Kişilik & Karakter Sevgiliniz karşı cinse ait kokuyla yanınıza gelirse tepkiniz ne olur? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Merak ne güzel şeysin 😂Allah bilir kime sarıldı terbiyesiz 🤨Bitti canım by by 🤣 Sevgiliniz karşı cinse ait kokuyla yanınıza gelirse tepkiniz ne olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Sinirleririm kötü şekilde olaylar olur 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. nedenini sorardım sadece 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İlk önce sorgularım sonra nerden aldın bunu derim ondan sonra kimse sarıldın derim 🤣🤣🤣 bu koku benim değil 🤨🤨 benim değil ise kimin? 1 2 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Aaaaaağğğ 🤣 yapıştır tokadı 🤣 Yorumla Yamaal 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Yanlış parfüm almıştır s. alak derdim hshshshs 1 0 Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bi temiz döverim sonrasını düşünürüm sdfg 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aldatıldığımı düşünürüm artık Allah ne verdiyse. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eski sevgilim olurdu 1 3 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Dimi defol git diyecen hemen 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açıklama yapardı eğer açıklaması yoksa eski sskksks Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl İnanır mısın harbiden 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sinirleririm kötü şekilde olaylar olur
nedenini sorardım sadece
İlk önce sorgularım sonra nerden aldın bunu derim ondan sonra kimse sarıldın derim 🤣🤣🤣 bu koku benim değil 🤨🤨 benim değil ise kimin?
Aaaaaağğğ 🤣 yapıştır tokadı 🤣
🤣🤣🤣🤣
Eski sevgilim haline geliyor
Yanlış parfüm almıştır s. alak derdim hshshshs
Bi temiz döverim sonrasını düşünürüm sdfg
Aldatıldığımı düşünürüm artık Allah ne verdiyse.
aynen öyle 😂😂😂
Eski sevgilim olurdu
Dimi defol git diyecen hemen 😂
Açıklama yapardı eğer açıklaması yoksa eski sskksks
İnanır mısın harbiden 🤣
Sevgilim yok
Ne ayak diye sorarım
Yolun açık olsun
Ayrılırım.