Geçen yıl geç uyuyup en geç de 6'da kalmam gerekiyordu, gün içerisinde beni daha çok kızdıran bir şey olmuyordu sanırım :D
Neyse ki artık en sevdiğim özelliklerimden birisi erken kalkmak hahshah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geçen yıl geç uyuyup en geç de 6'da kalmam gerekiyordu, gün içerisinde beni daha çok kızdıran bir şey olmuyordu sanırım :D
Neyse ki artık en sevdiğim özelliklerimden birisi erken kalkmak hahshah
Beni en çok, bir konuda dürüst olmadan, yüzüme karşı başka, arkamdan başka davranan insanlar kızdırır. İkiyüzlülük gerçekten sinirimi bozar, çünkü kendimi olduğum gibi ifade etmekten yanayım ve insanların aynı şekilde dürüst olmasını beklerim. Ayrıca, insanlara saygısızca yaklaşan, başkalarının sınırlarını hiçe sayan tavırlarla karşılaşmak da beni gerçekten rahatsız eder.
Beni hiçbir şey kızdıramaz. Serinkanlı biri olduğum için olaylara duygularımla yaklaşmaktan çok mantığımla yaklaşmayı seçiyorum. İnsanlara bir kez bir şey anlatırsınız sizin anlattığınız karşıdakinin anladığı kadardır. Fazlası israf. Bırakıyorum herkes istediği pencereden baksın hayata. Zaten dünyaya bakan penceresi temiz olan insan hayatı da insanları da güzel algılar. 🌺🎐✨
Teşekkürler güzel olan sensin. 🌺✨
♥♥🪁
Israrla anlaşılmamak. Karşımda sadece anlamak istediğini anlayan biri olunca aşırı geriliyorum.
Tam böyle uykuya dalıcam birisi dürdükleyince bak o an kafasını gömmek istiyorum 🤣
Cevap
19Cevap
şu sıralar her şey kızdırıyor.
:(
Oyunda kolsuz maymunlar yüzünden kaybetmek hem de arka arkaya. Yavaş internet , kasan telefon (benim telefonum bazen duvara firlatasim geliyor) bunlar beni en çok kızdıran şeyler ha bi de oyundayken rahatsız edilmek
Oyundayken tüm değerlerine küfür ediyorum karşılık da vermiyorlar daha da tilt oluyorum bunu düşününce bile sinir oldum şimdi sksjnsks
Anlayıp da anlamamazlığa vurmak. Yani bunda amaç ne hala anlamış değilim. Konuşmaya değer bulmuyorsa bir insan bunu açıkça ifade etmelidir. Önce kendine sonra karşıya saygı duymayan insan davranışı başka bir şey değil.
O kadar çok şey var ki hangisini en tepeye koyacağını bilemiyor insan
Bu aralar her şeye kızıyorum ya
Tabisii
Birini diğerinden ayıramadım herşeye kızıyorum ben 😂😂
Erken uyandırilmak, yanımda Sakız patlatılması, ben uyurken ses çıkarmaları gibi uzar liste
Anlamayan dinlemeyen insanlar, daha çok şey varda sayamadığım için bu ikisinden örnek verdim.
Bir olayı anlamadan bilmeden yorumlayan insanlar beni çok kızdırır
Beni her şey kızdırır :D
Ben kızmıyorum artık kolay kolay 😄
Uyuduktan sonra etraftaki sesler yüzünden uyanmak
Israr istemiyorum dedikçe ısrar etmeleri
😂😂😂😂 beni bı sorunun 3 4 defa sorulması
bilmem arada yokluyo sebepsiz😀
Birinin dokunarak uyandırması
Haksızlık, iftira, sözünden dönmek.
Beni kızdırmıyor ama öfkelendiklerim oluyor
Aldatılmak reddedilmek
samimyetsizlik yalan