Kişilik & Karakter Bir fobiniz var mı? Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nelere karsi fobiniz var?Benim yükseklige böceklere karanlık ortama ve kuklalara karsi fobim var :// Bir fobiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. örümcekler 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Tripofobi 1 1 Yorumla Inci_qasimova 1 yıl kötü bir fobi biliyorum:( Yorumla
çılgınbiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Var olmazmı 1 3 Yorumla Inci_qasimova 1 yıl nedir Yorumla çılgınbiradam 1 yıl Karanlıl Yorumla Inci_qasimova 1 yıl benimde :(( Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var gece uyurken karanlıkta uyuyamıyorum. 1 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Klostrofobim var. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet dışarı çıkmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
örümcekler
Yükseklik
Karanlık, böcek, yükseklik
Tripofobi
kötü bir fobi biliyorum:(
Var olmazmı
nedir
Karanlıl
benimde :((
Var gece uyurken karanlıkta uyuyamıyorum.
Var zayıf ölmek
Klostrofobim var.
Evet dışarı çıkmak
Vardır belki
vardir heralde