Kişilik & Karakter Sizin için bam noktası nedir? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yapmadığım bir şeyin yapmışım gibi gösterilmesi.İşte o zaman en âlâsını yaparım… Sizin için bam noktası nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. haksızlık yaşamak sadece.. hakkımın yenmesi ve sevdiklerimin acı çektiği zaman ben sinirleniyorum. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Duygularımla oynanması bam teli ve bam noktası benim için.. 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İpin koptuğu herhangi bir yer bam olabilir bazen tutuyorum bazen tutamıyorum kendimi. d 0 7 Yorumla befoderler 1 yıl Şakin oll şakin oll Yorumla Tempæst 1 yıl Girme beynime durr Yorumla befoderler 1 yıl Ahshaıgsuaga damam Yorumla Tempæst 1 yıl Jsjdjy damamsu befo Yorumla befoderler 1 yıl damamsu mu aggahagahah bu daha güzellmisss Yorumla Tempæst 1 yıl Gdhfhgf 🥂 Yorumla befoderler 1 yıl 🥂 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Haksızlık herkesin ortak bam noktası diye düşünüyorum o yüzden onu es geçiyorum, toplum içinde bana karşı dengesiz hareket yapılması. 0 0 Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl birinin bana her ne sebeple olursa olsun ne yapacağımı söylemesi, akıl vermesi. 0 0 Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Budist keşişler gibiyim ben aw sinir diye bir şey kalmadı bende 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Iftira, nankorluk, ve gozumun icine bakarak yalan soylebmesi 0 0 Yorumla
isyanatesiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ya zaten kafam çabuk atar kavgacı biriyim Bir insanın yanlış bir hareket ederek patlıyorum ve öncesinde birkaç şey daha yapması bitti her şey 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Off benimde aynı şey cidden çıldırıyorum ona 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. birilerinin günahı alınmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
haksızlık yaşamak sadece.. hakkımın yenmesi ve sevdiklerimin acı çektiği zaman ben sinirleniyorum.
Duygularımla oynanması bam teli ve bam noktası benim için..
İpin koptuğu herhangi bir yer bam olabilir bazen tutuyorum bazen tutamıyorum kendimi. d
Şakin oll şakin oll
Girme beynime durr
Ahshaıgsuaga damam
Jsjdjy damamsu befo
damamsu mu aggahagahah bu daha güzellmisss
Gdhfhgf 🥂
🥂
Haksızlık herkesin ortak bam noktası diye düşünüyorum o yüzden onu es geçiyorum, toplum içinde bana karşı dengesiz hareket yapılması.
Benim hakkında yalan şeyler uydurulması
birinin bana her ne sebeple olursa olsun ne yapacağımı söylemesi, akıl vermesi.
Budist keşişler gibiyim ben aw sinir diye bir şey kalmadı bende
Iftira, nankorluk, ve gozumun icine bakarak yalan soylebmesi
Sabrımın sınanması diyebilirim.
Ya zaten kafam çabuk atar kavgacı biriyim Bir insanın yanlış bir hareket ederek patlıyorum ve öncesinde birkaç şey daha yapması bitti her şey
Off benimde aynı şey cidden çıldırıyorum ona
birilerinin günahı alınmış
Bencillik ve ukalalik
yalanci durumuna dusurulmek
Haksizlik
Motor 🛵 tek teker3