Mütevazi insanlar eskiden Çöktü ama mütevazi Edip ne zaman ki kerezlik olarak algılanmaya başlandı o zaman mütevazi insanların sayısı azaldı. Mesela eskiden çok mütevazi davranırdın ve millet bunu çok kullanmaya çalışırdı kullanırdı ben de baktım böyle olmuyor biz mütevazi olmaya çalışıyoruz millet bizi keriz zannediyor. Sonra mütevaziliği bıraktım artık kullanamıyoruz ya gerçek yüzleri de ortaya çıkıyor yani herkesin ihtiyacı kadar varsın.
Amma velakin eskiden beri aynı olan şekli şemali değişmeyen su gibi her kaba girmeyen insanlar varsa çevrende bu insanları sık sık tutun
Günümüzde giderek azalan bir değer tevazu... Değişen dünya, rekabetler ve bireysel başarı odaklı olmak insanların kendilerini öne çıkarma duygusunu artıyor haliyle de tevazu ve alçakgönüllülük arka plana itiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mütevazi insanlar eskiden Çöktü ama mütevazi Edip ne zaman ki kerezlik olarak algılanmaya başlandı o zaman mütevazi insanların sayısı azaldı.
Mesela eskiden çok mütevazi davranırdın ve millet bunu çok kullanmaya çalışırdı kullanırdı ben de baktım böyle olmuyor biz mütevazi olmaya çalışıyoruz millet bizi keriz zannediyor.
Sonra mütevaziliği bıraktım artık kullanamıyoruz ya gerçek yüzleri de ortaya çıkıyor yani herkesin ihtiyacı kadar varsın.
Amma velakin eskiden beri aynı olan şekli şemali değişmeyen su gibi her kaba girmeyen insanlar varsa çevrende bu insanları sık sık tutun
hic mutevazi degilim. yapılan tum iltifatlara "tesekkur ederim" diyorum ama icimden "biliyorum" diyorum maalesef
Komikmiş 🌷 hffjfj
Günümüzde giderek azalan bir değer tevazu... Değişen dünya, rekabetler ve bireysel başarı odaklı olmak insanların kendilerini öne çıkarma duygusunu artıyor haliyle de tevazu ve alçakgönüllülük arka plana itiliyor
Merhabalar Beyefendi
Mütevazı olunca kötü yorumlar geliyor artık. Kibar olunca bile hakaretlere maruz kaldığımız durumlar var.
Bu konuda çok haklısın. Mütevazı oldukça karsimizdakiler "Yeter artık bırak şu aptallıkları" diyorlar.
kaldı, az da olsa arada karşılaştıklarım oluyor
Vardır illaki. Egoist insanların ayak basmadığı bir yerlerde.
Hiç mütevazi olamam bu hayatta birine su bile versen anlatacaksın diyeceksin mutfağa gittim musluğu açtım şu doldurdum
Bence bu devirde olmamak gerekiyor mütevazi olunca güçsüz sanılan bir devirdeyiz.
azaldı maalesef
Yükselmek için biraz egon olacak
Vasat insandan nasihat dinletir ölçüsüz tevazu.
Hayır insanjn hevesini kursağında bırakıyorlar
kalmadi herkes egoist olmus anacim
Nadir insanlarda kaldı. Mesela bende 😬🤣
Tevazu kaldı da. Gösteren az
Seni bekliyordum
Oyleyimdir
Eziklik
taze bitti
Mütevazi insanlar az da olsa varlar
Soruyu anlamadım malım galiba
İnsanlar mal canım sen degil hatta soru sana komik geldi ya da saçma geldi hele ki bu zamanda ahlaklı olmak zor güzel konuşmak
Haklısın
Hayir kalmadi
Yok gibi
Yok ne nerdee