Ciddiyetimi ortaya koyabildiğim tek konu sanırım...

Ciddiyetimi ortaya koyabildiğim tek konu sanırım...
Ben 23 yaşındayken tehdit edildim ya sezdim tuzağı kötü oldum gerginlik oldu huzursuzluk oldu onları hissettim 4 yıl sonra tuzak kurdular umursamadım yani ben zaten 20 21 yaşında o resimleri boşuna silmedim bir şey gördüm daha hesapa girmedim ben çünkü ayrıldılar diye çok mutluydum sonra doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü
Saygı duyduğum ve kendime yakın hissettiğim birine bir başkası zarar vermişse, buna asla kayıtsız kalamam. Bu durumda, o kişiden hesap sormak ve adalet aramak isterim; ne pahasına olursa olsun, bu duruma müsamaha gösteremem.
Öte yandan, kaza, yaralanma, zarar görme veya ölüm gibi durumlar hayatın doğal bir parçasıdır. Bu tür olaylarla yüzleşmek zorunda kalsam bile korku duyacağımı sanmıyorum; hayatın getirdiklerini soğukkanlılıkla karşılayabilirim.
Çok yerinde bir yorum olmuş
Teşekkürler.
Korkutur evet sevginin doğal sonuçlarından birisi bu, sevdiğim kişiye olan bağım onun iyiliğini ve güvenliğini istememe neden olur. Bu nedenle de ona bir zarar gelebileceği düşüncesi bile bende kaygı ve korku oluşturur
Cevap
4Cevap
evet korkutur
Aşırı korkutur o yüzden o düşünceleri başıma gelmesin diye düşünmüyorum :D
Artık korkutmuyor. Koyim herkese yeter ki bana bir şey olmasın
Deli gibi. Bu yüzden kaç kere uykusuz kaldım.
Anlayabiliyorum desem...
Korkunun ecele faydası yok
Evet aşırı hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?