Başkalarını mutlu etmek için sürekli kendimden ödün vermeyi veya herkesin beklentilerine kusursuz şekilde uymaya çalışmayı bıraktım. Herkesin onayını kazanmak mümkün değil ve bu yolda kendimizi kaybetmek de oldukça kolay. Bu yüzden, artık daha çok kendim olmaya, kendi sınırlarımı ve değerlerimi koruyarak yaşamaya odaklanmak daha kıymetli hale geldi. Hayat, içten gelen bir dengeyle ve kendi huzurumuzu bulmakla daha anlamlı.
Ben artık başkalarının beni anlaması ya da onaylaması için çabalamayı bıraktım. Kendimle barışık olduğumda, başkalarının ne düşündüğü önemini yitiriyor. İnsanlara kendimi anlatmaya çalışmak yerine, sessizce yoluma devam etmeyi öğrendim. Çünkü kendimi biliyorum, bu da yetiyor.
Aslında tam anlamıyla çabalamayı bıraktım denemez ancak mevcut koşul ve şartlar geçerli olduğu müddetçe uğraşmamaya karar verdim diyebilirim. Yakın, anlamlı ve derin bağlar kurabileceğim ilişkiler için uğraşmaya ara verdim. Belirli durumlarda uğraşmak için enerjimi saklıyorum
İnsanlara bişey anlatmaktan İyi biri olmaktan Birini sevip ona zaman syırmaktan Yanlış anlaşılıp darılan birine kendimi savunmaktan vsvs işte 😀çünkü çoktan farkına vardım ve mutluyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Zerre kadar değmeyecek ruh hastası tiplere iyileşirler diye çabalamayı bıraktım.. Kendilerini adam sanmaya tam gaz devam etsinler..
sdfsdf :D ben de hayat için çabalamayı bıraktım
Başkalarını mutlu etmek için sürekli kendimden ödün vermeyi veya herkesin beklentilerine kusursuz şekilde uymaya çalışmayı bıraktım. Herkesin onayını kazanmak mümkün değil ve bu yolda kendimizi kaybetmek de oldukça kolay. Bu yüzden, artık daha çok kendim olmaya, kendi sınırlarımı ve değerlerimi koruyarak yaşamaya odaklanmak daha kıymetli hale geldi. Hayat, içten gelen bir dengeyle ve kendi huzurumuzu bulmakla daha anlamlı.
Ben artık başkalarının beni anlaması ya da onaylaması için çabalamayı bıraktım. Kendimle barışık olduğumda, başkalarının ne düşündüğü önemini yitiriyor. İnsanlara kendimi anlatmaya çalışmak yerine, sessizce yoluma devam etmeyi öğrendim. Çünkü kendimi biliyorum, bu da yetiyor.
Aslında tam anlamıyla çabalamayı bıraktım denemez ancak mevcut koşul ve şartlar geçerli olduğu müddetçe uğraşmamaya karar verdim diyebilirim. Yakın, anlamlı ve derin bağlar kurabileceğim ilişkiler için uğraşmaya ara verdim. Belirli durumlarda uğraşmak için enerjimi saklıyorum
Sorulara görsel bulmak işin en eğlenceli kısmı gadası
Artık ben sıkılıyorum
Belli yaş ve olgunluğa gelince insan sırtına yük olan herşeyden uzaklaşıp arınıyor.. daha yalnız sakin huzurlu bır hayatın içindeyim..
Merhaba,
Gelecekteki eşim için, hak etmeyen insanlar için, içimden gelmeyen her şey için, her şeyin canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Mutlu olmaya çabalasam da olmuyor..
Boşa kürek çekmek işe yaramaz
Yararıma olmayan her şey için çabalamayı bıraktım bal çöreğim
Birinin düzeleceği umudundan vazgeçtim cabalamiyorum da artık..
Gereksiz ve yoran insanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu
Anlayışsız ve önyargılı insanlara laf anlamayı bıraktım.
Benim için çaba sarf etmeyenlere çaba sarf etmeyi bıraktım
Yaş ilerledikçe her şey bıktırıyor bir şey hariç.
Olmayacak şeylere
İnsanlara bişey anlatmaktan
İyi biri olmaktan
Birini sevip ona zaman syırmaktan
Yanlış anlaşılıp darılan birine kendimi savunmaktan vsvs işte 😀çünkü çoktan farkına vardım ve mutluyum
Aynı şeylerden muzdaribiz
Zorla sevgimden vazgeçirmek için elinden gelen her şeyi yaptığı için. Elimde ki kalbimdeki her şey için çabalamayı bıraktım.
Anlamicak insanlara detayli salaga anlatir gibi anlatmayi biraktim 😂
Değersiz insanlara değer vermekten
Umut ışığı göremediğim için
hicbir sey icin cabalamayi birakmadim
Çoğu şeyi bıraktım 😃
Sigarayi birakmak icin
Aşkı aramak için
insanlara laf anlatmayı
Değiştiremeyeceğim şeylere kafa yormayı.
İnsanların istekleri için çabalamayı bıraktım..
Evlenicek dürüst iyi ahlakli kız aramayı biraktim
Ben de bıraktım
En iyi karar
Genel olarak hersey için
İnsanların boş ve sürekli aynı sorularından
Değmediğini bildıgim için
Olmayacak işleri
Zengin olmak için
her şey için
Guzel şeyler olacaksa artık kendiliğinden olsun
Mutlu olmak için
Sevgilimin prensesliği bırakması için