Evet. Spora ilk başladığım da sadece kilo almak istedim. Sonra baktım diğerlerinden daha stabil bir gelişimim var, estetik bir vücut yapacağım dedim. Yaptım.
Üniversiteyi yarıda bırakmıştım. Geri döndüğümde, herhalde her ne kadar tüm dersler bana çerez gibi gelse de bu sene net uzayacak, o kadar dersi senesinde veremem demiştim. 15 ders verdim alttanlarla (7-8 tane vardı) beraber. 96 ortalamayla, birincilikle mezun oldum.
şu an da aklımda garsonluk var. Çok odaklanabilen birisi değilim fazla düşünüyorum ondan kaynaklı. Siparişlerdir, boşlardır falan bilmiyorum fakat bu tamamen yeterlilik sorgulaması. Özgüven kaynaklı değil, olamazda :d
Garsonluk yaptım aslında ama self servis bir yer olduğu için yarı garson gibi bir durumdu yaptığım yer. Ben tam olanı merak ediyorum.
Ha yapamazsam da, bu alanda yeterli değilim derim next atarım yani kendimi potansiyelimi zaten biliyorum. Çok daha komplike işlerde çalıştım yane
Tahminlerim doğru çıkar genellikle. Kendi kapasitemin farkındayım. Denerim elbette, ama olmuyorsa zorlamam. Ömrümü olmayacak bir hedefte harcayamam. Ömrümü harcadıktan sonra elde edeceksem ne fayda?
'Muhtemelen yapamam' dediklerim oldu ve gerçekten yapamadım.
Hiçbirşeye yapamam diye yola çıkmam herzaman şunu söylerim en fazla KAYBEDERSİN yani cesaret ve inanç başarmak için çok önemli iki DEĞERDİR benim için.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle başarmak için bazı şeyleri kaybeder elinden geleni yapanı sonunda büyük bir cesaretle başarır. 👍🏻
Benim kendime inancım tamdır, ama çevremdekiler "şu bölümü bitiremezsin" demişti bitirdim." Şu başarı belgesini alamazsın" diyen de olmuştu okulu yüksek onurla bitirdim. 🎗
Merhabalar hanımefendi Üniversiteyi kimse kanamazsin, sağlık meslek lisesinden tıp kazanılmaz diyorlardı. Kendimi de buna alıştırmıştım. Fakat kazanıp mezun olabiliyormuşuz.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Ben sınavlar oluyorum ama baya zaman sonra sınav oldum kızdan kurtuldum 2 yıl sonra sınavlar başladı yine yine kurtuldum yani demek ki yapabiliyormuşum
Yaparım ederim dersen yapamazsın zaten, ilk başta korku ve özgüvensizlik olursa o seni motive eder zaten.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru söyledin, ilk başlarda korku kaygı olacak sonradan birseyleri yapmayı başarabilmek için kendini aşması gerekir, kendine akışa bırakarak çözümler, özgüven yerine getirir.