Kişilik & Karakter Sana göre aşkın özgürlüğü nedir? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Onlar aşkı tutsak sanarken, biz aşkın en özgür haliydik..https://youtu.be/7hp-nwyHe24?si=GTcmhLpZoOleTd4i✨✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Sana göre aşkın özgürlüğü nedir? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Aşkın özgürlüğü sevmenin sınırsızlığıdır bana göre aşk sınır konmadan sevebilmektir 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesisjsdkl 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yapma..😂😂😂 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Yapmış bulundum hocam 😂 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşkın özgürlüğü değer ve güven vermektir. Ne verirsen onu alırsın. Yoksa her şey zindan olur. 1 0 Yorumla
Steel_Wing Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bana göre aşk yoktur 1 5 Yorumla Myblue2025 1 yıl Aşkı inkar edenlere inanmıyorum..Yok diyenler sadece kendini kandırıyor.. Steel_Wing 1 yıl Yok çünkü menfaat var Myblue2025 1 yıl Yanlış kişi ile sınanmış olmak bir son olmamalı.. Steel_Wing 1 yıl Nasip ☺️ Myblue2025 1 yıl 🙏😄
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey ya dümen ve drama hep 😂😂 1 9 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kim demiş onu..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ben 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl O zaman kesin yalan..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Doğru 😂😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yalan olduğu dimi..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yok doğru laf ettim 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ben dimi, çok sağol..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yav he he 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl 😂😂 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Güvenmek, aşırı kıskanmamak, tasmayı çıkarmak. 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşk yokki özgürlüğü olsun 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Güvenmek 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çay yokmu çay🤤 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cinsellik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşkın özgürlüğü sevmenin sınırsızlığıdır bana göre aşk sınır konmadan sevebilmektir
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi
sjsdkl
Yapma..😂😂😂
Yapmış bulundum hocam 😂
Aşkın özgürlüğü değer ve güven vermektir. Ne verirsen onu alırsın. Yoksa her şey zindan olur.
Bana göre aşk yoktur
Aşkı inkar edenlere inanmıyorum..
Yok diyenler sadece kendini kandırıyor..
Yok çünkü menfaat var
Yanlış kişi ile sınanmış olmak bir son olmamalı..
Nasip ☺️
🙏😄
Yok öyle bir şey ya dümen ve drama hep 😂😂
Kim demiş onu..😂
Ben 😂
O zaman kesin yalan..😂
Doğru 😂😂
Yalan olduğu dimi..😂
Yok doğru laf ettim 😂
Ben dimi, çok sağol..😂
Yav he he 😂
😂😂
Aşkın özgürlüğü felan olmaz...
Güvenmek, aşırı kıskanmamak, tasmayı çıkarmak.
Aşk yokki özgürlüğü olsun
Mezara kadar
Her yerde öpüşmek
özgürlüğe sığdıralacağı kanısı
Güvenmek
Çay yokmu çay🤤
Cinsellik