AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
birine guvenmek mi ben kilitledigim kapiyi bile iki kez kontrol ederim guldurme beni
Annem paikopata bağlamış kaçın la
Tanımak, Tartmak, Ön yargılı olmamak, Güvenebileceğin insanı gösterir, Kalb'en seviyorsan Sürekli güvenmeye çalışırsın araya Mantık girene kadar.
Güven zordur. Kazanmak zor kaybetmek çok kolaydır. Güvenmeyi denersin de denersin en sonunda beynin kararı verir..
Senin bakış açına ve karşındakine bagli biraz. Herkese her durumda güvenemezsin tamamen güvenmek çok zor tanımalısın.
Kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenirsin..
Artık zor olan karşındakinin sende o güveni oluşturmasıdır.
Bence güvenipte ilk defa yarı yolda kaldığını hissettiğin zamanki acıdan Acıya değişir. Kiminin Canı az acımış kolay güvenebiliyo veya tam tersi olabiliyo. Sonuç olarak karakter işi 😄
Ne olursa olsun bilmeyerekte olsa bilerekte olsa güveniyoruz. Örneğin bir otobüse biniyoruz yolculuk yapıyoruz ve otobüs şoförüne güvenmek zorundayız..
Cok zordur ama guvenlir olan insan karakterinden belli eder kendisini
geçmişte karşılaştığın insanlara bağlı eğer güvendiğin insanlar güvenini boşa çıkarmamışsa yeni tanıştığın birine güvenmek daha kolay olur ama güvenin hem boşa çıkmışsa karşındaki kişiye güvenmek son derece zordur. sanki saçma oldu biraz :))
Seni bilmem
Yaşantısına bakarım müslüman gibi yaşıyorsa sözü senetten güvenlidir
İslamla alakası yoksa senedine bile güvenmem
Allah a verdiği sözü tutmayanın sözüne lafına hareketine inanmıyorum
insanlar seviyorum diyebiliyorlarsa güvenmek için elverişli buldukları bişeyler olduğu vardır
Hiçbir şey olmadığında kolay ama bir kere kazık yiyince güvenemiyor insan
bir yalanını yanlışı görmeyinceye kadar güvenirim
Eger biri güvenini yikarsa.. bir baskasina bidaha güvenmek ya zordur ya da baya zaman alir..
Bazen güvenmek zorunda kalıyoruz. Bence kimseye güvenmemek lazım.
Piyasada bu kadar saf kız varken eminim çoğu erkek için Güven vermek zor olmuyodur :))
Tanımak zaman ister güvenmek tanıdıktan sonra meydana gelir. Sözünde duruyorsa sonuna kadar. Sözler önemlidir söylenen yapılmak zorunda.
İlk güven birşey karşılığında verilmez. Güven karşılıksız verilir. Sonra o güven duygusu ile ne yapacağı karşıdakine kalmıştır.
Güvenmek istersen gayet basittir lakin istemiyorsan o sana işkence gibidir. O nedenle kendini dinle ne istediğini bil
zaman geçirince otomatik olarak güveniyosun yaşanmışlıklar duvarları hızlı yıkıyor
Sen haric herkes yabanci bu bir herkese guven ama temkinli yaklas bu da iki
Askere gitmek gibi bişey l*n kime nasıl güvencen bu alemde (;
Son derece zordur..! O sebepten kimseye güvenmeyerek hiçç kendini zorda bırakmayacaksın ;-)
ne yakından ne uzaktan ne sanaldan güvenmek akıl işi değil şuana kadar güvendiğim insanlar yetiyor bana fazlası ihanet getirir
Korkularını aşabiliyor ona anlayabiliyorsan güveni aşmışsındır demektir uzataki birinden
sanırım kişinin hal ve hareketlerine bağlı olarak güvenebiliyoruz insanlara güven vermeyen insanla muhattap bile olunmaz genellikle
zamanla kazanılır en yakınına bile zor güveneceğin zamanlar olur
ımkansız degıl ama cok zor guvenmek kolay ama onu devam ettırebılmek ıste asıl mesele bu.!
güveni karşıdaki insan kazanır ama sonsuz güveni kazandımıda tadından yenmez :)
Aslında zor değildi bir zamanlar ama yaşanmışlıklar işi zorlaştırdı. Kendime güvenimi bile kaybedicek duruma geldim
Karakterinden üstün görüyorsan cok çabuk guvenebilirsin.
Benim için cok zor kolay kolay herkese güvenmem.. hele ki uzaktaysa cok cok zor...
Bu devirde kimseye güvenilmez güvenme atma kendini tehlikeye
Guven zamanla tanıdıkca olusur olusması zor kaybetmesı kolaydır
güvenmemek gerekir kimseye artık, güvenen zarar görür. Güvenmemiz de gerekmez...
Ben çabuk güveniveriyorum ama iyi değil ortası olması gerekli.
Güvenmek bir duygudur. İnsan duygularına hükmedemez. Ancak akıllı insanlar müstesna.
ailem değilseniz bana güvenmemeniz gerektiğine kayıtsız şartsız güvenebilirsiniz.
Bence zor değil herkese güvenirim. Bu yüzdende kaybederim genellikle
Birine güvenmek değil de birinin güven sağlaması önemli sanırım bu da zamanla oluşabilecek bir durum. Bu yüzden güvenmek uzun zaman alır ve bir anda sıfırın altına iner
Agizdan çıkan sözlere bakarım. Bugün diyorsa ogün olmadiysa o an nefret ederim bir daha bırak guvenmeyi wc ye bile gitmem. Olumsuklari sevmiyorum nedense
Birinden darbe yediysen eğer onu bırak diğer insanlara bile güvenmek zaman alır
Çok zor da olabilir, çok kolay da. Insanın kişiliğinden asılıdır.
Güven artık Ankara'da sadece bir park adı değilmiydi :((
Güvenen yok mesela bana sebebi ben vermiyorum veren alır her zaman
aynen zor. gunumuz cagında sırların bu kadar kolay ıfsa olması guven konusunda zorluyor
Bazı ınsanlara tek bir sözüyle bile güvenirsşb o güveni veriir zaten baştan birine güvenmezsen bu baya zaman alır
Güven o kadar kolay verilecek bir şey değildir sonuçta. bana kalırsa kendinden başka kimseye güvenme derim BN kime guvendiysam hep güvenim bos cktı
Karşındaki insana ve davranışlarına göre değışir. Güvendigımiz onlarca ya da birkactane insan mutlaka vardir. Ona nasil guvendiğınizi hatirlayin.
normali bunun sorulmasinin bile absurd olmasidir.. ama tecrubeme dayanarak söylüyorum bazen yıllar alıyo guvenmek
Güvendiğin dalın ne kadar güvenilir olduğunu düşmeden bilemezsin..
hiç dusmezen düşene kadar gvenmeye devam et.
Bence oldukça zor hele de şu zamanda. s yaşayarak güven kazanabilirsin onunla bir şeyler paylaşmadan karar vermek mantıksız :)
güvenmek kolaydır aynı derece kazık yemekte öyle sonrasında işler değişir kimseye güvenmezsin ya da çok seçici olursun
O kadar zor ki güvenmek hep birilerini tanıdığımı sandım ama hep yanıldım artık kimseye güvenemiyorum
Güven deneyerek olmaz bence. sevgiden doğar kendiliğinden olusur.
Sen hep kendine önlemler aldın
Ben kendime yasaklar koydum
Önümüzde barajlar var
Bu su hiç durmaz..
yaşadıgın olaylara yaklaşımı tepkisiyle güvene bilirsin ama bir yanlış yapana 2. fırsatı verme dost düşmandan daha tehlikelidir :) o nerden vuracagını bilir
birine güvenmek kolaydır aslında senin durumu ne kadar zorlaştırdıgına bağlı tabi ama kötü olan şu ki güven daim kalmıyor bir çok zaman özellikle yakın zamanda
ben kapattıgım kapıyı 2 sefer kontrol ediyorum ne güvenmesi
zaman, her hangi bir olay falan olması lazım test gibi..
Zor değildir. Zor olan kendine güvenini yitirmekten korkmaktır.