- 1 ay
Her saniyenin bedelini ödeyerek, karanlığa karşı ışık tutarak çok savaştım çok yoruldum hiçbirşeyden korkmadım ellerim yara bere içinde kaldı ama ben güldüm kimseyi dinlemedim doğrularımın peşinden gittim içimdeki çocuğa inandım nasıl geldim birde bana sor üç kişilik bir hayat yaşadım sonunu düşünen kahraman olamaz dediler bizde inandık işte hayat bir pencere herkes bakıp geçiyor en kötüsüde bizi tanıyan son insan öldüğünde hiç yaşamamış olacağız.
22 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🫡
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Genellikle bekle-gör politikasını uyguladım. Hayatın bana sunduğu koşullara hemen isyan etmedim; soğukkanlılığımı, sakinliğimi hep korudum. Önce hayat beni şekillendirdi, sonra ben hayatı. İnce eleyip sık dokudum, mantıklı düşünüp sağlam adımlar attım. Sahip olduğum forma kolay ulaşmadım; hastane koridorlarından hapishane köşelerine kadar dört bir yanı gezdim, dolaştım. Şimdi kısmi hürriyetimi yaşıyorum ve memnunum.
12 Yorumla- 1 ay
@54srp 🌟🙏🏻
- 1 ay
🦋✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- u1 ay
Sabrederek, el açıp hayırlısını isteyerek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 28,5b cevap paylaştı. Mezarlıklardan geçerek geldim
10 Yorumla- u1 ay
sabreden geldim tabi ki de
10 Yorumla - 1 ay
Sağlığımı kaybederek ve çok çalışarak geldim. Ama çok çalışmayla bişey olmadığını öğrendim. Az ama verimli çalışmanın önemini öğrendim. O yüzden artık çok çabalamıyorum her şey dünyada kalacak brn ise ölüp 2 metre çukurda zamanla toprağa karışıcam. O yüzden çok para kazanayım şunu alayım diye bir derdim kalmadı. Keyfime bakıyorum. Aldıklarım da keyfim için. Profesyonel fotoğrafçılık yapmış biriyim ve yeniden ekipman aldım hobi olarak çekim yapıcam yine. Keyif için işte.
10 Yorumla - 1 ay10 Yorumla
- 1 ay
Türlü maddi sıkıntılarla ve çok fazla azim ile. Allah her seferinde bir kapı açtı ve bugünlere geldim şükür. Ama geldiğim yol iyi ki de rahat değildi. Kıymet bilen biri olamazdım o zaman da
10 Yorumla Valla rabbim Ol dedi Oldu baska açıklaması yok. Bazı şeyler nasıl oldu anlamadım bu yüzden şükrediyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tırnaklarımla kazıya kıza ilmek ilmek işleye işleye her anımın acı tatlı tadını ala ala dolu dolu yaşayarak geldim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç kolay olmadı ama yaşadığım bütün zorluklarla barışığım. İyi ki canımdan can çıka çıka yaşamışım.
10 Yorumla- 1 ay
Olmak istediğimin yanında bulunduğum nokta bir hiç bile daha.
20 Yorumla - m1 ay
Kendi çabamla geldim, her başarılı kadının arkasında kendisi vardır. 🎗
10 Yorumla - 1 ay
Çok fazla çalışarak sabrederek zorbalık yapmayarak geldim
10 Yorumla - 1 ay
neden ileri gidemedinin cevabı var da bu zaten basit cevaplı
10 Yorumla - 1 ay
Kanımla, canımla diyeceğim ama, abartılı bulunmasından korkuyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Acı tecrübeler ışığında.
10 Yorumla Üşüye üşüye geldim. Geleceğimi hiç düşünmemiştim doğrusu
10 Yorumla- 1 ay
Geçmisim beni buralara getirdi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Planlı ve düzenli bir şekilde çalışarak
10 Yorumla- 1 ay
Zamana bırakarak
10 Yorumla - 1 ay
Valla çok çalisarakkk eziyet cekerek
10 Yorumla - 1 ay
tırnaklarımla çabalarımla 😀
10 Yorumla - u1 ay
Kendi tercihlerimi yaparak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çalışarak, mücadele ederek geldim
10 Yorumla- 1 ay
Allahtan torpilli olarak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sırtlanların uğultusunu duymayarak
10 Yorumla- 1 ay
Kimsenin yaptırmadığı kırılan tırnaklarım ile.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatın gerçek yüzünü görerek geldim
10 Yorumla- 1 ay
Hayallerimin peşinden giderek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 4 kere iflas edip 5 kere yeniden başlayarak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tırnakları la
10 Yorumla- 1 ay
Zamanla
10 Yorumla Kader kısmet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Çok çalışarak
10 YorumlaZar zor
10 YorumlaTırnaklarımla kazıya kazıya geldim
10 Yorumla- 1 ay
Sürünerek
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Zaman seni alıp getiriyor bir sekilde
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay