Depresyonda değilim, anksiyetem de yok. Çünkü bunları daha önce yaşadım.
İlk kez kendimi işe yaramaz, çabasız, amaçsız yaşarken buluyorum.
İlk kez kendimi işe yaramaz, çabasız, amaçsız yaşarken buluyorum.
Belki de çevrenle o kadar meşguldün ki, artık odağının kendinde olması için yaşıyorsundur bu durumu. Böyle zamanlar her ne kadar zor da olsa aslında çok kıymetli. Çünkü bu süreç atlatılabilirse eğer hayat iyi yönde çok değişiyor :')
Eskiden kendimle oyalanmayı çok severdim, hoş bu çok iyi gelirdi, ama artık bunun böyle olmasını istemiyorum, sosyal olmak istiyorum ama yapamıyorum, insanlarla iletişim kuramıyorum, tam oldu diyorum saçma sapan diyaloglar gelişiyor. Çok suskantım.
Demek istediğim, kendinle oyalanmak değil aslında. Kendine odaklanmak. Yani kendini anlamaya çalışmak. Ben de zamanında senin gibiydim. Kendi halimde takılır, kimseye ilişmezdim. Fakat sonradan insan sosyal olmak istiyor. Ancak sosyal olunca da bu değişmiyor söyleyeyim. Çünkü içsel sıkıntının çözümü gerçekten bu değil
Doğru, kendi içimde, kendimi kaybettim. Eskisi gibi olamayacakmışım gibi geliyor. Her şey karanlık görünüyor, ama en kötüsü bu değil, en kötüsü halen nefes alıyorum, Hayırlısı.
Dilerim bu süreci kolaylıkla atlatır ve çok güzel bir hayat yaşarsın 🌸
Umarım, bir gün neler yazmışım deyip gülüp geçebilirim. İyi akşamlar.
bunu yaşayan çok insanlar var ama senin gibi ne yaşadığını anlamayan kendini sorgulamayan insan sayısı çok daha fazla hayat anlamsız zaten yalnız değilsin
Kendimi, kendi içimde kaybettim. Ve bunu bulamıyorum. Sanki hafızamı yitirmişim gibi.
Mutlaka seni üzün bir yaşam şeklin var sevmediğin işin olabilir hayatının elinden çalındığını hissediyor olabilirsin
Hayatımı elimden çaldılar zaten. Defalarca battım, toparlandım tekrar battım, pahalı tecrübeler dedim ama bir yere kadar insan bunları atlatıyor, sonra etkilenmiyor gibi görünüyorsun, ama içten içten tükeniyorsun. Tek ihtiyacım, bu ülkeden gidip, Çin gibi, hindistan gibi büyük ve kalabalık yerde kendimi aramak.
Battım derken psikolojik olarak mı yoksa maddi anlamda mı battın
Maddi olarak evet, ama hep toparlandım. Psikolojik olarak da battığım zamanlar oldu, ama genelde toparlanıyorum ama hayatımda anlam veremediğim durumlar içindeyim. Para var, mutluluk yok. Yemek yiyorum tad yok. Geziyorum heyecan yok. Hiç bir şey bu vücutta etki etmiyor.
burcun ne
İnan bana burçla bir alakası yok. Koç burcuyum. Bu tamamen insanın kendi içinde bitiyor. Gerçekten iç huzurun bomboş.
2018 den beri meslek hayatında yaşadığın sıkıntılarla başladı değil mi
Evet 2018 yılında başladı.
İşte burçla bu kadar ilgisi var saturn senin burcunda inansanız burçlara daha neler olacakta işte
Yani benim sorunum burçla ilgili mi? 🙂
evet öyle ben nereden bilecektim yoksa sana 2018 dedim sende evet dedin tesadüf olabilir mi bu
2020 yılında başladı, sadece seni test ettim.
2018 2019 yıllarında meslek hayatınla ilgili sorunların olmuş ya işinden memnun değildin iş değiştirmiş yeni birşeylerde yapmış olabilirsin
2020 2021 2022 sosyal hayatın sıkıntılıymış yanlış insanlar çıkmış olabilir karşına
2023 2024 2025 hayallerin de satürn daha kötü yıllar
2026 2027 tüneldesin yaşananlar yaşanmış bitişler olmuş dibin dibini görmüş olacaktır koç burçları kitapta yazıyor yıllara göre
Güzel, peki kitap bizim ne zaman düzeleceğimizi de yazıyor mu? Mesela ne zaman düzenli kazanacağız. Sabit bir gelirim var ama mutlu etmiyor. Çünkü geçmişte ciddi paralar kazandım ve standart bir maaş artık beni mutlu etmiyor. Benim sorunum bu.
işte o yıllardan sonra iyi olursa olursun 2028 ve 2029 yıllarında para evinde satürn bu demek oluyor ki yatırımlarında doğru kararlar almayabilir iyi kazançların olmayabliir para konusunda şanssız olacaksın yani yaş önemli her kesi başka şeylerden sınar seni meslekten sınar başkası tamda evlenmek istiyordur evliliği rayında gitmez boşanır ailesinden çeker iflas eder herkesin çilesi farklıdır
Takip et, özelden bir kaç şey soracağım. Vaktin varsa. Yardımcı olmak istersen.
Cevap
0Cevap
30 yaşa yakın olma sendromu
Klâsik, 27 yaş sendromu diyorsun.
Gelir geçer inşallah
Tükenmişlik sendromu
Demek kolay ama değil.
Ben olmuşsun
Nasıl düzelteceğiz
Bende çözemedim bulursan haber et
Dünya turu. Bizi anca bu iyi yapar. Hiç tanımadığımız insanların içinde kaybolup kendimizi bulmamız gerekiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?