Kabullenmişlik rehavet nedeni olmamalı. İlk adım kendisini olduğu gibi kabullenmek evet ama sonrasında mutlaka kendisini geliştirmek ve dönüştürmek için olduğundan daha iyisini yapmayı hedeflemek gerekli diye düşünüyorum.
Kabulleniş kendini tanımaya açılan bir kapı. Sen kabullendikçe artık ben buyum deme şansına sahipsin. Kendini artık tanıyan, gücünün farkında olur. Taşıyabileceği yükü on görür hale gelir. Kendini bilmeyen sürünmeye devam eder.
@mies94 Kısmen. Ben buyup diyerek insanın kendi ile barışık olmasından daha değerli bir şey yok. Kendini sevdiğin zaman insanların da seni sevmesi çok daha kolay olur. Her şey doğallıkta gizli. Doğana aykırı davranma.
Kabullenmek bir insan için dünyanın en iyi gelen hissidir kendini kandırmak yerine gerçekleri kabul etmek hayata realist bakmak kişiyi zirveye taşımasada büyük bir adımdır.
Eveet daha güçlü ve dengeli bir kişi olmamızı sağlıyor bence, özellikle de özgüven artışına, stresin azalmasına, mutluluğa ve de değişime açıklığa ortam hazırlıyor 💐
Kendini bilmek kendini öğrenmek kendini sevmek kendine saygı duymak en büyük erdemdir insan olduğunun bilincine varıp gelişimine kendi hayatına yönlenmeni sağlar en büyük adımdır