Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Beni en çok kızdıran şey aslında insanlar ve hayatın kendisi diyebilirim çünkü maalesef bu hayatta her şey çok zor ve bunların suçlusu da bence insanlar hak yiyen adaletsizlik yapan ya da kötülük yapan insanlar. kişisel hayatımda da cahil insanlar beni çok kızdırıyor maalesef çünkü kendi hayatlarına değil her zaman başkalarının hayatlarına karışıyorlar çünkü başkalarını çekemiyorlar bu yüzden de bu insanlardan uzak duruyorum iletişimi kesiyorum. bir de mutlu olamadığım için canım sıkılıyor bu da benim hayatımda sinir olduğum konulardan bir tanesi maalesef. bunun dışında bir de yalan söyleyen soğuk çekemeyen insanları da sevmem. bir kişi tanımadan maalesef bir insan hakkında yani benim hakkımda ön yargıda bulunuyor kim olursa olsun bu da benim canımı biraz sıkan konular arasında..
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Böyle anlatıyorsun anlatıyorsun karşındaki bön bön suratına bakıp sonucunda hiç bir şey anlamamış oluyor ya, deli oluyorum. Telefonun suratıma kapatılması beni aşırı kızdırıyor. Bir gün yemek ısmarlamışım yanlışlık var telefondaki adam ne Türkçe biliyor ne Almanca olm İngilizcesi de yok afganın teki. Telefonu suratıma kapattı. Atladım arabaya yemeği de aldım tabii yanıma Allah affetsin fışırttım suratına o telefonu da bir daha suratıma kapatırsan (küfür) :D son olarak bir de şu var ki; biriyle konuşurken dikkatinin başka şeylerde olması.
spesifik bir şey yok ya. o anlık, mesela anlatmama rağmen anlaşılmıyorsa bir şey, söylememe rağmen hâlâ yapılmaya devam edilen bir şey varsa... böyle gider.