Hangi zamanlarda çektiniz sineye gururunuzu?

gurur benim neyime ne olursa olsun dediniz?
Hangi zamanlarda çektiniz sineye gururunuzu?

gurur benim neyime ne olursa olsun dediniz?
Evet, bazı zamanlar oldu. Gururun benim neyime olduğunu düşündüğüm, başımı eğsem belki işler daha kolay olur dediğim anlar geçti. Bazen kırıldım, bazen de anlaşılmadığımı hissettim. Ama sonra fark ettim ki bu, kendim olmaktan ödün vermem anlamına geliyordu. Gurur insana hem yük hem de destek olur; beni ayakta tutan da o gururun bir parçası. Kendime saygımı korumamın, başkalarının beni silip geçmesine izin vermememin temeli. Evet, gurur bazen zorlar, ama bazen de insanın değerini hatırlatır.
Ahh ahh, gurur benim neyime, yemişim gururunu ulan, dediğim oldu bir zamanlar. 😂
Hangi zamanlar o zamanlar🙄😂🤔
✌🏻🙏🏻🎈
Gururum herkesten ve herşeyden önce gelir.."Gurur o hainin neyine" dediğim ş.. refsizler var çok..
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
✌🏻🎈🦋
Cevap
11Cevap
Hayır hiç bir zaman demedim.
Hiç böyle düşünmem gururum ön planda gadası
Yok gurur benim neyime diyemiyorum. Ama bazen demek isterdim.
Demedim asla da demem. Gururu insanı dik tutan, boyun eğdirmeyen, insanî değerlerini muhafaza etmesine sebep olan yegane duygudur.
hicbir zaman gururumu hice saymadim saymayi dusunmedim yapmam da
Bazen muhtaç olduğum zamanlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Olmadı çok şükür şeref insana bir kere verilir.
Hayırlı cumalar..🕋📿👋
Gurunu hiçe sayarsan kendi benliğinden ödün verirsin ve bu dostunda olsa düşmanında olsa yeri geldimi senin verdiğin o açık senin bedelin olur..
Gururunu incitme ezdirme önemli bir olgu bir insan için insan gururu kırılınca hiç güzel goruntuler olmuyor hele gençlik zamanlarında
yok hayır hiç ödün vermem
Hayır gurur önemli
Hayır bunu hiçbir zaman demedim
Hiç olmadı gururumdan taviz vermem
Gururumdan ödün vermemeye çalışırım genelde
Gururumu seviyorum, onsuz yaşayamam.
Gururumu hiçe saymam
Çok olmuştur.
Çoğu zaman oldu
Evet oldu o şarkıyı dinlerken
Evet ama olmalı
Evet gurur önemsiz