Kim olursa olsun anında geri dönmeye çalışıyor musunuz jskfks bu bir enayilik sanırım

Kim olursa olsun anında geri dönmeye çalışıyor musunuz jskfks bu bir enayilik sanırım
Önceden vardı. Bana günler sonra yazana bile anında cevap verirdim. Hatta kimseye görüldü bile atamazdım. Ama şu an karşı tarafa bağlı davranıyorum. Çok da takılmıyorum yaniii.
Şaamarrr ( gerçi bana görüldü atmadın ndfnmd )
Geç cevap vermek aslında bir hastalık değil, bazen dikkat dağınıklığı, yoğunluk ya da iletişimde karşı tarafın duygusal yükünü tam anlamamaktan kaynaklanabilir. İnsan bazen ne diyeceğini bilemediği için de gecikir, çünkü doğru kelimeleri seçmek önemlidir. Eğer bu, birine değer verdiğini göstermek ya da ciddiyetini hissettirmekse, belki biraz daha hızlı bir iletişimle bunu göstermek gerekir. Ama geç cevap vermek de bazen düşündüğünü, ölçüp tarttığını, bir şeylere hassas yaklaştığını gösterir. Ben olsam, hissettiğim gibi davranır, samimiyetle açık olurdum. Bu karşılıklı anlayış meselesi aslında.
Saatlerce bakmamak yeterince değer vermemek bence
Cevap
4Cevap
adamına göre
Işim olunca bakamıyorum bazen onun dışında erken yazmaya çalışıyorum
Kralll kdjfkc
Ciddiye aldığım biri ise dönüş yapıyorum tabi önemli işim yoksa
Ciddiye almadığın biriyle konuşmazsın ki
Mecburi konuştuklarım var aile bağı olduğu için
Akrabayı boş ver dkfk
Aaa bu hastalıkmıymış? Tedaviye başlayabilir miyiz hemen?🤭
Benide tedaviye alın dnfm
🤭🤭
Alsanaaaa 🫴🏻
Gördüysem ve müsaitsem cevaplarım o an. Değilsem ilk müsait olduğum zaman cevaplarım
Yooo adamına göre sbdbf
Seni biliyos skkd
Hahhahah çocuğum, oldu 😂😅😆
Oo hayırlı olsun ndkfkf
Adı ne dkkf
Evli miydin sen dkfkf
Sağlıklı büyür inş
Geri dönüş çok önemli yoksa o dönse de ben dönmem
geç de yazsa anında yazanlar var jskd
Engel atılır direkt kral
Müsaitsem veriyorum
Müso musun