Hiç bir zaman ayrılmayı başaramadığımız,
birlikte yaşamaya alışmış olduğumuz olgudur,
korku..
Kimi susmalarımıza cevap niteliği taşıyıp, konuşma
zorunluluğumuzdan
kurtaran bir kelimedir,
"korkuyorum."
Kızlar Bir Adım Öne
#54srp

Korkuları aslında ne kadar inkar da etsek ya da dile getirmesek de derinlerde bir yerlerde mevcut.. Maddi unsurlar beni tedirgin etmez ama manevi olarak yani duygusal anlamda hasar kaydımı doldurdum.. İnsanların beni kırabilecekleri kadar yakın olmamasına gayret ediyorum.. Güçlü bir insanım evet ama bu demek değildir ki her duruma kafa tutmak zorundayım.. Keyifli günler..
Beni geride bırakan herhangi bir korkumun kaldığını düşünmüyorum. Bu sene bunları ve bu tarz şeyleri aştığım ve geride bıraktığım bir dönemdeyim. Ancak elbette korkularımdan arınmadım, korkusuzlaşmadım. Yalnızca korkumu benim bir şeyleri yapmamı engelleyecek kadar taşımamam gerektiğini anladım. Zaten bunu kavrayıp bu fikri benimsedikten sonra insan korksa da elini taşın altına bir şekilde koyuyor.
Bir şeyleri kaybetme kaygısı, hâlâ tam olarak bitmese de yine de bir şeylerin uğruna kendimi parçalamıyorum. Olacak olan bir şekilde yine oluyor, engel olmaya çalışmak fazla yoruyor sadece...
Teşekkür ederim canımcım.❤️
Sevdıgım değer verdıgım ınsanların basına bır sey gelmesı 🥺
Cevap
14Cevap
Cesaretim yok benim genel manada herşeye. Kendi kendime kalma konusu mesela. Bunu yapabilmek ve başarabilmek. Karşılığında özgürlüğümü kazanacağım halde bunu yapmaya karşı cesaretim yok ve korkuyorum.
Bir korkum yok aslında da ne bileyim bazen aileyi düşünüyorum çok uzaklara gidemiyorum
Ben azrailden korkmayan adamım hayırdır 🤣
Sadece yalnız kalmak ama artık umursamıyorum
korkum..
beni geride bırakan korkum
ailem sanırım
onların başına bir şey gelirse diye
düşünüyorum sadece
Ufak tefek korkularım var ama hayatıma etki edecek derecede yoğun değiller.
Bir şekilde üstesinden gelebiliyorum.
Korktuğun başına gelir derler korkmuyorum artık oluyor olacak olan
İnsanın elinde bir şey kalmayınca korkacak bir şey de kalmıyor
Hamam böceği korkusu.
onun dışında bir korkum kalmaıd
Geride bırakan bir korkum yok. Daima ileri
Yalnız kalma korkusu sevilene korkusu insanların beni yanlış anlama korkusu terkedilmek ama bunlar artık hiç umrumda değil olursa olur olmazsa olmaz zorlamıyorum eskisi gibi.
Başarısız olma korkusu
Saçma ama domates görmek ve yemek
oğlum için kokularım endişelerim var
yükseklik korkumu aşamadım hala
korkularım yok. hersey ınsan ıcın
Sağlığım gitmesinden korkarım
Sevdiklerimin başına bir şey gelmesi.
Sağlığım..
Tabiki ailem
Ailem sevdiklerim..
Bi anda terkedilmek , aldatilmak
Yalnızlık…