Bazı sorunları, yardım almadan özellikle kendiniz çözmek istediniz mi?
20 gü
Bazı sorunları, yardım almadan özellikle kendiniz çözmek istediniz mi?
Bir çogumuz sorunu hep uzakta arıyoruz ya da öyle zannediyoruz be hemşomm
Evet kardesm varsa bir eiq alırım
Eyw brom bende beklerim 😉
Teşekkür ederim hemşom🙏
Evet gerçekten ararım ve bulurum
Cevap
16Cevap
Çok olmuştur bazen bu fayda sağlarken bazen de zararla geri dönüşün oluyor
İnsan başına geldimi nelere alışıyor
Çareyi hep kendimde, kendimle birlikte ararım. Neyin bana iyi geleceğini benden başkası bilemez sonuçta.
Sorunları hep önce kendim çözmeye çalışırım. Yapamayacağımı düşünürsem yardım isterim.
Bize iyi gelen şeyler kilometrelerce uzakta oluyor genelde.
kalmıştım evet oda olmadı zaten
ben kaldım maalesef evet
Hayatta bazen çareyi uzakta aramak kaçınılmazdır. Kimi zaman bulunduğumuz yer, çevremizdeki insanlar ya da koşullar çözüm sunmaktan çok uzak olur. Böyle anlarda, umut ya da çıkış yolu bambaşka bir yerde saklıdır. Uzaklara gitmek, hem fiziken hem de zihnen, belki bir yolculuk yapmak anlamına gelebilir. Bazen uzaklarda aranan çare, dönüp dolaşıp insanın kendisine döner ama o mesafeyi kat etmek, bakış açısını değiştirebilmek için gereklidir.
Çareyi bazen kendi içimde, yakın çevremde veya geçmişimde bulabilirim, önemli olan çareyi arayış içinde olmak ve farklı seçenekleri değerlendirmektir benim için. Kısaca hayatımızdaki çareyi nerede arayacağımız kişisel tercihimizdir ancak fazla uzaklara da dalmamak gerekir
Oldu yardım almak istesen ne olur ki kimse yaralı parmağa işemez çogu zaman varsa varsın yoksa yoksun iyiysen de herkes iyi sağlık olunca Rabbim güç kuvvet versin kimseye minnetim yok şükür ben kendi kendime de yetebilirim düştüysek kalkarız daha ölmedik ya ama o kalktığım gün o yanlız bırakan yandı aradığı kişiye ulaşılamaz😊
Evet , denedim. Ama sonu hüsranla bitti. O yüzden bişey olursa yedi sülaleli ayağa kaldiririm diyorum gülüyo birileri bnde sen gül gül gostericem bn sana diyorum
Bilmem hayir mi şer mi. Bundan sonrasi hayir olsun diyelim.😊
Evet. Öyle şiddet vs. değil. Guven problemi.
Kendi aramizda çözerdik felan yapiyor kızdığımda bn de sen bir daha yap bakalim noluyo diyorum o yani. Akillandik artik.
Amin sağol.
Merhaba,
Çok şükür hayır, hiçbir şey olmak zorunda değildir. Elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa olmaz!
Canı cehenneme! 😅
Öyle zannettiğim oldu ama koca bir yanılgıdan ibaretmiş. Çareyi, çözümü belki de çok aradığımız için bulamıyoruzdur.
Evet kaldım uzaklara gitmek iyi de geliyordu taaki gömülene kadar şimdi yanına gitmek istediğimde toprağa bakıyorum
Evet bu vesileyle tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum
Uzakta arasam da ailemden kopamayacağımı biliyorum..
İstemesek de çözmek zorunda kalabiliyoruz. En yakınlarından bile ihtiyacı olan desteği, anlayışı bulamayınca ibre farklı yönlere kayıyor ister istemez ve biz bir daha asla o eski insan olmuyoruz, olamıyoruz..
Derdin seninle nereye gitsen geliyor derler ya, çareyi içinde bulamayan kişiye mesafe çare olmaz. Bazen yanı başında olan derman olamadığı gibi uzaktaki de fayda etmez. Çözüm yolu bizim zihnimizin içinde.
Ben genellikle bir sorunum olursa enerjimi başka şeylere veririm semih , sonra bakarım ki taşlar bir bir yerine oturmuş benim çaba göstermeme gerek kalmadan. Çareyi uzaklarda aramak yerine , kendi içimde çözerim.
uzaklarda arama çünkü sen kalbimdesiiiinn , neden bu şarkıyı mırıldandıysam
bazen çok uzaklardadır bilirsin zaten sorunun kendisi de budur , uzakta olması
Ben çok yaşadım maddi durumu nasıl ödeyeceğim diye başımı çaresini bakıyordum bir şekilde ödüyordum. Hepmizde birşeylere uzakta arıyordur.
Hep kendim çözmeye çalışıyorum kendimden başka dayanağım yok
Evet oluyor kimseyi dinlemek istemediğim zamanlar da.
Hep tek başıma cozerim zaten kimseden yardım istemem
Evet kaldım. Ama yalnız başıma. Kimsesiz. Daha güzel.
Oldu da bi faydası oldumu acaba. Zarardan başka bişeyleri olmadı maalesef.
Yardım almaya alışkın değilim ya da hiç yardım edilmedim çok şükür kendi kendimize yetiyoruz.
Bir çok sorunumu böyle çözüyorum ya da çözdüğümü düşünüyorum..
Tek başına mücadele eden için zor değildir artık çözümü bulup hallediyorum umursamam
Zaman zaman kaldım
Tek başımıza hallettik bütün sorunları bu yüzdendir hayata karşı umursamazligimiz
Ben sorunlarımın hepsini kendim çözerim zaten... Ve bu inanılmaz yorucu
Bir yerden sonra tükeniyorsun
Çare gelmeeeez ağlamaktaan skfj
Ehehehe
Genelde kendim çözüyorum zaten, kimseden yarım almam kolay kolay.
Elime yeterli para gecsin gidicem bu kodumun ulkesinden. Insanlari berbat, ulke zaten berbat. Çöplük gibi bisey.
Bütün sorunları tek başıma çözüyorum. Hayatım boyunca aldığım yardımları saysam bir elin beş parmağını geçmez
Şükür öyle bir şey yaşamadım 🎈
İntihar edip kurtulmak
Önce kendim çözmeyi denerim her zaman
Çare dibimdeyms görmemism
Kaldım, içimde yaşadığım şeyleri kendim çözdüm
evet oldu oyle zamanlarim
Zaten sorunlarımı tek başıma hallediyorum çoğu kez
Evet kaldım her zaman
Uzaklıklar daima benim için çözüm olmuştur
İstedim evet knk
Sorunları asıl kendimiz çözmeliyiz
Zaten hep uzakta 😂