Sevgilinizin ölümcül bir hastalığa sahip olduğunu öğrendiniz. Zor günlerinde ona destek mi olurdunuz yoksa ondan ayrılır mıydınız?
23 gü
Hayır o beni istemese de öyle bir durumda bırakmam.. Yanından hiç ayrılmam.. Hiçbir zaman vicdansız bir insan olmadım..
Teşekkür ederim..
Niye ben ooookul çocuğu muyum
Cevap
32Cevap
Hayır ben ayrılmam hiç bir şekilde.. aksine yanında olurdum her zaman
Hayır tabi ki. Karaktersiz değilim. Yanında olurdum son ana kadar.
Tabi ki de ayrılmam. Yanında olmak gerekir.
Eğer kendisi hastalığını biliyorsa psikolojisi zaten yeterince kötüdür, bir de ben ayrılıp tuzu biberi olamam. Ama bunu acıma duygusu ile yapmam, bilakis ben sevdiğim zaman sevdiğim insanın hep yanında olmaya çalışırım.. Bilmiyorsa da ona hiç hissettirmezdim..
Son nefesine kadar ayrılmam. Eğer can verecekse, kurtuluş yoksa, herhangi bir organımı, kanımı vererek kurtaramıyor sadece yanında olabiliyorsam kollarımda ölene kadar yalnız bırakmam.
Merhaba,
Kız arkadaşımda genetik kanser vardı, anksiyete kişilik bozukluğu ve nice sorun fakat bir kez olsun ah etmedim of demedim ama o dört senemi ve beni hiç etti...
Soruya cevap yanında olurum...
Bu soruda bile kadın-erkek tartışması yapmaya çalışıyorlar. Cehalet kanlarına işlemiş!
Destek olmaya çalışırım ve kalan zamanı huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlarım.
Hiç uğraşamam. Kalan ömrünü benimle güzel geçirsin diye elimden geleni yapsam ne olur ki? En iyisini hak ediyorsun, seninle evlenecek kişi çok şanslı vs şeyler söyleyip can sıkacak. Gerek yok..
Merhabalar hanımefendi
Bunu yaşadım 2018 senesinde sevgilim kanser oldu, ölene kadar yanındaydım. Mezara girdikten sonra bile kalbimde hala onu sevdim.
Hayır destek olurum. Ve son nefesine kadar yanında olurum. İçim el vermez onu öyle bırakmaya... Gerçekten seven yalnız bırakmaz zaten.
Ona tek secenek sunardım
Ömrümün geri kalanında benimle olmak istiyorsa
Ömrünü uzatsın hastalığın üstesinden gelsin😂
Asla ayrılmam belki beraber aşarız hastalığı. Son ana kadar yanında durmayacaksan ne anlamı var aşkın sevginin
Aynı soruyu aylar önce ben sormuştum ayrılmazdım sjsjwjw
Kadınlar bırakmaz ama erkeklerin sağı solu belli olmuyor.
Ayrılmam, zor gününde yanında olmayacaksam neden sevgilim ki
Hayır. Kötü günde yanında olmadıktan sonra sevginin ne önemi var.
Hayır bırakmazdım..
Aramız kötü olsa, ayrılmayı zaten düşünüyor olsam bile ayrılmam. Zaten ölücem ne gerek var mutsuz olmasına.
Asla ben çok sadık biriyim ölene dek yanında olur ona destek olurdum
Neyini qyrilcam ya zaten ölecek eninde sonunda. Ayrılmazdim tabi
Hayır. Pazara kadar değil mezara kadar.
Hayır sonuna kadar devam
Hayır destek olurdum. Allah korusun
Bu sebeple ayrılık olmaz
Ayrılmam ölene kadar ona aşkı yaşatırım
hayır son anına kadar yanında olurum
Hayır asla
Bırakmak için sevmiyoruz 🙂
Kendisi bırakmadığı sürece desteklerdim
Dermanı nerde ise oraya götürürüm..
Bi tekme de ben atayım
Destek olurdum tabi ki
hemen ayrılır yenisini bakarım
Ona destek olurum, vefa sadece bir semt adı değil.
Ayrılmam
Yooo
O kadar şerefsiz değiliz
Hayir
Onun için ölürüm 😔
asla ayrılmam
Hayır
Ayrılmam
ayrilmam
Beraber ölürüz
Asla.
Ayrılmam.