Kişilik & Karakter Psikolojisi bozuk ezik bir insanla birlikte olurmuydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok temiz ve iyi kalpli biri ama hastalıgından dolayı ezik birisi buna rağmen sever miydiniz?Hastalıkdan kastım ağır depresyon ve sosyal anksiyete Psikolojisi bozuk ezik bir insanla birlikte olurmuydunuz? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben olmam. 0 0 Yorumla
High-Serotonin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kanka seni sevmeyen ölsün. Kronik depresyon, okb ve anksiyete hastasıyım ben de. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sormak istedim kanka Yorumla High-Serotonin 1 yıl Sor kanka. Kafan rahat olsun herkesin bir derdi var bu hayatta. Sıkma canını Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Depresyon dediğin şey seni de bozar onu da yutar. Kolay mı sanıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buna takmam, hasta olmak eziklik degildir. Beraber iyilesmeyi deneyebilirdik. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni bul kral Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :DUmuyorum seni bulmasi gereken kisi bulabilir Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır olmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ay sapiklar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bisg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sg ezik sapik Yorumla mervecanim 1 yıl Her yere niye ay sapıklar yaziyon kadinn wkdnjahahahahhahahahhahahahhahahshhs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben olmam.
Kanka seni sevmeyen ölsün. Kronik depresyon, okb ve anksiyete hastasıyım ben de.
sormak istedim kanka
Sor kanka. Kafan rahat olsun herkesin bir derdi var bu hayatta. Sıkma canını
Depresyon dediğin şey seni de bozar onu da yutar. Kolay mı sanıyorsun
Buna takmam, hasta olmak eziklik degildir. Beraber iyilesmeyi deneyebilirdik.
Beni bul kral
:D
Umuyorum seni bulmasi gereken kisi bulabilir
Sürekli şikayet edip, mız mız ise sevilmez
Senin iyi bi zikişe ihtiyacın varr
Aaa töbe est sapık msnx uyyhhh
olurum
hayır olmam
Olur sevilebilir
Sen misin bu?
Evet
Ay sapiklar