Kişilik & Karakter Sizi geride bırakan korkunuz ne? umutfakirinekmeği89 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsan korkup kaçtığı her şeyin mahkûmu mudur? Güncellemeler1 yıl Korku ve endişelerden kurtulmanın alâmeti sükût etmektir. Bunu başaramayan kurtuldum demesin. Kendinden emin olmayan söz söylemesin. Sizi geride bırakan korkunuz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. korkum yok benim. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Ufak tefek korkularım var elbette ama hiçbiri beni kontrol altına alabilecek kadar etkiye sahip değil. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Korkularıyla yüzleşmeden ölmezmiş insan. Korkum, elimin uzanamayacağı şeylerle alâkalı. Onları da Allaha havale ettim. 0 4 Yorumla umutfakirinekmeği89 1 yıl O zaman yok yere üzülmene gerek yok. Boşuna korkuyorsun. Yorumla minelhubb 1 yıl Korkularımı Allah'a havale ettim demiştim. Yorumla umutfakirinekmeği89 1 yıl Ancak yine de korkuyorsun. Endişelerin var. Yorumla minelhubb 1 yıl Sadece varsayımlarda bulunarak kesinmiş gibi söz söylemek ne derece doğru? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
korkum yok benim.
Ufak tefek korkularım var elbette ama hiçbiri beni kontrol altına alabilecek kadar etkiye sahip değil.
Korkularıyla yüzleşmeden ölmezmiş insan. Korkum, elimin uzanamayacağı şeylerle alâkalı. Onları da Allaha havale ettim.
O zaman yok yere üzülmene gerek yok. Boşuna korkuyorsun.
Korkularımı Allah'a havale ettim demiştim.
Ancak yine de korkuyorsun. Endişelerin var.
Sadece varsayımlarda bulunarak kesinmiş gibi söz söylemek ne derece doğru?