriyle mutsuz olmak. eğer söylemek istediğin seni mutsuz edecekse o biri yani senin mutsuzluğuna o sebep olacaksa hiç olmasın :)
tek başına mutsuz olmak daha iyi görünür gerçi hiçbir iyi tarafı yok ancak başka birinin mutsuzluğunun insana getirdiği sorumluluk yükünüde çekmek çok daha zordur çekilmezdir.
Tek başına mutsuzsan herhangi bir şeyden mutlu olabilirsin fakat 2 kişi mutsuzsa her mutluluk aynı anda 2 kişiyede özelliğini geçiremeyebilir.
yani iki şekilde de mutsuzsam... mutsuzluğumu da paylaşmayı tercih ederim... belki iki kişinin mutsuzluğu daha zor olabilir ama zaten mutsuzsam istediği kadar zor olsun koymaz ki...
Tek basina hersey zamanla yoluna girer ama baskasiylayken hep o sekillendirir mutlulugunu. Gec baskasini su hayatta insan kendine deger verdikten sonra sorun yoktur bence ^^
tek başıma kalsaaaaammmm,hep içimde acaba mutlu olur muyduk düşüncesi olacak...
birlikte olsaaaaaaaak,kendi yoluma gidip bi düzen kursam belki daha güzel olurdu düşüncesi...
çekimser...
kesinllikle katılıyorum doğru demiş en kötü yalnızlık bile kötü ilişkiden mutsuzluktan iyidir benim adıma
Hiçbirşeyi tek başına yapmayı sevmem. Yapamayacağımdan mi ? Hayır. Sadece birlikte yapılan şeyler daha zevkli anlamli
tek başıma mutsuz olmak daha özgür,kaliteli ve dingin en azından,ve sorunun yine tek kaynağı kendin olursun:)
''Sevdiğin kişinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa, o da sevdiğin kişinin seninleyken mutsuz olduğunu görmektir...''
Kendim dışındaki insanları mutsuzluğa sürüklemek istemem.. Derdimi içimde tutarım sadece ben mutsuz olurum..
Tek başına tabi de başkasına da mutsuz etmeye gerek yok
biriyle mutsuz olmak çok daha ağır, çünkü mutluluğunuz başkasına endeksli, kontrolünüz dışında. sürekli ümitlenip sonrag*tolma durumu, yok almim.
tek veya çift ne farkeder ki mutsuz olduktan sonra :) sıfr sıfır elde var mutsuzluk..
Tek başıma yaşarım ben mutsuzluğumu bir başkasına gerek yok.
Valla A yı çok yaşadığım için biraz da değişiklik olsun diye B diyorum...
bir ev içinde çarpı 2 mutsuzluk olacagına-sadece vede tek olarak mutsuz kalmayı yeglerım
Biriyle mutsuz olacaksan neden hala "Biriyle" birliktesin?.. Elbette tek başına mutsuz olmak.. Madem ki mutsuzsun başkalarına da bulaştırma..
başkalarıyla mutlu olmak yerine kendimle mutsuz olmak.benim de fikrim bu .
tek başıma mutsuz olmak.biriyle mutsuz olsam bu benim yüzümden mutsuz diye düşünmekten iice mutsuz olurdum mutsuzluğum katlanırdı:)
birinden kahrını çekecegmi sanmıorum tek başıma mutsuzluk daha iiii
Seceneklerden ücüde degiil..Neden mutsuuz olayım ki illa mutsuz mu olmak zorundayımm.Tek olurum mutlu olurum anamın karnından cift cift cıkmadım yaaa !.
tek başımayken mutluyum ben.birisiyle beraberken mutluysam tek başıma olmak istemem ama yanımdaki kişiyle mutsuzsam yalnız olurum daha iyi.çünkü ben yalnızken gerçkten mutluyum.
niye mutsuz olmak zorundamısın illla ki. mutsuz edecek şeylerden uzak durursan 500 kişide olsa etrafında bu olmaz.
illa mutsuz olalım diye sormadım zaten bu sadece bir bakış açısı. Her zaman mutlu olamaz bir insan.
beklentilerine bağlı hayattan. ben mutluyum mesela hep. hiç takmam.
ne mutlu sana :)
ayrıca :) mutluluğu aramak mutsuzluğu hissettirir. mutluluğu aramayacaksın zaten mutlu olamazsın daima. ama mutsuzluktan uzak durabilirsin ;)
mutsuzluktan uzak durmak için elimden geleni yapacağım o zaman :)
kesinlikle :) risk alma. ihtimallerden uzak dur. kararını ver arada kalma.
tamam, teşekkürler. :)
bırıyle olmayı tercıh ederım tek basıma olup kendımle ugrasmaktansa bırıyle olur onu sınır ederım:D
tabiki tek başına mutsuz olmak. birisiyle birlikte mutsuzsan onunla birlikte olmanın mantığı nedir arkadaş ?
Ben mutlu olmak istemiyorum, ben seninle birlikte olmak istiyorum. ' Woody Allen ' bu söz benim ruh halimi fazlasıyla açıklıyor..
demem o ki sevdiğimin yanında olayım da mutlu olmasam da olur tek başıma güleceğime onunla ağlarım yeter ki onunla olsun..
tekbaşına mutsuz olmak isterdim
biri ile mutsuz bir hayatı istemezdim onu da mutsuz etmeye hakkım yok
"Mutlu aşk yoktur" diyenler var birde. :) En güzeli her koşulda mutlu olmaya çalışmak.
biriyle mutsuzzsam eğer muhsuzluk katsayısı dahada artar o zaman tek başına mutsuzluk daha iyi :)
tek basınada baska bırısıylede mutlu olmaya calısmak bence.
ben monroe'ci değilim.ben behzat ç'ciyim :D ben seninle mutsuzluğada varım ;)
hadi yaa
biriyle mutsuz olmak daha iyidir: en azından kafan meşgul olur.
tabii ki tek başına en azından o mutsuzluk içinde kafamın etini yiyen olmaz :D
Biriyle mutsuz olmak tabiki hep ben mi acı çekicem.
bence biriyle mutsuz olmak daha ii çünkü en azından oda seni anlıyodur :)
demekkı kotu bıseymıskı ablamız ıntıhar etmıs . ama asıl cozumbıraz kıcını kaldırıp arayıp mutlu olacak kısıyı bulmak
Biriyle mutsuz olmak çünkü mutsuzluk sebepsiz olmaz ve açınız tek başına umutsuzluklar dindiremezsin öfke duymanız gerekli kendini teselli edip biraz mutlu olursun
Kendi mutsuzluğum da onu boğmak değilse niyetim veya onun mutsuzluğun da boğulmak A diyorum.
tek başıma mutsuz olayım birinin daha mutsuz olmasını istemem doğrusu:)
adamım; monroe...! ;)
kadınımm. :D
:D
yalnızlığımı ve duygularımı paylaşırım içime atarsam bunalıma girerim
tek başına mutsuz olmayı yeğlerim.başkasınıda mutsuzluğuma dahil etmek istemem.
Kimseyle hiç bir şeyimi paylaşmam, hepsi benim!
marilyn ne diyorsa o
aynen öyle +1
:)
Hayatta her zaman bi üçüncü secenek vardir
Tek basına mutsuz olmak daha iyidir.
tek basına mutsuz olmayı yeğlerim
Tek başına mutsuz olmak.
Sonuç her türlü "mutsuzluk" madem, hiç farketmez.
Tek başına tabi bea...Kafa rahat :D
Bence mutsuzluk bulaşıcı
kesinlikle tek başıma...
Tek basima mutsuz olmak..
sevmediğim biriyle olamam . net !
Biriyle birlikte mutsuz olmak daha iyi.
neden böyle düşünüyorsun peki?
Zaten yanlızlık başlı başına bir mutsuzluktur. Bu yüzden.
hıım, anladım.
Biriyle mutlu olmak dururken, mutsuz olmak zor ..
tek başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mutlu olacagin adami bulmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar