İnsta, Face, YouTube, Tinder, snapchat, C2, KS hangisinden tanıştığınız kişiler daha güvenilirdir? Hangisinden tanıştığınız kişiyle buluşursunuz?

İnsta, Face, YouTube, Tinder, snapchat, C2, KS hangisinden tanıştığınız kişiler daha güvenilirdir? Hangisinden tanıştığınız kişiyle buluşursunuz?

Aslında görüşene kadar hangi uygulamadan tanış olursak olayım tam bir güven oluşmuyor. Yani çok çok uzun zamandır falan tanıyor olmam ve bayağı bir sohbetim olması lazım ki güveneyim. Buradaki herkes kötü demiyorum , iyi olanları da var ama burası değil. Bir kez burada çoğunun fotoğrafı da yok. Kiminle konuşmuş olduğumu bilmiyorum çoğu an. Devamlı sohbetim olan biri değilse benim isim hafızam da iyi olmadığı için kullanıcı adlarını bile unutuyorum bazen. Bir de bana coronanın ilk çıkmış olduğu sene siteden yürüyen biri olmuştu. Bir fenalığını görmedim , zaten kabul de etmedim ve o da en son yanından birini buldu. Buraya kadar sıkıntı yok ama kişisel bilgileri sonradan yarı stalk yaparak yarı yanından bulduğu kızdan öğrendiğim kadarıyla yalan çıktı. Zaten bir de burada instagram hesabı isteyenlerin büyük çoğunluğu ( Hepsi demiyorum.) fake hesap kullanıyor. Niye ekleyeyim ki orijinal hesabıma fake hesabı? Sal***ak mıyım ben? Bu açıdan bakınca yine tam olarak yine güven olmasa da en azından instagramda muhatabımı gördüğüm için, görüntülü de görüşme ihtimalim olduğu için ( Çünkü burada başkasının fotoğrafını çalıp kullanan da oluyormuş.) bir tık daha güvenli buluyorum. Hem orada çevresinden birileri de ekli oluyor. Daha rahat çıkarım yapabiliyor insan.
Cevap
10Cevap
bana fark etmez ben kimseye güvenmem hayatımda.
Hiçbiri güvenilir değil. Hangisinden biriyle buluşacak olursam olayım mutlaka içmde bir endişe olur acaba fake mi, ya kandırılıyorsam vb. Görüntülü konuştuysak endişem azalır sadece.
Platform gözetmiyorum
Yeteri kadar görüştüysek, yüz yüze gelme hususunda bi güven ortamı oluşuyor.
Yüz yüze geldikten sonra karar veriyorum güvenilir olup, olmadıklarına.
Reel hayat daha samimi no sosyal medya kırık kaynıyor
Hiçbirine ama en çok Instagram çünkü fake mı değil mi anlayabilirsin
Normalde hiç biri ama seçim yapmak gerekirse en doğru profili youtube'da görebilirdim. En azından fotoğraflara bağlı kalmadan, sesi video gibi görüntüleri önceden filtreleyebiliyor az cok kültürünü ölçebiliyorsun.
İnstagram diğerlerine göre bir tık daha güvenilir, wp yi saymıyorum. Ama genel olarak hiç birisine güvenilmez insanın kendisine güvenmek lazım
dh forum bence harika biryer harika insanlarla tanıştım mesela afacan_jo87
Hiç birini kullanmıyorum artık ne kadar güvenilir olduğumu siz düşünün
Twitter sadece çünkü düşünceler ortada oluyor
Sosyal medyadan tanıdığım insanlara güvenmiyorum
öyle bir sosyal medya yok
yok ya güvenmiyorum kimseye
Burası olmadığı kesin
İnsana güvenmem sosyal medya geride kalsın
İnsana güvenirim, sosyal medya aracına değil.
Instagram.
Hiç biriyle
Hiçbiri
Hiçbirine
İnsta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?