Benim gibi insanları neden üzüyorsunuz? Tanımadığınız birinin arkasından iş çevirmek, dedikodusunu yapmak iyi bir şey mi sanki. Aynısı sana yapılsa hoşuna gitmeyecekse neden başkasına yaparsın ki. 🌸

Benim gibi insanları neden üzüyorsunuz? Tanımadığınız birinin arkasından iş çevirmek, dedikodusunu yapmak iyi bir şey mi sanki. Aynısı sana yapılsa hoşuna gitmeyecekse neden başkasına yaparsın ki. 🌸

Kesinlikle tutmamalısınız.
İnsanlar duygularının esiri olarak bir başkasına mahkum yaşamamalı. Size saygısı olmayan, değer vermeyen, kıymet vermeyen, sizin onda kalması için çaba göstermeyen herkesi kendine evine yollayın.
Kendinizi seviyorsanız sizi sevmeyeni kendinizde tutmayın. Akıl diye bir organ var. Bazı durumlarda devreye sokmak gerek.
Tabiki hayır hayatının merkezine kendini koy kendine çok değer ver en çok mutlu olduğun şeyler yap ve kim ne der diye yaşama en önemlisi bu gerisi mutluluk
Cevap
12Cevap
Hayır ben tutmam
Merhabalar hanımefendi
Hayatımızda hiçbir zaman bizi üzen, üzmek isteyen kişilere yer vermemiz gerekmektedir. Çünkü hayat elimizden akıp giden kum taneleri gibidirler, hızlıca akıp gider.
Böyle insanları takmamak ve hiç bir cevap vermemek en büyük ceza olacaktır.
Kesinlikle öyle
Teşekkür ederim katıldığınız için...
Rica ederim
Benim hayat felsefemde kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmamalısınız.. kendi adıma böyle kişileri her zaman hayatımdan uzaklaştırdim, negatif enerji veren kötü niyetli vicdan ve merhamet duygusu olmayan insanların yanımda yeri yoktur... bu yüzden o yüzden sizi yüzden kim sizi üzüyorsa onu uzaklaştirin hayatınizda, pozitif iyi niyetli hoşgörülü insanlara ihtiyacımız var
Beni üzenleri hayat bir güzel öptü. Hepsi karmasını aynı şekilde yaşadı. Hiçbirini hayatımda da tutmadım. Sen de çok takma. Benimde arkamdan atan çok. Kıskandıkları için böyle yapıyorlar.
Gerek var mı? Yanlış kalacağımı bilsem bile tutmam çünkü onların düşüncelerinden ve fikirlerinden daha değerliyiz.
Tutmamak gerekir. Ama bazı insanlar var ki bu durum hoşuna bile gidiyor guldurene değil aglatana bırakıyorlar kendilerini.
Ben tutmuyorum açıkçası, kendimi ve ruh sağlığımı önemsiyorum kendime iyi gelmeyen her şeyi hayatımdan çıkarmaya gayret ediyorum
Tercih etmiyorum negatif veren insanları tükürmeyi seviyorum
Manzarası ne kadar güzel olursa olsun beni üzen pencereyi kapatırım ….
Tutma knk temiz bir yüzün var böyle şeyler yüzünden umarım sende kötü biri olmazsın insanlara dikkat et kalbinin temizliğinin kirlenmesine izin verme
Sen tut ben tutmuyorum
Şutluyorum umursamam bile
hayatımızda nefes almalılar
Hayır tabi
Tutmamalısın
Tutmamaliyiz
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?