- 32 yaşında hiç sevgilisi olmamış, kız eli dahi tutmamış. Hiç evlilik de düşünmüyor. - İşsiz, lise mezunu, ekonomik sorunları olan ve hiçbir vasfı olmayan. Sadece 6 gün sigorta primi olan. - Şizofreni ve duygu durum bozukluğu hastası. Ağır psikiyatrik hastalıktan raporlu. - Tek yaptığı evde kitap okumak, felçli annesine bakmak ve arada sosyal medyada takılmak.
Namaz a kılıyorum dinime sarılıyorum ruhen besliyor ve Allah a yönelince çok huzurlu oluyorum. Bu sekilde iyi oldum beyfendi mesela tv izliyorum film izliyorum bos
Bizi Allah yaratmadı ki, Allah yarattıysa eğer evreni yaratmıştır. İnsan ortak ata olan diğer canlılardan evrimleşmiştir. İnsanın tarihinden daha uzun dinozorlar yaşadı dünyada ve 66 milyon yıl önce bir asteroidin çarpmasıyla yok oldular. Biz insanın tarihi sadece 200 bin yıl. O da Homo Sapiens ömrü. Kökeni ise insansı maymun olan Homo Erectus'a dayanır.
Tanrı'nın evreni yaratıp yaratmadığı bile tartışmaya açık bir konudur. Kaldı ki bilimsel olarak yaratılış diye bir şey yoktur, bu sadece mitolojidir. Sadece evrim vardır ki tüm canlılar sudan türeyerek çeşitlilik oluştu ve insan primat denen ortak bir atadan evrimleşerek bugünlere gelmiştir. Aslında bugünkü insanın atası balıktır. İçimizdeki balık adlı kitabı okuyunuz. Preaüriküler sinüs denen hastalığa sahip olan kişilerin kulağının kenarında delik olur; işte bu delik balık atadan kalma solungaçtır. Yani bu bazı insanlarda anomalidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun anneye bakan hayırlı evlat
Sen misin o erkek
Sağ olun. Evet benim.
Geçmiş olsun kaç yaşındasın
32 yaşımdayım.
Ağır depresyon mu geçirdiniz. Bu hastalıklar sebebi oluyor genelde
Ağır depresyon da yaşadım manik depresyon da.
Yaa peki takıntılı mısın
Evet.
Hmm çalışıyor musunuz
Hayır.
Eğer a sosyal iseniz sosyal olun fikir sahibi olun kafanız a takmayın birşeyler i ben de ağır depresyon yaşadım duygu durum bozukluğu oldu
Sosyal olamıyorum. Dışarıdan ve insanlardan korkuyorum. Sizin teşhis nedir?
Duygu durum bozukluğu
Geçmiş olsun.
Kaygı bozukluğu panik atak
Panik atak bir zamanlar hastalığın alevlenme halinde olmuştu. Kaygı dersen hep oluyor.
Kötü yaa yaşadım Peki siz inançlı misiniz dini yaşıyor musunuz
Müslüman değilim. Hiçbir dine inanmam. Agnostiğim.
Namaz a kılıyorum dinime sarılıyorum ruhen besliyor ve Allah a yönelince çok huzurlu oluyorum. Bu sekilde iyi oldum beyfendi mesela tv izliyorum film izliyorum bos
Boş durmuyorum
Din ve özellikle müslümanlar bana huzur vermiyor. İçimde inanç namına bir şey kalmadı.
Işte bakın büyük sorun bu olur mu öyle Allah bizi yarattı bize İslam dini öğretti İslam çok Güzel eğer yaşarsanız anlarsınız bunu
Siz Allah ile bağınizi koparma yin çok mutlu olursunuz ben bu şekilde iyilestim
Bizi Allah yaratmadı ki, Allah yarattıysa eğer evreni yaratmıştır. İnsan ortak ata olan diğer canlılardan evrimleşmiştir. İnsanın tarihinden daha uzun dinozorlar yaşadı dünyada ve 66 milyon yıl önce bir asteroidin çarpmasıyla yok oldular. Biz insanın tarihi sadece 200 bin yıl. O da Homo Sapiens ömrü. Kökeni ise insansı maymun olan Homo Erectus'a dayanır.
Şakamı bu söylediklerin tövbe tövbe
Siz çok yanlış düşünüyorsunuz Allah herşeyi yarattı biziide yarattı
Çok şaşırdım çok Doğru yolu bulursun umarım
Neden şaşırdınız ki o kadar?
Evreni yaratan Allah bizi yaratmaya Kadir değilmidir sence
Tanrı'nın evreni yaratıp yaratmadığı bile tartışmaya açık bir konudur. Kaldı ki bilimsel olarak yaratılış diye bir şey yoktur, bu sadece mitolojidir. Sadece evrim vardır ki tüm canlılar sudan türeyerek çeşitlilik oluştu ve insan primat denen ortak bir atadan evrimleşerek bugünlere gelmiştir. Aslında bugünkü insanın atası balıktır. İçimizdeki balık adlı kitabı okuyunuz. Preaüriküler sinüs denen hastalığa sahip olan kişilerin kulağının kenarında delik olur; işte bu delik balık atadan kalma solungaçtır. Yani bu bazı insanlarda anomalidir.
O kadar peygamberler gönderildi mucizeler oldu siz hala inkar mı ediyorsunuz
Kur'an Kerim okuyun en büyük mucize
Allah iman versin başka bir şey demiyorum
Zor bir hayatın var seni üzmek istemem ama olmaz
İstediğinizi söyleyin. Alışkınım.
Bunu kendine neden yapıyosun üstad?
Elimde değil.