Merhabalar hanımefendi Bende üst geçitlerde yürüyemiyorum, bu beni çok etkilemektedir. Klostrofobi; kapalı alanlarda bunalıma ve bayılma yaşamaktayım. Yükseklik korkum var 5. Katın üstüne çıkamıyorum.
Üst geçitten ben de geçemiyorum başım falan dönüyor da yükseklik korkuma bağlı diye düşünüyorum, ıstakoz gibi kabuklu deniz canlılarından da tırsıyorum da allahtan onu çok görmüyorum
Yoktu. Ama geçirdiğim bir kaza sonucu yükseklikten çok korkuyorum. Aşağı bakamiyorum. Sanki bir el aşağıdan bana uzanıp beni cekicekmis gibi hissediyorum
Şimdi ilk olarak Mahoragayi yani ilahi generali çağırman gerekiyor bu general cagirildiktan sonra kontrol altına alındıktan sonra savaşarak onu yenmen gerekiyor
Yendikten sonra kontrol edebiliyorsun ardından Mahoragayi rakiplerinin üstüne salıp onlarla savastiriyorsun Mahoraganin üstünde bir çark var çark döndükçe rakibin lanetli teknigine adapte oluyor
Dışarı çıkmaktan dışarıda vakit geçirmekten korkuyorum kendimi dışarıya yabancı gibi hissediyorum aslında dışarıyı seviyorum dışarı çıkmaya ihtiyaç duyuyorum ama bazı şeyleri aşamadığım için zamanla bu korku oluştu ve senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti