Kişilik & Karakter İnsanlara güvenmeniz için ne gerekir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa hiç güvenmemeyi mi tercih edersiniz Güncellemeler1 yıl Gncl Güncellemeler1 yıl Gncll İnsanlara güvenmeniz için ne gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kimseye güvenmem 0 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl her zaman tedbirli ve tamlinli olmayı öneririm güven kolay kazanılmaz, ama kazanınca da kaybetmemek lazım 0 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Güven zamanla olur. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birinci derecede akrabam olması yoksa güvenmem 0 0 Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Güvenmek için zaman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kimseye güvenmem
her zaman tedbirli ve tamlinli olmayı öneririm güven kolay kazanılmaz, ama kazanınca da kaybetmemek lazım
Güven zamanla olur.
Birinci derecede akrabam olması yoksa güvenmem
Güvenmek için zaman lazım
Güvenmemek en güzeli kafan rahat olur
Ben pek güvenmiyorum
Samimiyet
Beni takip etmediğin için mesaj atamıyorum
Sanirim sorun var
Nasil