Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hayatı bir yere kadar ciddiye alıyorum denebilir.. İnsanlara mesafeli davrandıktan sonra sanırım hayat daha çekilebilir bir yer haline geliyor.. Bazı kişilerin ve olayların üzerinde çok durmaya değmez cidden.. O sebeple kötü olaylar da yaşansa bundan çıkarılabilecek bir ders varsa çıkarıp yola kaldığımız yerden devam etmek her zaman en makul olanı.. Hayat kısa kuşlar uçuyor ve ömür bir şekilde tükeniyor.. Her anın tadını çıkarabilmek gerek.. Kimseye boyun eğmeden, kendi isteklerimiz ve hayallerimiz doğrultusunda.. Keyifli günler..
Bu sabah çayı fazla kaçırmışsın çiçek dikkat et çarpıntı yapıyor bende sende de yapmasın. 😅 Şaka bir yana haklısın bu hayatta güven verdiğim kadar alsaydım da yeterdi napalım kısmet. 🤷♀️
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok komik bulduğum için koydum bebek 😂😂 aynen öyle olsun her günümüze şükür kuzum 🌸
Hadi bakalım eller havaya oturmaya mı geldik hop hop :D Misket havası
Tespih te çektik, salladık ta, kırdık ta bu hayatı.
Bana nasıl geldiyse bu hayat bende öyle gitmişim. Gelmişine geçmişine saydırmışım :D
Cidden arkama dönüp baktığım da manalı ve manasız o kadar olay yaşamışım. Çoğunu da unutmaya yüz tutmuşum. Olaylar, simalar, mekanlar kafamdan bir bir silinmeye başlamış.
Böyle olunca mutlu oluyorum çünkü gereksiz olan her şeyi beynim artık atıyor hafızadan :D