- m22 gü
Bazen çok gülünç bir anı birden bire aklımda beliriyor. O an, kayıtsız kalamıyorum buna gülüyorum. En komik tarafı beni o an inceleyen insanların merakı.. Jklşşşş düşününce" hocam neyi düşünüyorsunuz," gülünce ,"neye güldünüz" jklşşşş bir de gel şunlara hesap ver 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 22 gü
Geliyor evet zaman zaman kafamda bir şeyler canlanıyor vs
10 Yorumla Benimde bazen dakikalarca gülme tutuyor ufak tefek bir şeyden gülme krizlerine giriyorum ve durduramıyorum bu tamamen sinirlerin bozulduğunu gösteriyor sinirler bozulunca beyin yaa seni saldırgan ağlayan biri yapiyor ya da gülme krizlerine sokuyor tamamen duygu durum bozukluğu yaşıyor insan bu durumda.
30 Yorumla- 23 gü
Evet ya sürekli gülüyorum nedensiz insanlar benim çok mutlu biri olduğumu sanıyorlar ama öyle değil yanlız kalınca asıl yüz ifadem oluyor biri varken istemsizce gülüyorum bilmiyorum belki benim güçsüz olduğumu düşünmesini istemediğim içindir cenazede bile gülerim o derece biri çok kötü düşüyor yaralanıyor herkes korkuyor panik oluyor ben gülmemek için kendimi zor tutuyorum arkamı dönüyorum gülüyorum biraz sonra geri geliyorum böyle kontrol etmeye çalışıyorum
20 Yorumla - 21 gü
Evet bazen kendimi tutamiyorum. milletin icinde guldugum zaman bozuluyorlar gulmeyi pek sevmiyor bizim millet. Dram seviyorlar. Gulen insandan rahatsizlik duymak bizimkilere has bir ozellik sanirim 😁
00 Yorumla - 21 gü
Geliyor da olur olmaz her yerde olabiliyor. Bu kötü işte ve bazen de bazıları üstüne alınabiliyor.
00 Yorumla - 22 gü
Çok güldüğüm için yurtta yan odadan duvara vuruyorlar kapıya gelcekler yakında kim bu hayvan gibi gulen diye 🤣
00 Yorumla - 22 gü
Aklıma bir şey gelir, belki bir sürü şey geliyor ve kendi kendime gülüyorum, bazen de yaptığım sa*laklıklara gülüyorum..
00 Yorumla Eskiden daha fazlaydı. Kahkaha atardım veya tutardım kahkahamı
00 Yorumla- 21 gü
Ortam ve insanlar ciddiyse her yerde gülesim gelir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Her an gelirmi insana yaa deli sanıcaklar bi gün 🤭😂😂
00 YorumlaEvet geliyor ama bazen ansızın sinir de gelebiliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tabii ki aklımıza mutlaka bir şeyler geldiğinde aniden gülüyoruz
00 Yorumla- 22 gü
O ansızın gelen gülmelerin sebebi daha güzel
00 Yorumla - 22 gü
Yanımdaki kişilere bağlı kolay kolay yoldan çıkmam 😂 iradeli biriyim çoğunlukla.
00 Yorumla - 22 gü
Aklıma güldürücü düşünceler gelirse o zaman geliyor
00 Yorumla - 22 gü
Gelmez mi sonra deli sanıyorlar orası da ayrı bi güzel 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Evet ama hep zamansiz gelir 😅 ya ciddi bir ortamda ya da toplu taşima da
10 Yorumla - 22 gü
Arada sırada oluyor
00 Yorumla Arada yokluyor
00 Yorumla- u22 gü
Evet bazen geliyor
00 Yorumla - 23 gü
Halime gülüyorum tabi ki yaşadıklarıma yoksa başka türlü gülmem
00 Yorumla - 23 gü
Sinirlendigim zamanlar da daha cok oluyor
11 Yorumla- 23 gü
O da oluyor da sonrasında deprem oluyo
Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Aklıma bir şey gelirse gülme geliyor.
10 Yorumla- 22 gü
Of evet ya otobüste işte hep gülesim geliyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Ansızın hüzün çöküyor bana
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet ya deli miyim diyorum öyle olunca 🙄
10 YorumlaEvet het zaman oluyor😊
00 Yorumla- 22 gü
Arada oluyor evet deli gibi zkxk
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Soruyu okurken geldi😅
00 Yorumla- 22 gü
Hayır gelmiyor
00 Yorumla - 22 gü
Hayır.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok gülen bir insanımdır, gelir evet ahsahsa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok illa bir şey olmalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Geliyor hem de en olmadık yerlerde😃
00 Yorumla- 22 gü
Hep gülüyom ben deli miyim? Jdjd
00 Yorumla - 22 gü
O kadar delirmedik şükürr🥳
00 Yorumla - 23 gü
Komik şeylere gülüyorum
00 Yorumla - 23 gü
Komik şeylere gülüyorum
00 Yorumla - 23 gü
Güzel şeyler aklıma geldikçe evet
00 Yorumla Mutluysa ruh halim evet geliyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Yok okadar olmadım daha
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)23 gü
aşığım bu karıya ya keşke gerçekten olsa
00 Yorumla - 22 gü
Çok nadiren
10 Yorumla - 23 gü
Geliyor bazen
10 Yorumla o kadar guzel bir hayatim yok maalesef
10 Yorumla- 21 gü
Eskiden gelirdi
00 Yorumla - 21 gü
Arada geliyor
00 Yorumla - 22 gü