AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
psikolojik bence
depresyon ilaçları sinirsel ilaçlar kullandıysan yapabilir
Evet selectra ilacından sonra başladı
yapar
Biz Marmara Depremi'nden sonraki 5 yıl psikolojikman her gün sallanıyorduk.
Nasıl Bi sallanmak. Titremek mi yoksa Bi oraya Bi buraya hu CU lar gibi mi
Oraya buraya sallanıyorum hani beşik sallanır ya aynı öyle sallanıyorum beynim ve vücudum sallaniyor
İstemsizce mi? Kulak kristallerinde oynama olabilir.
Bilmiyorum ki yaaa istemsizce oluyor ama stresten bence anksiyete ve panik atağım var bide araştırdım burada çoğu insanda olmuş bu
Evet o da olabilir, yatağa yat iyice uykunu al bir
Sık sık tansiyon ölç
Tansiyon yok bence ilaç içiyorum ama bilemedim
Eskiden çok çıkardı 19a 12 olmuştu
2. Elde olsa bir tansiyon ölçüm cihazı iyi olur, onu dolap ya da letgodan bak uygun fiyatlı bulursun
Can sıkıntısıdır
Yok kız ondan değil bence kalp hastalığım var ama ondan dolayı da olamaz sadece kalp kapağımda çökme , üfürüm, teşikardi var ama beloc zok 25mg kullanıyorum bide selectra antidepresana başladım demir ilacı da içiyorum onlardan sonra sallanmaya başladım... Aslında bu sallanma olayı antidepresan ve kalp ilacından sonra başladı bende şey düşünüyorum cinler mi var etrafımda Q
Şizofren hastaları sallanirmis genelde
Neyyy🤨
Lan zaten panik atak, anksiyete, OKB var sus
Vallahi çok ciddiyim sana yeni bir yanı daha geldi bak😂
kim sallıyor bu kızı bırakın ddsfds
Harbi bi salın beni psikolojim. iyice bozuldu bunlara gülüyorum artık 😂
www.youtube.com/watch bu törenden lazım hemen sana sffsd
Oness
cinleri kovalım belki sallantı geçer dedim :D
Ay dur cin demee ya travmam var
ahhahahaha ya ahmet deme anısı var mehmet deme anısı var gibi oldu dfgdfgdfg
Bakzbalznak yaaaaa memoo demeeee anısı vaaaarr
dskfdlfdkfdslkf ulan sena ya şu soruda bile güldürüyon dfgfgfdgf
Sürekli ağlıyorum memooo bırak da gülelim azıcık hsksshhzpajskansnzb
Kim ağlatıyor bu senoşuuu bırakın uleynnn dfgdfgfgdf
Evet yaaaağ bırakın beni artttikkk birazcık güleyyyimmm mutlu olayimmm denir kenarında ağlamaktan bıktım memoooo
Bu kızı ağlatanların... koyayım diyecem senoşa ayıp olacka şimdii sana dua etsinlerrr
Beni ben ağlatiyorum memo🥺
ahh seni kötü senoşş seniii kendini niye ağlatıyon sennn bakayımm
Beynim susmuyo Memo. aklimsan çıkmıyor kalp hastalığım 🥺🥺🥺
hastalıklar düşünerek yaşanmaz senoşşş bırak her şey olacağına varır hasta da olsan iyi de olsan hayatını yaşa azıcık
Ama ya ölürseeem memoooo
ya ölmezsen ve bu dünyevi zevklerden mahrum kalırsan senoşşş
Nasıl sallanma?
Yahu oturuyorum ya beynimle vücudum bildiğin sallanıyorum yani yerimde beni bişey sallıyor bildiğin sallıyor oyana buyana sallanıyorum? Bide sıkıntıdan sürekli ellerimle oynuyorum bacağımı sallıyorum
Bu normal değil. Büyük ihtimal vestibular kanalındaki perilenf sıvısı sürekli hareket halinde bu için bulantısı denge kuramamaya sebep açar bana göre acil bi durum bu
One demek ya
boş ver gülüm hastaneye git
Kulak ile ilgimi?
Evet kulağının içinde bir sıvı var bu genele başını sallayınca dönünce harekete geçer ve dönmesem bile beyinin dönüyomuş gibi hissettirir ve o haraket sende durmuyo göz kaymasına sorun açabilir ve birgün ayakta denge bile kuramazsın
Gözümde sorun var zaten görmuyor sağ gözüm yaaa bu sıralar iyice görmuyor gözlerim kayıyor
Götürmezler ki hastaneye yaa sürekli hastanedeyim inanmazlar artim
Bu yazdığım yazıyı gösterebilirisin hiç olmadı ailenle beni görüştür durumu izah ederim snein için <3
Dicekler ki yine mi telefondan kendine hastalık buldun🤦🏻
Telefonluk bi durum değilki ben sadece bildiğim biyolojim kasar konuşuyorum ders çalışırken çok araştırmıştım durum aynısı
Sallan
Yahu psikolojim bozukdu
O zaman uyu
uykun mu vardı
Kıçının kaldı tangayı tamir et o zaman
Mst yap geçer istek var ondan
Yok yapamam kalp hastalım vaar
Kalp ile ne alakası var
Kalp kapağımda çökme var
Zorluyor
He anladım geçmiş olsun
İşin zor libido yükselince bir şey yapamıyon
Yok aslında ciddi bir hastalık değil ALLAHA ŞÜKÜR 🥺yani yapsam yaparım zatrn yapıyordum? Bu hastalık büyük ihtimal doğuştan gelen bir şey... Zaten üfürüm falan doğuştan geliyor bide kalp kapağı hastalığı da doğuştan geliyor olabilir bir tanıdığımda var... Benim sadece psikolojin bozuk sık sık tansiyonum çıkıyor bu kadar kalbimde sorun çıkmış olabilir... Ama önemli bişey yoK ŞÜKÜR
Sadece şu an yapacak cesaretim yok... Yine kalp teklemesi olmasın sevgilimle sevişirim
Hm anladım sevgilin varsa sorun yok git hunharca yiyiş hayatın tadını çıkar
Tansıyon?
Yahu tansiyonum çıkmıyor bence her gün oluyor anksiyete ve panik atak var selectra kullanıyorum bide beloc zok 25mg kullanıyorum kalp hastalığım var ama kalpten gelmiyordur antidepresan yapar mı? ya da psikolojik olabilir mi stresten beynim sallaniyor
Bütün vücudum sallanıyor yani
Bide sürekli bacağımı sallıyorum ellerimle oynuyorum psikolojik bence bunlardan belli
Tansiyon normalde çıkıyor ama ilaç kullanıyorum yani tansiyonum küçüğü 8 falan bazen 12
Çok çok çok gecmiş olsun. Anksıyete ve panık atak yapar elbette, bacagını sallaman zaten stresten. Bence vücudunda da sallantı hissetme sebebin bahsettıgın ruhsal durumlarla ılgılı. Bunu fark etmıs olman bile su an can sıkıcı, sana ıyı gelecek seyler yapmayı dene ruhsal anlamda kendını yıpratma biraz kafanı dağıtmaya calıs bı sure ya
Zaten dışarda olmuyor bak EVE gelince sallanıyorum bide stresten bacağımı sallıyorum ellerimle oynuyorum yani bacağımı sallamadan duramıyorum sallamazsan beynim ve vücudun sallanıyor bunu bastırmak için bacağımı sallıyorum zaten elim de sürekli kalbimde ya durursa diye dert ediyorum iyice delirdim
Ya hayır hayır kıyamam sana ben bu kadar kendını bunaltmasana ama yaa ne kalp durması... Bak kendın de farkındasın evde oldugunun, evdeyken de sana ıyı gelecek seylere vaktını ayır. Kendınle barıs, kendını bu kadar bunaltma. Canını bu denlı sıkan seni strese ıten sey ne? Bunun cozumu senin ellerinde, lutfen her seyden once sakin kal ve bu durumun gececegını hatta canını sıkan her ne varsa hepsının gececegını kabullen 🙏🏻
Gerçekten yaşamadığım şey kalmadı hesaba bakarsan anlarsın her gün hastanedeyim bugün deniz kenarins gittim ağladım içimden diyorum ben bunları hak edecek naptim adam öldürmedim, Şirk koşmadım, hırsızlık yapmadım neden bunları hak ettim? Yani dayanamıyorum şu kalbim benim ömrümü yedi hem benim hem çevremdeki sevdiklerimi de strese soktum hspsinde sivilce var ve stresten bunaldik artik güldüğüme psikolojim iyice bitmis durumda belkide şizofreni oldum... Korkuyorum olmayan şeyler görecem diye... Sürekli elim. kalbimde ya beni strese sokan şey kalbim zaten her an durucak diye korkuyorum... Çünkü kalp kapağımda çökme , teşikardi, tekleme bide üfürüm var bunlar ALLAHA şükür hafif hastalıklar tedavisi yok sadece beloc ilacı verdi onu kullanıyorum bide pskiyatriye gittim selectra verdi onu kullanıyorum ha bide demir ilacı içiyorum... Bu haftadan sonra selectra 50mg kullanıcam🤦🏻 Psikolojim alt üst oldu be
Kıyamam sana ben:( zorlu seyler yasıyosun anlatılan ve bı yandan da rahatsızlıkların var ama kendını bunlara kaptırma lutfen. Bak ne kadar samımı, ne kadar tatlı bı kızsın kendını kotu dusuncelere kaptırma heosının duzelecegıne onan, ıcındekı umudu sondurme. Psikolojik olarak zor zamanlardan gecıyosun ama inan hepsı duzelecek, lutfen ıyı gunlerın gelecegıne inan... Cok iyi, cok tatlı bırısı oldugun anlasılıyor, kendını asla yalnız hıseetme ayrıca ben de senın tarafındayım, +1. Canını sıkan seylerı dınleyebılırım ama her seyi bı kenara bırak ve sadece gün gelecek hepsı gececek de, bı de sen kendini bunaltma biraz rahat ol lutfen
Çok teşekkür ederim yaaa iyi geldiği gerçekten 🥺💕Bende sabretmeye çalışıyorum hiçbir zaman isyan etmedim benim bu yaşadığım şeyleri belkide çoğu 18 yaşındaki kız kaldıramaz çünkü çok kötü şeyler yaşadım aklıma geldikçe üzülüyorum bide benim en iyi yanım yaşadığım zorlukları unutul hayatıma bakabiliyorum mesela bu yaşadığım şeyler zor şeyler ama bunları kolayca atlatabilen bir insanım ALLAH bu yüzden bana fazla yük veriyor kaldıracağımı biliyor... Ama bende insanım dimi biraz dinlenmeye ihtiyacım var... Ben kendim için üzülmüyorum mesela AİLEM sürekli şey diyor niye korkuyorsun insan ölmekten korkar mı diyor? Benim korktuğum ölüm değil ki ben istemez miyim ölüp kurtulmayı? Her insan derdi olduğu zaman olup kurtulmak ister ama intihar değil tabikide ALLAH canımı alsın diye dua eder dimi... Ben sadece AİLEMİ düşünüyorum ve sürekli hastaneye götürüyorum çünkü bana bişey olursa onlar dayanamaz ben biliyorum ne günlerimiz oldu bana çok düşkünler yemin ederim onları düşündüğüm için bu kadar düşünüp kafamda kuruyorum yoksa arkamdan ağlayan olmasa ben ölümü beklerim yaşayacak gücüm kalmadı... Bugün gittim deniz kenarinda oturdum ağladim gerçekten neler yaşıyorum diyorum ya çevredeki insanlara bakıyorum ne kadar mutlular diyorum ben ne yaptım da bunlari hak ettim... Ben istemes miyim normal bir insan olayım diğer kızlar gibi gezip tozayim? Ama olmuyor işte bu iğrenç beynim. susmak bilmiyo. Her gün yeni hastalığım çıkıyor yaaa önce baş dönemeleri, sonra kulak çınlaması, tansiyon, kalp çarpıntısı, kalp teklemesi, kalp kapağımda çökme, üfürüm, titreme, geceleri ağlamar, sürekli kafada kurmalar, intihar istekleri, OKB, anksiyete, panik atak, ilaçlar , şimdi de sallanma başladı🤦🏻Vallaha bu yaşımda neler yaşıyorum bak aklıma geldikçe intihar edesim geliyor psikolog doktoruna bile dedim intihar etmek isterim ama yapmam dedim
Seninde başın ağrıdı kusura bakma🥺
Ne kadar tatlı bırısın ya sacmalamasanaaa... Allah ın ıznıyle bı sey olmayacak, sınırlerın cok bozulmuş her seye ragmen hayat devam edecek ve bu sıkıntılı ruh halin de duzelecek. Güzel günler gelecek. Ölüm kelimesini beynınden sık. Ne kadar aklı basında ve kafaca olgun bırısın aslında nolursun kendını bu kadar yalnızlastırıp hastalık psıkolojısıne girme. Takıp atıcam, yaz bana böyle sacma seyler dusunup sureklı bı basına bunaltma kendını... Her sey duzelecek sadece zamana ve güzel günlere inancın olmalı...
Estağfurullah ne bas agrısı. Aksine daha rahat konusabıl diye kendımı acıga cıkarıcam sçbu kadar kendını bu altma konusmak ıstemeyen konuşmaz zaten ne bas agrıtması askolsun
Ya ALLAH razı olsun ne iyi kalpli bir insansın🥺🥺🥺 İNŞALLAH senin insanları güldürdüğün gibi ALLAH da hep senin yüzünü güldürür💕