Gossip Girl'deki gibi yeni dedikoduları öğrenmekten bahsetmiyoruz tabii ki 🤭

Gossip Girl'deki gibi yeni dedikoduları öğrenmekten bahsetmiyoruz tabii ki 🤭
O zaman hemen bir bilgi vereyim.
Bağışıklık sistemimiz, gözlerimizden habersizdir. Eğer fark ederse, gözlerimizi tehdit olarak algılar ve yok etmek için uğraşır. Bu da kör olmamıza neden olabilir.
Evet açığım. Her gün yeni şeyler öğrenmek adına çeşitli bilgilendirici videolar izlerim. Genelde uyumadan önce sakin kafayla. Ve yeniliklere de çok açığım. Çünkü ölene kadar aynı şeyleri yapmak can sıkardı...
Bence doğru. İnsanın kafasının en sakin olduğu zamanlar uykudan hemen öncesi. Mesela ben çok meşhur bir oyuncuyum. Her türlü filmde oynadım :) Eskiden uyumadan önce filmler izlerdim ve kendimi o diyaloglara kaptırarak uyurdum. Sanki filmin içindeymiş hazzı alırdım. Ya da rüyamda filmin konusuyla benzer şeyler görürdüm. Eğer istekli olarak bilgi alıyor ve kendini veerebiliyorsan o an aldığın bilgiler daha akılda kalıcı oluyor. Çünkü eğlenceli bir şekilde alıyorsun bilgiyi. Yani en azından bende böyle :)
Rica ederimm :))
Teşekkürler :)
Evet ve birşeyler öğrenmeyi seviyorum. Boş dedikodular, laflar öğrenmek falan olmaz öğrenmek istediklerim. Fayda sağlayan ve bana vizyon katabilen şeyler öğrenmek tercihim💐
Teşekkür ederiim🌸
Rica ederimm 💐
Cevap
26Cevap
evet açığım tabi ki de
Kesinlikle her daim yeni fikirleri severim gadası
🙃
Evet elimden geldiği kadar gelişmeye gayret ederim
Her gün yeni bir bilgi ve deneyim kazanıyorum. Gelişmek ve değişmek için bu şart.
Merhabalar hanımefendi
Tabiki de açığım, her bilgi mükemmel bir gelecek sağlar.
Çok teşekkür ederim
Hayır, elimden geldiği kadar gelişmemeye gayret ederim.
Her gün yeni bir bilgiye hayır demem kesinlikle.
Evet hatta en çok keyif alfığım, beni heyecanlandıran şeydir
Açığım, sadece bilgiyi ve deneyimi nereden aldığıma bağlı.
Evet araştırmayı seviyorum
Ben daha çok sakince hayatımı yaşamak istiyorum🤣
Yemek konusu dışındaki bilgi ve deneyimlere açığım
Bilgi severimde deneyim ürkütüyor.
Tâbi ki kanka gel beraber yeniliklere acilalim 😃
hahayt yeter ki bilgi olsun
Bilgi edinmeyi severim
deneyimine bağlı tabi ama açığımdır
İlgi duyduğum konularda evet açığım
Her zaman 🌱
Tabi ki sen
Daha çok sanat alanında diyeyim edebiyat üzerinden, okuduğum kitaplar hakkında yapılan farklı yorum videolarını dinlemeyi çok severim mesela ya da ilgimi çeken bir konu hakkında podcast dinlemeyi, yaklaşık 1 yıldır da psikoloji ve kişisel gelişime ilgi duyuyorum. Sen hangi konulara ilgi duyuyorsun
engelimi kaldirirmisin bisey soylucem
burdan soyleyemem
fotograf atim tanirsin
Açığım kardeşim
Evet açığımdır
Yani sayılır
evet.
Evet seviyorum 🥳
Elbette her zaman
Evet
Evet açığım yeni şeyler öğrenmeyi severim
Evet