Güncellemeler
1 yıl
Yazmayı unutmuşum. Sevgilimden bahsediyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah belalarını vermesn ne deyim
Kim bu böyle olmana sebep olan eşin mi?
Evet
Peki neler yapıyor da bu duruma soktu ki seni
Rahatsız olduğum şeyler genel olarak her ilişkide olmaması gereken şeyler diyim
Yani bir çok şey geliyor aklıma ama sen söylersen doğru şekilde fikir ya da tavsiye verebilirim
Alkol kullanmıyorum ben ve kendisi bunun kırmızı çizgim olduğunu bilmesine rağmen dün sarhoş oldu, eve git dememe rağmen lafımı çiğnedi ve gitmedi
Yani tamam alkolü bırakmasa bile azaltmalı ki baya uzun süredir devam eden bir olay anladığım kadarıyla. Peki bu olaylara devam edersen gideceğini söyledin mi
İlk defa böyle gördüm onu ama alkol zaten kullanan birisi. Telefonda ağlarken benimle dalga geçe geçe konuştu arkadaşlarının yanında. Bu yüzden rahatsız oluyorum alkolden çünkü sarhoş editor insanı
Yani ilk defa olmuş bundan sonra tekrarlamaması gerektiğini vs düzgünce konuşun diğer davranışları o bilmiyorum ama çok kötü şeyler ise eğer bunun böyle devam etmeyeceğini kendine çekidüzen vermesi gerektiğini söyle. Ama insanlık hali de var işte ilk defa olduysa
Belki bir derdi sıkıntısı vardı ondan böyle oldu bilemiyorum konuştun mu sen bunları
Ya dertleri zaten var ama bu kişi zaten derdi olmasada içen biri. Ve evet kötü şeyler güven kırıcı şeyler yaşattırdı daha 2 hafta önce yine affettim ama bukadarı benim için çok fazla. Evlenmeyi düşünen bir adam sarhoş oluyorsa gece dışarda nasıl bir tepki vericem ki başka
Ne yaptı 2 hafta önce?
Yalan söyledi
Kaygı yaşayan biriyim ve bunları artık kaldıramıyor sağlığım ciddi ciddi
Ne işe ilgili bir yalandı
Yani bu düşüncelerle ilişki yürümez ama günahını da almak istemiyorum neler yaptığını bilmediğim için. Otur düzgünce konuş
Evde olmasına rağmen evde değildi mesela gece, dışardaydı bunun üstüne okadar konuştuk yine aynı yine aynı
E o zaman haklısın tabi böyle yalanlar söylüyorsa
Otur konuş ya da ara bilmiyorum durumları anlat içinde biriken herşeyi tek tek anlat bunları sana yapsaydım sen ne yapardın de
Çok narsist özellikleri taşıyor, kaldıramıyorum artık her hata yaptığında bunu hata olarak görmüyor
Çok kez söyledim hep haklısın dedi hep geçiştirildim
O zaman son hatasını yapmış olacak seni kaybederek
Yaptı yine, en büyük kırmızı çizgimi çiğnedi ve biliyordu bunu. Ne diyim, pişman ettirmek istiyorum ne mesajlarına dönmek ne aramalarına dönmek istiyorum
Kendini boş görme neden geçiştiriliyorsun sonuçta iki taraflı bir ilişki herkesin fikri düşüncesi önemli değil mi tek taraflı takılıyor Arkadaş anlaşılan
Kaldıramıyorum artık
Sen pişman ettirip sana köpek olsun mu istiyorsun yoksa tamamen hayatından çıkmasını mı istiyorsun ona karar ver
Pişman olmasını tabiki istiyorum
Hayatından çıkmasını istemiyorsun yani ama ilerde de bunlar yine baş gösterir ama den bilirsin
Evet bundan çok korkuyorum yani
Yani olması gereken ayrılmak ama sen bilirsin sende hala istiyorsun onu bunca şeye rağmen ilginç sen böyle şeylere boyun eğmeye devam edersin
Evet ve kendime bu konuda kızıyorum. Artık tak etti, kaldıramıyorum.
Ayrıl o zaman bu kadar basit.
Kaygı yaşamaktan artık hasta olmaktan korkuyorum
Bana söylediklerini ona da söyleyip kendine dert sıkıntı hastalık aramadığını güzel huzurlu güvenebildipim bir adam arıyordum diceksin ama sen bana dert sıkıntı yaşatıyorsun yalan söylüyorsun ben daha fazla psikolojimi bozmayacağım vs işte sırala 😅
Hiç bir şey yazmak bile istemiyorum o durumdayım tahammülüm kalmadı
Sen hani akşam evdeyim dedin ama dışardaydın ya şimdi de sen beni sevgilin olarak görüyorsun ama ben çoktan senden gittim de
Sonra da sil geç işte
Bunların hepsini biliyor bilmiyormuş gibi davransada, benim tahammülüm bu yüxden artık yok ve bu yüzden sessiz kalmak istiyorum
Çünkü ben yazdıkça ben bir şey yapmadık diyecek ben de daha fazla üzülücem
Belki de bilerek isteyerek yapıyor da olabilir bilmiyorum işte olaylara hakim olmadığım için ama sus yazma açma ama böyle bir şey demeden gitmek açık kapı bırakır
Sanmıyorum
Kafayı yiyeceğim 😅 kendiliğinden bir şeyler olmasını bekleyerek rahat edemezsin kendin konulup bitireceksin
Ama napayım, artık yazmak aramak bir çare değil sabah aradığımda haykırdım bir şey yapmadım dedi ve sustu haykırışlarımı dinledi yüzüne kapattım sonra mesaj attı dönmedim yani çünkü bıktım
Engelleyeceksin geçeceksin o zaman kardeşim sen kendine dert çıkartıyorsun sadece
Evet çok doğru
Bana dert oldu böyle dert olan herşeyden net olmayan şeylerden kurtulman lazım. Yaşın kaç ki senin
29
Belirsizlik çok kötü bir şey
Yani vaktini vs vermişsin ama değişecek olan çoktan değişir bir düzende olurdu bunlar olmazdı belki de sıkıldı vs bitmesi uygun olacak gibi görünüyor
Evet sessiz kalmak en doğrusu çünkü bazen cevap olarak en doğru yöntem bu oluyor
Yani ulaşacak elbet sana ama artık değer verip önem verenle olur
Çok yazan arayan biri değil sanmıyorum
E o zaman kendine eziyet etmeyi bırak
Kim bu kişi
Erkek arkadaşım
Hergun ölmektense birgün ol ve kurtul yani hergun acı cekmektense ayrıl kurtul