Knk birimiz kadın hesabı açsın nasılım diyen adama yürüsün adam tam karı düşürdüm derken diğeri adamı kötüleyip benle seviş felan desin sonra adamı ortada bırakıp gidelim adamın sinir krizi geçirdiğini başka bi kadın hesabı açarak kontrol ederiz içini döksün iki saat 🤣🤣🤣
Kullandığın videoları eskiden çok dinlerdim hala dinliyorum. Mesela Erol taş gülümsemesini çevremde çok yaparım. Okey oynarken okey attığım kişiye öyle haykırıyorum yeminle hayattan soğuyor karşıdaki 😂😂😂
Bende okey oynarken taş çalarım hesabına oynarken 2 tost kola meyve suyu 8 yancı karşımdakileri bi kere ocağıma düşürdünmü adam 2 ay kavenin önünden geçmiyor 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesin ayrı derdi var. Kimseyi kizdirmayi sevmiyorum. Bundan da hiç zevk almadim
Zevkler tartışılmazmış
Tartışma değil de soruya cevap olarak düşünün
Tamam işte dertleriyle dalga geçiyorum zaten incir çekirdeğini doldurmaz
Senin ilacın bende
https://www.youtube.com/embed/lYJhLKJj_jMHadi ordan aç gopek
Haha puhahaa
Naber lâ tirek her şey davul dengi dengine derler
https://youtu.be/8YkfknjktuE?si=zaS_Yv89GL6WVlIv
Aynı kafadanız reis
Knk birimiz kadın hesabı açsın nasılım diyen adama yürüsün adam tam karı düşürdüm derken diğeri adamı kötüleyip benle seviş felan desin sonra adamı ortada bırakıp gidelim adamın sinir krizi geçirdiğini başka bi kadın hesabı açarak kontrol ederiz içini döksün iki saat 🤣🤣🤣
Puahahha o kadar da değil 😂😂😂
Knk ben öyle dalgalar geçiyom ki dev dalga ne erkeklik gururu ne şeref kalıyor adamda kadınlara farklı bi pislikler yapıyorum muhteşem eğlenceli knk
Kullandığın videoları eskiden çok dinlerdim hala dinliyorum. Mesela Erol taş gülümsemesini çevremde çok yaparım. Okey oynarken okey attığım kişiye öyle haykırıyorum yeminle hayattan soğuyor karşıdaki 😂😂😂
Bende okey oynarken taş çalarım hesabına oynarken 2 tost kola meyve suyu 8 yancı karşımdakileri bi kere ocağıma düşürdünmü adam 2 ay kavenin önünden geçmiyor 😀
😂😂😂Bnde gülüyorum diye soluna kimse oturmuyor 😂
Ee ne diyosun başkayak mı bulaşmaya 😀
Şu an işim var. Müsait olunca başlarız 😂
Yapmasan mi acaba herkesin
Duramamki knk
Bazen durmalısın bazen ucunu kaçırıyorsun biraz önce olduğu gibi
Ne yapmışımda kaçırdım ucunu
Milletin anasından babasından sanane
Millet koyuyor ortaya ben ne yapıyım
Birsey yapma bazen görmezlikten gel
Eğlenenemki o zaman
Umutsuz vakasin sen