Hepimizde hepsinden olmasını yazman ne iyi olmuş. Bunu bilmeyen okuyunca da farklı anlamalandıranlar olabiliyor ama evet var. Hatta bunun da sebebi erkekte de östrojen kadında da testosteron olması, okuyanlar bir de burada aydınlanma yaşayabilir jdjdk
Bu soruya kişinin yanıt vermesi subjektif olabilir o yüzden bana denilenlere bakarak cevaplarsam eril fazla olur. Dişil tarafın gittikçe daha da azaldığı söyleniyor hatta bunu ben de fark ediyorum ama umarım odunlaşacak seviyeyi geçmez jdjdj
Normalde oldukça cilveli, kadın yanı ağır basan bir insanım. Ama ne zaman ki çok yakın arkadaş ortamına giriyorum, anında içimden gerçek bir Harun abi çıkıyor.
Sanırım çocukluktan beri en yakın arkadaşlarımın erkek olması ve sürekli dövüşerek, aylık oynarken adam eksik diye kalede kalıcı göreve ekleyerek beni büyüten abim sağolsun, içimde dışarı çıkmayı bekleyen minik bir erkek çocuğu hep var 🥹🥹
Merhaba, Eril ~dişil dengede bende. Çünkü bazen oldukça naif, bazense bir erkekten daha çok mert , dobra olabilirim. Yerine göre kısaca bende diyebiliriz.
Gizliye niye kapalı 😂😂 yeri gelir soğanı kırıp ekmekle yemesini de biliriz herşeyin yeri başka 😂 soğandan aldığım zevke de bi'zahmet karışmasın şey konuyu unuttum pas