Bazen bi kurtuluş ararsın?

Kurtuluş arıyorum hayattan bazen kendime zarar vermek istiyorum ama yaşamam gereken o kadar şey var ki kıyamıyorum kafamın içinde ki sesleri susturamıyorum mesela veya siz hiç başkasının ruhu ile konustunuz mu siz kendi kararlarınız ile değil konuştuğunuz ruhun kararlarını dinlendiniz mi belkide sıyırdım bilmiyorum ama tek bildiğim müzikler kafamın içinde ki herşeyi susturuyo ama öyle canım yanıyo ki böyle beklemediğim bianda bişey olsun benim istediğim hayat olsun istiyorum artık sesimi insanlar duysun istiyorum kurtuldum demeyi o kadar çok istiyorum ki ama beynimin içi susmuyo susmuyo kafayı yedim veya yemek üzereyim bilmiyorum herkese kırgınım biraz aslında dışarda mutlu görünüp evde neler yaşadığımı bilmeyen herkese neyse ki şunu biliyorum mutluluk diye bişey yok yani ben hiç görmedim veya 3 yaşında parka götürüp salıncakta beni hiç ailem sallamadı hiç parka gitmedim ama bi köyün ortasında terk edildim neyse canı sağolsun hepsinin nede olsa inanıyorum kendime bugün değilse yarın hayatla olan savaşım biticek bunu yazma amacım siz ben gibi olmayın hep güçlü kalmaya çalışın yıkamasınlar sizi ezdirmeyin kendizi ben başaramadım siz başarın dediğim gibi herkese çok kırgınım kimse bu dünyada acı çekeni görmek istemiyo neyse uzun lafın kısası benim herkesle olan savaşım bitti siz hayatta benim yerimede güclü kalın olur mu :))
Bazen bi kurtuluş ararsın?