Gelene hay hay gidene bay bay.

La Fa La SoL

Dertlere derman yazan oy nenen ölsün sarı gelin aman sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarimmm...

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓ KiNg
Gelene hay hay gidene bay bay.

La Fa La SoL

Dertlere derman yazan oy nenen ölsün sarı gelin aman sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarimmm...

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓ KiNg
Hayatıma genellikle kötü insanlar geliyor ve direk siliyorum iyi insan çok denk gelmiyor maalesef ama iyi insanların değerini bilirim her zaman.
Kısmetimiz kapalı. Başımızı bağlamışlar.
Allah belalarını versin
Amin ✌️🙏
Mesele gelmek ya da gitmek değil hayat herkes için farklı önemli olan gittiğinde arkandan dedikodu yaptırmamak dedikodu yapmamak ne adamlar var adamın arkasından atıp tutuyor yapmadığı kalmıyor kendini de düzgün gösteriyor. Biraz insan da duruş olacak ben şunu anlamıyorum gelirken yerken oturup yatarken iyi arası kötü olduğunda da dedikodu iftira bu adamlık değil. İnsanlık değil en azından insanın geçmişte güzel sohbete hatırası olur ama işte olgunluk yaş değil karakter meselesi oda herkeste yok.
Aynen haklısın ama karşındaki de bazı konularda anlayışlı olmalı
Anlayış tek taraflı olmaz anlayışlı değilse bile kesersin gider
Doğrudur.
Cevap
13Cevap
Hayatımdan gidenlerin nasıl gittiği umurumda değil 🙆♀️
İyi olur inşallah.
Edeple gelen lütfuyla gider.
Rahat rahat gitsinler değil mi maviş sultan 🌹🥰
Edebim el vermez edepsizlik edene , susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene ( Yunus Emre )
Vayy harika. Bende sustum artık.
🙏🙏🤗🥰
Kimseyi hayatıma almam, sofrana alırsın arabana alırsın bir kaç sohbetine alır gülüşüne eşlik eder hepsi bu kadar... Hayatındaki insan sayısı ne kadar azsa yanılgı payın o kadar düşer o nedenle az insan çok huzur... Gelenler geldikleri yerde duruyorlar kovsam gitmezler 😀
Aynen doğru söylüyorsun ✌️👏
Belli yerde durmalılar.
Herkes karakterine göre uğurlanır bende. Ancak kimse için efor harcamam, gidişim bile sesiz olur ardımdan gölgemi dahi bırakmam. Çitkefleşmeye ne gerek var, herkes kendine yakışanı yapar. Olmuyorsa olmasın yani dünyadaki tek insan o, değil, kimse kimsenin mecburi istikameti veya çıkmaz sokağı değil aşalım bunları.. 🎗
Bazı söylediklerinde kesinlikle haklısın ama bu aradaki ilişki illaki sevgili aşk anlamında değil normal bir arkadaş anlamında da zararı dokunabiliyor.
Zaten arkadaş anlamında yazdım:)
O zaman hepsi tamamıyla doğru ✌️👏🤗
Çok teşekkürler sorular da güzel bu arada. ✨🎗🌠
Ben de teşekkür ederim moderatörüm. Elimden geldiği kadar ciddi ve düzgün sorular sormaya çalışıyorum. Cıvık sorular bana göre değil pek.
Zaten kaliteli sorular güzel devam edin. 🎗✨🪁
🌹✌️🙏
Hayatımdan çıkarken edebini kaybetmeden çıkmayan olmadı.
Çıkmadığı sürece adam yerine koyuyoruz ayar kaçıyor çıkarken kendine yediremiyor işte s@lak ne yapsan boş getirdiğini de alıp defolup gitsin her kim ise fark etmez
Fazlasını alıp götürmesinler de getirdiklerini götürsünler.
Valla herşeyi alıp gidiyorlar terbiyesizler
Lütüfla muamele görüp fütursuzca gidiyorlar..
Kimisi aslında çok sevdim ondan gittim derken (ki gerçek sevgi terketmek değil)..
Kimisi de dengesizliğinin faturasını sana kesip ama sendeeee diyor..
Hımm çok ilginç.
valla bi lütuf göremedik henüz duraktaki tabela gibiyim uzaktan izliyorum lütuf sahibi biri olsa üstüne yıkılcam😀
Ahaha ya yapma yaa 😂
Yakalım bugün senin için 🤣
ne yakıcan
Gemileri😄
😀😀 yakalim
Ben herkesi güzellikle uğurlamaya çalışsam da, bazıları kaos için yırtınıyor. Benlik sıkıntı yok herkes kendine yakışanı yapıyor.
Evet onu yapanlar kabul edemeyenler de var tabii.
Gelene gidene takmıyorum zaten, kendimi düşünüyorum. Umrumda olmaz.
Bize zaten zararları.
Onu bunu bilmem de sektirrrr olup gittiği kesin 😂😂
Gelene kapımız açık 😂🥰🌹
Evet gelene her yer açık gidene de kapı açık giderken kapatsın kapıyı yeter bana😂🤗🥰
Cereyan yapar açık kalırsa 😂
Aynen öyle gereksiz ler için bronnnnnnşit olamam 😂😂😂😂😂😂
İkiside olmuştur ama gözüme şu fütursuzca gidenler batıyor onları sevmiyorum fazla nursuzlar.
Sorma hayatımızı mahvediyorlar.
Gelene hoş gelir, gitmek isteyene tutmam yolu açık olsun "güle güle" derim. Ne tafra, ne ergenlik çekemem.
Bravo müdürüm ✌️👏
Valla o kişiden kişiye değişir biz edebimizle gittik ama onlar fütursuzca gitmeye devam etsin bizden bişey eksilmez 😉
Güven saygı merhamet alıp gittiler.
Aynen öyle oldu doğru dedin kral ✌️
Lütufla gideni de oluyor fütursuzca gideni de, gittikten sonra nasıl gittiğinin pek de bi önemi yok 😁
Olmaz mı? Daha ileride kim bilir neler göreceksin bakalım.
Sevgiye bağlı ve karşındaki insanın seviyesine bağlı. Bir tanesiyle kötü bitti. Ne istediğini bilmiyordu narsizmle onun sayesinde tanıştım
Wuuu kötüler uzak olsun.
Kesinlikle ✌️
Gezdim halepi şamı eyledim ilmi talep
Meğer ilim bir hiç imiş ila edep illa edep
Yunus Emre
Aynen öyle güzel söylemiş ama bilmeyenler var işte
Anlamaz bunlar tahta kafalar
😄
Vallahi çok güzel gidiyorlar da şu an tam açıklayamıyorum 😂
Yalan söyleye söyle yalandan kim ölmüş. Yemin ediyorlar da başları mı ağrıyor.
Ağri yapsa devam ederler mi
Ederler. Alışmış kudurmuştan betermiş
Bir şekilde geliyor ama nasıl gittiğini ben de anlayamadım
Perde arkasından iş çevire çevire gidiyorlar.
Sorma iyi oyuncular valla
Gerçekten var ya çılgın rahibe resmen evli adamlarla bekar gibi konuşuyor ya. Adam evli ama bekar diyor hala öyle insanlar var
Kimin evli kimin bekar olduğunun önemi yokki
İnkar önemli olan zaten. Yapıyorsan inkar etmeyeceksin. Kimse sana niye yapıyorsun demiyor ki. O kadar kendini yukarıda görmek neki ya Ben anlamadım. Ayrıca insanın içi dışı bir olacak dışından böyle rahibe gibi görünüp de içten neler yaptığını biz biliyoruz
Fütursuzca gidiyor. Bütün manyaklar sorunlular beni buluyor.
Ahahah neden acaba 😂
Mıknatıs gibiyim çekiyorum öylelerini
Gitmesi gerekeni edeple göndermeye çalışırım, anlamayan fütursuzlaşıp gider.
Güzel cevap sayın uberim ✌️👏
Edeple gelen edeple gitmeyi beceremiyor. İlla bi kavga gürültü.
İşte sevgi saygı bitince öyle oluyor. İllaki sevgili olmasına gerek yok.
Edeple geliyo sonra bakıyorum bi çirkefleşiyo bi iğrençleşiyo gidişide öküzce oluyo 😂😂
Ahaha neden acaba 😂
Hakim bey hakim bey 🤣
Edeple gelen aynı şekilde de gider, edepsizleri barındırmıyoruz
İnşallah. Sonradan bozuluyorlar.
Genelde edepsizce gidiyorlar
Saygı sevgi güven onları da alıp gidiyorlar.
Ben şöyle yaa beyaz yaa siyah benim için ortası yok yaa seviyor ya da sevmiyor ben öyleyim kafam öyle
Fütursuzca gidiyor bea..
Yolu açık olsun. Elini sallasan ellisi
Nasıl geldiyse öyle gönderiyorum.
Çok güzel ✌️👏
Edeple gelen edeple gider
Umarım öyle olur.
İyilerin dengine iyiler gelsin ne diyelim pislik bir çağdaşız
Her çeşit vardır aslında
Olmaz mı çeşit bol
Şimdilik gelen giden yok😅
Hayırlısı olsun 🤣
Teşekkür ederim 🌹😊
Gideninde kalanında canı sağolsun diyorum artık.
Amin 🙏✌️
Yok bea kavga gürültü gidiyor 🥴
Gitsin 😂
Genelde fütursuz oluyorlar maalesef
Lütufla
2. Seçenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?