Kimseye asla güvenmiyorum. Herkes kendi hayal dünyasını yansıtıyor. En son biriyle tanışmıştım hayatı full yalan çıktı neredeyse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkes aynı durumda ve her şeyin farkında. Ben hep söylüyorum, sosyalleşmek güzel bir şey KS de de bu güzel. Ama şunu unutmayın, burada insanların yaşı, cinsiyeti, mesleği, medeni durumu gerçek hayatla tamamen farklı olabilir. Bu yüzden ben herkesi bu durumları dikkate almadan kabul ediyor, polemiğe girmiyorum. Esas olan anlaşabilmek. İster genç olsun ister yaşlı, ister evli olsun ister bekâr, ister zengin olsun ister fakir, ister kadın olsun ister erkek. Benimle konuşanla konuşurum. Bir adım yaklaşana bir adım da ben atarım. Pozitif bir yaklaşımla anın keyfini çıkarıp, mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım. Keyifli günler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aySanal dünyadan birisine güvenmiyorsanız tanıştığınız herhangi birine de güvenmeyeceksiniz. bu sizin güvensizliğinizle ilgili bir şey. Sanal ortamın bir suçu yok :) sanal ortamların da artı tarafları var en azından tanıştığınız kişinin bilgilerini zevklerini sevdiği şeyleri fotoğraflarını görebiliyorsunuz sokakta barda vs tanıştığınız insan evli de çıkabilir, Yalan da söyleyebilir. En azından sanal ortam sosyal medya hesapları bir şekilde insanı tanımanızı kolaylaştırır. Belli ki çok fazla güvensizlik yaratan durumlarla karşılaşmışsınız Bundan dolayı güveniniz sarsılmış Geçmiş olsun.
00 Yorumla
herkese güvenmek elbette kolay değil ama herkes aynı da değil bu dünyada. kötü niyetli insanlar olduğu gibi, kalbi güzel, niyeti temiz, gerçekten iyi insanlar da var. sosyal medya sadece bir araç; önemli olan karşındaki insanın samimiyeti, davranışları ve zamanla gösterdiği tutarlılık. güven, zamanla kurulan bir köprü… ve bazen o köprüde yürümeye değer insanlar çıkıyor karşımıza.
00 Yorumla
Ben hayatta kendime bile oluyor yeri geliyor güvenmiyorum çok takma sende başkasına göre sosyal medyadaki birisin herkes kötü niyetli de değil ama herkes iyi niyetli de değil biraz hem reel hemde sanaldan takıl ki insanların konuşmasından bile nasıl birisi olduğunu anlayabilecek birisi ol yani herkese kör kütük güvenmeye çalışırsan seni doğurup büyüten annenden bile bu konuda kazık yersin maalesef doğa kanunu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Vay be, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada insanları tanımak zor olabiliyor. Çünkü herkes, ideal bir versiyonunu paylaşmayı tercih ediyor. Güven, zamanla ve insanları tanıyarak oluşuyor. Mesela ben, önce uzun uzun sohbet etmeye çalışırım. Sadece dijital ortamda değil, yüz yüze de tanışmayı önemserim. Böylece karşındaki kişinin gerçekliğine dair fikir edinme şansın olur. Ama tabii yine de dikkatli olmak şart. Arkadaşlık önemli ama kendi sınırlarını korumayı unutma, olur mu? 😊 Sosyal medyada birini tanımaya çalışırken sezgilerine güven, genelde yanılmazlar! 🙌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
58Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u 10 aygerçek ya da sanal fark etmez kimseye güvenmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBuradan tanıştığım bir sürü kızla reelde buluştum. Ne var guvenemeycek.. halka açık ortamlarda bukustuktan sonra. Hepside pilanta gibi kizlardi. Hala reel iletişimimin devam ettigi dostlukların dahi var. Yani en fazla.. sanaldan tanıştığından farklıymış dersin. Güvenilmez biri olduğu taktirde zarar gorebilmenin mümkün olduğu bir iletişim trafiği içine girmezsen zarar gormezsin. Tabiki.. sanaldan tanidigmdan farklı imiş dediğin arkadaşlıkların... belkide reel bulusmalarin olmustur. Baktın guven vermeyen biri.. arkadaşligina devam etmeye bilirdin. Ama burada bir arkadasi benimsedikten sonra.. reelde tanışmak.. çok kıymetli ve iyi hissettiren bir deneyim oluyor genelde. Hiç kötü deneyimim olmadi şimdiye kadar çok şükür.
03 Yorumla- 10 ay
Bu yorumu gören arkadaşlar... sevgilime hiçbir yerden ulaşamıyorum her yerden engelledi , numarasını versem mesaj atar mısınız
- 10 ay
@Mineeeeeeee1 kızımm delirdin mi sen bırak giden gitsin ne uğraşıyorsun
- 10 ay
@Mineeeeeeee1 ulasmaya calisma ozaman seni istemeyen biri icin neden ke dini harap ediyorsun birak gitsin
- İnternet & Teknoloji konusunda 770 cevap paylaştı.
10 aySonuçta her iki tarafta sosyal medyada tanışıyor bence şartlar eşit burada önemli olan nerede tanışmış olduğumuz değil önemli olan birbirimizi ne kadar tanıyabildiğimiz ve karşımızdaki insanın niyeti ne kadar algılayabiliyoruz önemli olan bu yani otobüs durağında da tanışsanız bir barda ya da parkta önemli olan karşınızdaki kişiyi çok iyi tanıyıp çok iyi analiz etmek ve samimiyetine gerçekten inanabilmek
20 Yorumla Bana yazan kız veya erkek herkese şüpheyle bakıyorum. Dolandırıcı da olabilir, bir arkadaşım da beni işletiyor olabilir diye. Gerçekten güvenmem için konunun sosyal medya dışına çıkması ve gerçek hayatta buluşma aşamasına geçmesi gerekli. Zaten yazan kişi erkekse genelde discord üzerinden oyun oynama talebi ile ulaşıyor ama kız ise yukarıda yazdığım geçerli olmalı.
00 Yorumlaselam.. güven bence göreceli bir durum ve kime neye göre demek gerek bence.. ve birini tanımak istiyorsan zaman da gerektiren bir durum.. bu evrede kiminle muhatap olduğunu da bilmen anlaman gerek bunu yaparken gercekleri görmez den gelmemek gibi. yani her karşına çıkanı adam sanıp hayatını sokmamak dogru olan. dır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim arkadaşım sosyal medyadan tanışıp evlendiler , kardeşim ve nişanlısıda instagramdan tanıştılar ben de instagramdan tanıştığım biri ike sevgiliyim daha önce saçma sapan insanlarda oldu tanıştıklarım arasında ama bu sefer tanıştığım kişi şimdilik iyiyiz 2 aydır sevgiliyiz çok şükür Allaha bir sıkıntımız yok ama ilerisi için bir şey diyemem🤲 Allah isteyen herkese iyisini doğrusunu ve güzelini nasip etsin.
35 Yorumla- 10 ay
Instagramdan tanistinizya takipleşmiş miydiniz yoksa rastgele sana mi yazdi
Cevap sahibi10 ay@sessizadam2525 takip etti kitap okunayı seven biriydi ben de kitap okumayı çok seven biriyim kitap okuyan birinden zarar gelmez dedim ve kabul ettim çok güzel bir iletişimimiz oldu kitap hediye etti bana ve ilişkimiz bu şekilde başladı çok şükür çok mutluyum , mutluyuz maşallah diyim 🧿
- 10 ay
Amin insallah mutlu olursun ama kitap okumayi sevdigini nerden biliyodunda istegi kabul ettin
Cevap sahibi10 ay@sessizadam2525 profilinde kitap uygulaması vardı ve oraya üyeydi
- 10 ay
Anladim size mutluluklar darisi başıma hiç sevgilim olmadi
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 10 ayYani senin gibi olanlar da var dimi sosyal medyada takılan güvenilir vs. Bu reelde de böyle aslında sana anlatılan her şey doğru diyemeyiz. Bence tamamen şans işi Allah herkesi her yerde kendi gibilerle karşılaştırsın
40 Yorumla Doğru düzgün bir tipse konuşmasından belli eder
sonra bor buluşma kimseye zarar vermez kalabalık bir ortamda birkaç buluşma danışma davranışlarını test ederim
isi gücü ve eğitimi karakteri degeleendir
ise yararsa devam
yoksa bye bye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySosyal medyadan tanıştığı insanlara güvenen insanlar genelde ailesinden ilgi görememiş ilgi arayan hayatsız ezik insanlardır, boş ver onları sen, sosyal medyadan tanışılan insanlarla tuvalete bile gidilmez, sosyal medyada sohbet edersin tamam anlarım ama tanışmak mallıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKandemir döneminde bir kızla tanışmıştım o günden sonra yıllarca konuştuk hatta yaşadığı şehire evine gittim ve ailem de ailesiyle tanıştı eskisi kadar yakın değiliz ama hâlâ ara ara konuşuruz o dönem 15 yaşındaydım ailem nasıl izin verdi bilmiyorum skdkcsmsl neyse sonrasında 4 kızla daha tanıştım aynı yıllarda 2021 döneminde hâlâ konuşuruz her şeyi rahatça anlatırız birbirimize bir tanesiyle daha yakındık onunla hip kopmadık kalan üç kişiden ikisiyle 2 yıldır konuşmuyoruz bende senin gibi nadıl tanıştım bundan sonra kimseye güvenemem galiba diye düşünürken 4 kişiyle tanıştım hepsi birbirinden iyi çocuklardı hâlâ konuşuruz 3 yıldan fazla süredir yani diyeceğim o ki bende bilmiyorum ŞFJDŞDKFLF ama güvenemeyeceğini birisiyle de kınuşmam tabi ki önüme gelenle konuşmuyorum hep de iyi insanlar çıktı karşıma dost oldu hepsi
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayKandemir ne ya dkdkdk pandemi dönemi
İnternet & Teknoloji konusunda 708 cevap paylaştı. Görücü usulü birine de güvenemezsin çünkü yalancı insan her zaman yalancıdır her yerde yalancıdır. Bence sen yalnız kal bu güvensizliğinle pek sağlıklı ilişkiler kuramazsın.
09 Yorumla- 10 ay
Ben ne alaka?
- 10 ay
Vahiy mi indi nerden çıktı benim psikolojim 😆
Soran10 aySana da vahiy indi mi, ilişkilerimi sorguladığına göre? Öfke problemi olan birinin sağlıklı ilişki kurup kuramayacağım hakkında yorum yapması enteresan
- 10 ay
Sen kimsin ki benim öfke problemimin olduğunu iddia ediyorsun?
- 10 ay
Beni tanıdığını iddia ediyorsun kimsin de bilelim o zaman
Soran10 ayKendin öyle soru açan insansın? Daha ne yaptığını bilmiyor durum vahimm
Soran10 ayBen sana tek benim soruma mı yazıyorsun dedim be abi ya gece gece uğraşamam seninle. Yorumların çok sağlıksız onu bil önce. Neyse bayy
- 10 ay
Valla senin psikolojin hepten gitmiş.
- 10 ay
Güven problemi yaşayan biri de ne biliyim. Git tedavi ol bence. Kendine güvenin yok ki başkasına güvenin olsun 😆
10 ayGüvenmiyorum. Fotoğraf, isim, numara asla paylaşmam mesela. Zaten paylaşılmamalı da. Hatta bu Instagram'da da paylaşılmamalı. Bu fotoğrafları kullanabiliyorlar çünkü.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 623 cevap paylaştı. hayatı ful yalan olmayacak şekilde konuşan insanlara güvenirim. 40 hayat yaşamış gibi çok sallayanlara, fazla gizem yapanlara vs güvenemem, konuşmanın devamı gelmez
10 Yorumla
10 ay
En fazla bana bicak saplar bende ona.
00 Yorumla
10 ayBen bu tür soruları hiç anlamıyorum çevremizdeki insanlar sanki çok mu güvenli sanıyorsun eğer öyle düşünüyorsan harbiden safsın demek
02 Yorumla
Soran10 aySus kız
- 10 ay
Öyle ama
10 ayÖnüne gelen herkese bir şeyler anlatma eğilimin varsa tabiki güvenilmezler. Milyonlar arasından mükemmel insan kimseye kolay kolay denk gelmez bu nedenle her önüne gelene hayat hikâyesi anlatamamak gerek. Bazen iyi insanlar ile de karşılaşabilirsin tamamen nerede nasıl aradığın ve bulduğun ile ilgili.
00 YorumlaÇok riskli tabiki de. Zaten o güven oluşmadan buluşmamak lazım ama çok nadir olsa da güvenir insanlar olabilir
10 Yorumla
10 ayGüvenilecek insanlar genelde sınırları çizgisi ve bir duruşu olur bunu anlamak çok zor deyil
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Ben zaten reelde de kimseye kolay güvene bilen biri değilim, ya tam güveniyorum ya da hiç zamanla oluşan bir şey.
00 Yorumla
10 ayKimseye güvenmiyorum asla... Sosyal medyadan tanışıp arkadaşlık da kurmam. Kurabilenler var şaşırıyor takdir ediyorum. 😀
00 Yorumla
10 ayGüvenmiyoruz ki, sadece öyle davranıyoruz. Önlemleri alıp konuşuyorsun. Başına ne getireceğini bilemezsin sonuçta
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki nasıl güveniyorlar gerçi gerçekte ki insanlar da kendisi hakkında yalan söylebiliyor istediği kadar bilgi veriyor ki
00 Yorumla
10 ayGüvenirim ama hemen degil buradan cok gyzel dostlarım oldu hala arkadaşım da var sanal da kalmadı reel hepsi Şu an ve iyi ki tanidim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayGüvenmek var güvenmek var. İlk başta kimseye tamamen güvenmezsin ama iletişimin temeline göre o güven zamanla oluşur.
00 Yorumla
10 ayhissederim. hislerim guçlü. guvenecegim kisiyide guvenmeyeceğim kişiyide. ama bir ölçude seviyeli kalmakta en doğrusu
00 Yorumla
10 ayBence güvenmeyin kimseye ses fotoğraf değiştirebilir herkes
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayAnnem sosyal medyada tanıştığın insanlara çok güvenme dedi 😎
10 Yorumla
10 ayarada samimiyet varsa buluşurum buradan da biriyle buluşuyorum tkılıyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Direkt güveniyorum diyemem iki adım ileri bir adım geri atarım. Genelde çok işe yarıyor.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Önüme gelene güvenmiyoeum zaten, çok nadir insanlar var güvenebilecek
00 Yorumla
10 ayHerkese güvenilmez tabii ki karşıda ki kişi sana karşı tamamen şeffaf olması lazım.
00 Yorumla
10 ayvalla yüzyüze tanıstıgında sapık cıkıyo sosyal medyadaki de o yuzden sosyal detoks yapıyorum
00 YorumlaReelde insanlara güvenilmez, bizi şaşırtırken netten birine güvenmek ☹️ ıı ııh
00 Yorumla
10 ayGüvenmiyorum ve tanışmıyorum hatta orada yokum denilecek kadar azım.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Ben güvenemiyorum gerçi ben artık yanımdakine de güvenemiyorum o da ayrı konu…
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 370 cevap paylaştı.
10 ayBelki de sen kendine güvenmiyorsundur bebişim
00 Yorumla
10 ayGüvenirim elbette sonuçta güvendiğinde ne ile karşılaşacağını a çak böyle bilirsin
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
10 ayKimseyle tanışmıyorum artık, uzun süredir. Hatırlamıyorum bile sjhwhsh
00 Yorumla
10 ay1 kez böyle denk geldi diye herkesin aynı oldugu kanıtına varamazsın.
01 Yorumla- 10 ay
Ben gayette güvenirim 1 insana en çok zarar veren kişi kendi öz ailesidir. Sadece dışardaki insanlar degil,
10 aySosyal medya kullanmıyorum başka yerlerden tanışıyorum reele donusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYani umursamıcak kadar samimiyet kurmak lazım. Hani yalan olduğunu görünce pişman olmayacak kadar. Normal bi arkadaşlık yürütür geçerim
00 Yorumla
10 ayYakın arkadaşlarım hep sanaldan sadece bir kez yamuk çıktı insanlarla konuşurken anliyorsun kimin ne halt olduğunu en yakin arkadaşım sanaldan bu arada:) gerçekte arkadaşım bir tane var. Çok fazla etken var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAynen yüzyüze az çok gözlemler tanırsın ama sosyal medyada herkes kendini göstermek istediği gibi yansıtıyor güvenenlere ben de hayret ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGüvenilmez kız olsun erkek olsun sosyal medyadan kimseye güvenmeyin buluşmayn sonu kötü oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayZekiyim seçiyorum aralarından kendileri de kaliteli çıkıyor güvendim görüştüm epey
01 Yorumlaİnsanlar hayatlar seçiyor ama kader diyip sonra sikayet ediyor bazı insanlar sahte zaten yalan dunyaınn gerçek insanları olamazdı ya..
00 YorumlaTutarlılıklarına bakarak güvenirim üstün körü güvenmem tabikide. İllaki anlam bağlam ilişkisi kurabiliyoruz herelde.
00 YorumlaSosyal medyadan hiç bir insana güvenmem konuşmam da ne oldukları belli değil sosyal medyadan bir insana güvenilmez.
00 Yorumla
10 ayvalla ben 2021 başında bir tane kızla tanıştım o günden beri samimi bir şekilde konuşuyoruz, sesli, goruntulude konuşuyoruz.
00 YorumlaBen bırak sosyal medyayı yüz yüze görüştüğüm insanlara bile güvenmiyorum
10 YorumlaBen dürüst biriyim
Sosyal medyadan tanısma dım hic kız erkek arkadasım yok hayatım10 Yorumla
10 ayGüvenmiyorum ama paronayaklık da yapmıyorum o an nasılsa öyle
00 Yorumla
10 ayBen de asla güvenmiyorum ama bu reelde de geçerli herkes istediiği gibi yansıtıyor
00 Yorumla
10 ayReelde tanıştığın kimseye de yüzde yüz güvenemezsin reeli sanali yok bunun bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen asla güvenmiyorum. Tanıştığı kişiye adres atıp eve çağıranlara da hayret ediyorum. Tanımıyorsun etmiyorsun gerçek hayatta kim olduğunu bilmiyorsun belki seri katil
00 Yorumla
10 aySosyal medyada tanıştığım sosyal medyada kalıyor bir sorun olmuyor :)
00 YorumlaBen doğruları söyleyince kaybediyorum
00 YorumlaUzun süre konuşursam güvenirim
00 YorumlaBabama güvenmiyorum ben
00 Yorumla
10 ayKimseye güvenmiyorum ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyadan tanıştığınız insanlara nasıl güveniyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım