Sınırları olmalı insanın kırmızı çizgileri olmalı uçsuz bucaksız hayalleri korkularını yenmeli insan karanlıklar ve kalın duvarlar var etrafımızda ama sevgim sınırsız olmalı mesela bir ışık gibi heryere ulaşmalı bir yıldız gibi parlamalı bir güneş gibi etrafımdakilere umut vermeli, çaresizliklerim var en zor anlarım gözyaşlarım var bir mermi gibi yüreğimi parçalar bazen insanız sonuçta et ve kemik parçasıyız sadece duygular olmasa belkide bir hiçiz hiçliğin ortasında bir zerre çok şükür bu günlere, yüreğime gömüyorum tüm özlemlerimi, hayat zor çok zor biliyorum ama Hayallerim sınırsız!!!
Koyabiliyorum ve koymak da gerekiyor; bana ait olan fiziksel ve duygusal alanı koruyor, kendime olan saygıyı gösteriyor, daha sağlıklı ilişkileri sağlıyor ve sürekli taleplere maruz kalmaktan oluşan stresi azaltıyor. Bu açılardan sınır koyabilmeye oldukça önem veriyorum
Elbette, bazen resetliyorum kendimi ve yeniden güncelliyorum. Kendimi yeniden inşa etmek için ve kendimin en iyi versiyonunu görebilmek için kendime sınırlar koymam şart. Kendi mutluluğum için sınırlandırıyorum kendimi.
Kendi hayallerime ve hedeflerime sınır koymaya kalkışan birçok kişi ve olay var, ben sınırları aşmayı ve yıkmayı tercih ediyorum her zaman. Bana sınır koyma cüretine kalkışanları ciddiye almıyorum..
Kendi sınırımı karşı tarafa göre çizerim ve belirlerim. Eğer bana sahte gelmiyorsa ve inandırmaya başladıysa sınırları bırakırım akışına bırakır etkilemeye devam ederim…
Kuramıyorum. Çok fazla değer veriyorum. Kim olursa olsun. Sevdiğim insana daha çok. Sevmediğim insana daha az. Ama yine de veriyorum yani. Hak konusunda herkese eşitim.