Kişilik & Karakter Bugün Dünya İyilik Günü! Size ne iyilik yapardım söylim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor sizi gidi iyilik perileri sizi znnsnHadi eğlenelim biraz 🎈…. Bugün Dünya İyilik Günü! Size ne iyilik yapardım söylim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. söyle olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Maaş Bağlattırdım buradan
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Madem iyilik günü. Bugüne özel 2 tane bayan eskort çağırıyorum. Onlar da ekmeğinin peşinde. Nasiplensinler. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl No Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Yes Yorumla
ʙɪʀᴀsᴋᴍᴇʟᴇɢɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben kimseden birşey istemem hele bana birşey yapılmasını hiç istemem o gün tarih olmamalı kalıcı olmalı 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bana ne yapardın hadi söyle sjdjddh 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sorularımı seviyorsun🙃Ne mutlu ederdi ki seni Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kime yapmak istersen o senin kalbinin bileceği iş 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalp önemli 🌷iş yerinle konuşur 1 hafta tatil ayarlardım Yorumla Misakisaki 1 yıl çok teşekkür ederim kaç yıldır tatil yapmadan çalışıyorum 🥲 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Olur 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Redbull giderdi sağlıklı yaşam plani Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Black28 de olur sjdjs Yorumla Soran 1 yıl Su su ddffgvvv Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sen iç su shdj Yorumla Soran 1 yıl Ooooo 4 gün tehşrli cevap en sevdiğim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Uuu :D yoktum da ben Yorumla Soran 1 yıl Nerdeydin iyi misin sensiz site borsada çöküyordu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ahaha dalga geçme :D Yorumla Soran 1 yıl Geçmiyorum iltifat bu bence sbnssj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Beceriksiz djfjs Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa becerikliyim ama bu iftiraya girmiyor mu şimdi dhdd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl İltifat konusunda değilsin sanırım 😅 Yorumla Soran 1 yıl Haha güzelmiş Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Söyle bakalım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayatını kurtarırdım ….
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bana lütfen güzel iylik yap 😀 1 7 Yorumla Soran 1 yıl İyiliklerim hep güzeldir 😃Sıradanlığın esrarengiz güzelliğini görmeni sağlardım Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yaw daha somut şeyler, bu nedir ya Yorumla Soran 1 yıl Haha böyle dileğini bildim diye öyle cevap verdim 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Banane daha somut bişey istiyorum, masaj spa dahil otel ayarlamak olabilir bence 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kusura bakma gıcıklığım çıktı😂Tamam bir karadeniz turu olur Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Otel? Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaaa tamam tamam 5 yıldızlı otel Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Olurr 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Beşiktaşa başkan olup Şampiyonlar ligini kazanırdım🦅 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İkna etmem zor olurdu seni amaSağlıklı Yaşam kampına girerdik, Alkol sigara yok Gibi gibi kgjflukhx HeartofFire 1 yıl Teşekkürler ben böyle sağlıklıyım Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim 🌷
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Banamı Gizemli üyeye eee söyle bakalım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ooooo gizemli üye gizli yorumlarını29 tanesini Eig seçerdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim 🥰🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seçmiş kadar oldun Yorumla Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Olur söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Doğum günü organizasyonu Esrihbaenl 1 yıl 🥹gözlerim doldu, teşekkürler Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim… her zaman biliyorsun 🎈
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Söyle. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Arılardan kurtarırdım geçmiş olsun Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyle söyle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Mısır tatili Yorumla Yaban00 1 yıl Çok sıcak olmaz mı ya Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl burada kazandığım hediye çekini devrederdim Yorumla beyzaondr350 1 yıl En çok istediğim şey Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Tabi buyur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Başrıyı paylaşırdım Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hadi söyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğiniz yazardan imzalı kitabı bulurdum Yorumla -Lili- 1 yıl Yiaaa bu çok güzel bir iyilikk Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Olir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnce bir hareketle mutlu ederdim Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Söyleme yap 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oooo iddialı Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Söyle 1 4 Yorumla Soran 1 yıl burada fenomen yapardım gerçi bu iyilik olmadı kötülük oldu 😅 Yorumla cglakinin 1 yıl Ahahahha evet bayağı zor ben kafama göre takılırdım. Yorumla cglakinin 1 yıl Bana daha iyi ve daha pür düşünebilmem için özel güçlerini kullanarak büyü yaparsan çok mutlu olurum ama 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Zihin açmak çok kolay ya Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Trollden vazgeçirirdim Yorumla
Gizlii12828 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Almanya çikolatası yollardım bir bavul Yorumla Gizlii12828 1 yıl Teşekkür ederim eksik olma çikolata çok severim Almanya’nın çikolatasını da 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyle bakim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğin biriyle barıştırırdım Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söylee 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Süprizi hediye alırdım Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. soyle 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Düğün evlen artık fhfjjf Yorumla yarenimsii 1 yıl bi gun gercekten evlenicem boyle diye diye goreceksiniz ahshhashys Yorumla Soran 1 yıl Söz mü Yorumla yarenimsii 1 yıl yooo Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu ederdim Yorumla pumpkindessert 1 yıl Sorularımı sevmek gibi mi nasıl jdgd Yorumla Soran 1 yıl Soruları beğenmek kolay😂 Yorumla pumpkindessert 1 yıl Zor olan ne Yorumla
Leyla120 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Olur söyle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sigarayı bıraktırırdım Yorumla Leyla120 1 yıl Bıraktım tekrar başladım sjsjsj Yorumla
yeterrrrartıkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evett 1 1 Yorumla Soran 1 yıl KomediFilmine bilet alırdım Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyleyin.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Göz yaşına izin vermezdim Yorumla Akangözyaşı 1 yıl Yia🌸🫶 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Söyleyebilirisn 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğin bayram şekerlerini bulurdum Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yaa teşekkür ederim 😊🫠 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyur 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur söyle 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Söyle 1 0 Yorumla
Catherinehill Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Söyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sinir olduğun bir konuyu çözerdin Yorumla Catherinehill 1 yıl Keşke keşke Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana para ver 😢 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar amaPara sorun çözer ama mutluluk getirmez bunu unutma Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Sorun çözerse mutluluk getiriyo zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
söyle olur
Maaş Bağlattırdım buradan
Madem iyilik günü. Bugüne özel 2 tane bayan eskort çağırıyorum. Onlar da ekmeğinin peşinde. Nasiplensinler.
No
Yes
Ben kimseden birşey istemem hele bana birşey yapılmasını hiç istemem o gün tarih olmamalı kalıcı olmalı
Bana ne yapardın hadi söyle sjdjddh
Sorularımı seviyorsun🙃
Ne mutlu ederdi ki seni
Kime yapmak istersen o senin kalbinin bileceği iş
Kalp önemli 🌷iş yerinle konuşur 1 hafta tatil ayarlardım
çok teşekkür ederim kaç yıldır tatil yapmadan çalışıyorum 🥲
Olur
Redbull giderdi sağlıklı yaşam plani
Black28 de olur sjdjs
Su su ddffgvvv
Sen iç su shdj
Ooooo 4 gün tehşrli cevap en sevdiğim
Uuu :D yoktum da ben
Nerdeydin iyi misin sensiz site borsada çöküyordu
Ahaha dalga geçme :D
Geçmiyorum iltifat bu bence sbnssj
Beceriksiz djfjs
Haydaaaa becerikliyim ama bu iftiraya girmiyor mu şimdi dhdd
İltifat konusunda değilsin sanırım 😅
Haha güzelmiş
Söyle bakalım.
Hayatını kurtarırdım ….
Bana lütfen güzel iylik yap 😀
İyiliklerim hep güzeldir 😃
Sıradanlığın esrarengiz güzelliğini görmeni sağlardım
Yaw daha somut şeyler, bu nedir ya
Haha böyle dileğini bildim diye öyle cevap verdim 😂
Banane daha somut bişey istiyorum, masaj spa dahil otel ayarlamak olabilir bence 😂
Kusura bakma gıcıklığım çıktı😂
Tamam bir karadeniz turu olur
Otel?
Haydaaaaa tamam tamam 5 yıldızlı otel
Olurr
Beşiktaşa başkan olup Şampiyonlar ligini kazanırdım🦅
söyle
İkna etmem zor olurdu seni ama
Sağlıklı Yaşam kampına girerdik, Alkol sigara yok Gibi gibi kgjflukhx
Teşekkürler ben böyle sağlıklıyım
Ben teşekkür ederim 🌷
Banamı Gizemli üyeye eee söyle bakalım
Ooooo gizemli üye gizli yorumlarını29 tanesini Eig seçerdim
Teşekkür ederim 🥰🙏
Seçmiş kadar oldun
Ben teşekkür ederim
Bugün yapsan olur mu acaba🤗🤗
Olur söyle
Doğum günü organizasyonu
🥹gözlerim doldu, teşekkürler
Ben teşekkür ederim… her zaman biliyorsun 🎈
Söyle.
Arılardan kurtarırdım geçmiş olsun
Söyle söyle
Mısır tatili
Çok sıcak olmaz mı ya
Söyle
burada kazandığım hediye çekini devrederdim
En çok istediğim şey
Tabi buyur
Başrıyı paylaşırdım
Hadi söyleyin
Sevdiğiniz yazardan imzalı kitabı bulurdum
Yiaaa bu çok güzel bir iyilikk
Olir
İnce bir hareketle mutlu ederdim
Söyleme yap
Oooo iddialı
Söyle
burada fenomen yapardım gerçi bu iyilik olmadı kötülük oldu 😅
Ahahahha evet bayağı zor ben kafama göre takılırdım.
Bana daha iyi ve daha pür düşünebilmem için özel güçlerini kullanarak büyü yaparsan çok mutlu olurum ama 😅😅
Zihin açmak çok kolay ya
Olur
Trollden vazgeçirirdim
Söyle
Almanya çikolatası yollardım bir bavul
Teşekkür ederim eksik olma çikolata çok severim Almanya’nın çikolatasını da 😅
Ben teşekkür ederim
Söyle bakim
Sevdiğin biriyle barıştırırdım
Söylee
Süprizi hediye alırdım
soyle