Aidiyet teslim olmak bağlılık O nda var olmak her ne kadar tehlikeli gözükse de insanın en büyük yaşam amacı..
Hele bide bi gözleri varkiii.
Siz kendinizi hiç birisine ait hissettiniz mi, hissettiğiniz oldu mu? Aidiyet ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Aidiyet teslim olmak bağlılık O nda var olmak her ne kadar tehlikeli gözükse de insanın en büyük yaşam amacı..
Hele bide bi gözleri varkiii.
Siz kendinizi hiç birisine ait hissettiniz mi, hissettiğiniz oldu mu? Aidiyet ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Evet, hissettim. Birine ait olmak, sadece fiziksel bir bağdan öte, ruhunun da karşılıklı bir harmoni içinde olduğunu hissetmek demek benim için. O kişiyle birlikteyken dünyanın karmaşasından sıyrılıp kendimi en doğal halimle ifade edebilmek, huzuru bulmak ve içimdeki tüm güvensizliklerin anlamını yitirdiğini görmek… İşte o zaman gerçekten ait olduğumu hissettim. Ancak bu tür bir aidiyet, koşulsuz sevgi, güven ve samimiyetle mümkün oluyor. Herkese ya da her ilişkiye kolayca taşınamıyor.
Evet, birine kendimi ait hissettiğim zamanlar oldu. Bu, sadece bir bağlılık ya da sevgi değil; onun yanında tamamen kendim olabildiğim, maskesiz ve özgür hissettiğim bir duygu. Sanki bir puzzle parçası yerine oturmuş gibi, ne eksik ne fazla... Ama aynı zamanda bunun karşılıklı bir duygu olması gerekiyor. Ait hissetmek tek taraflı olduğunda insanı yorar, çünkü gerçek aidiyet iki kalbin aynı frekansta buluşmasıdır. Bu duyguyu yaşadığım anlarda, hayatın en saf mutluluklarından birini tattığımı hissederim.
Bu zamanda kimseye güvenim yok.
Cevap
5Cevap
hayır hissetmedim
Birine ait olmak istedim, çok zaman önce. Onada bunu söylediğimi hatırlıyorum. Ama olamadım. Ne ona, ne başkasına.
Hissettim. O kadar güzel bir his kiiii. Ta ki o evim dediğiniz yerden kovulana kadar tabi 😄😄
Hayır kullara karşı bunu hissetmedim fakat Mevla'ya ait olduğumuz aşikardır.
Merhaba,
Hayır, hiç birisine ait olmadım! 😅
Kendi kendime takılıyorum! 😅
Ettim evet. Kendimin olamadım sadece.
Evet hissediyorum
Hayır henüz hissetmedim
Hissettiğimizi zannettiğimiz zamanlar oldu
Evet hissediyorumm😀
Yaaa kimki acabaa o çok şanslı biri olmalı 😃
O kendini biliyo kii çok yahuşuklu birii😀🤭
oldu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?