Nasıl bırakırım acaba bu duygusallığı, takmayı ve umursamayi..🥺🥴
Günaydın hayırlı cumalar 🌺
Nasıl bırakırım acaba bu duygusallığı, takmayı ve umursamayi..🥺🥴
Günaydın hayırlı cumalar 🌺
Duygusal olmak kötü bir şey değil, bu bizim insan olduğumuzu ve insan kaldığımızı gösterir, gaddar olmaktan iyidir duygusal olmak. Kırmamak için özen göstermek, başka insanların duygularını önemsemek bunlar insani değerler. Bırakmak için değil de, belli etmemek için çabala, azaltmak için çabala bence, ben duygusal kişilerin kendilerine daha güçlü olduğuna inanıyorum lakin duygusal insanlar kendilerine haksızlık yapıyor, kendi kul haklarına giriyor, duygusal insanların vicdan azabı hiç bitmiyor karşılığını ödeseler de. Olayları kişisel algılamazsak daha az duygusal olabiliriz, daha az incinebiliriz, insanlara karşı beklentimizi daha az düzeyde tutarsak daha az hayal kırıklığı yaşarız, kaba kişilerle muhatap olmazsak, sınır çizersek duygularımızı koruruz. Öte yandan da iyidir duygusal olmak, film/dizi izlerken ağlamak, okuduğun kitabın sahifelerinde kaybolmak, dizi/film/kitap karaketleriyle hemhal, dost olmak iyidir. Hak etmeyen kişilere emek vermezsek, layık olmayana değer vermezsek ağlarken bulmayız kendimizi, kendimize kızarken bulmayız kendimizi.
Evet doğru 👏
Cevap
33Cevap
Bu dönemsel bir şey. Hayatında her şey yolunda iken bile kendimi boş havuzun içinde hayatı sorgulayan Pablo Escobar gibi hissediyorum. Hayatta hiçbir duygu stabil şekilde kalmıyor. Nasılsa geçer deyip önüne bakmak gerekiyor sadece.
Günaydın hayırlı cumalar duygusal olmak karakter meselesidir genellikle. bende çok duygusalım maalesef. çoğu zaman bundan kaybediyorum iyi niyetli ve saf olduğum için ama çok duygusal olmamak biraz da bencil olmak gerekiyor bence.
Bazı dönemler hepimiz duygusal oluyoruz. Uzun sürmüyor.
Yeterince darbe yememişsin belli ki
Ailelerden atalardan sana aktarılmış bilinçaltı kayıtlı kalmıştır. Değişmesi zor, kendini geliştirmek farkındalık yaratmak istersen youtup kanalı kuantum videolari izleyebilirsin hem farkındalık yaratır hemde iyi hisseder. Ben her gün izliyorum.
Duygusallığın yüzünden başına gelenler bir yerden sonra yeter dedirtiyor.
Bir nokta var ipleri koparttığın, gemileri yaktığın…
O noktaya çıktığın an olan oluyor bir bakıyorsun sen eski sen değilsin.
Demek ki sen daha o noktaya gelmemişsin…
O zaman geliyor gelmekte olan farkındalık arkana yaslan ve tadını çıkar
Dünya duygusal, nazik ve ince ruhlu insanların öğütüldüğü bir kıyma makinesidir.
Fakat zaman da insanı yavaşça duyarsız, umursamaz kılabilir. Çok takılma diyeceğim ama yine takılacaksın.
Seni en çok etkileyen şeyleri elemeye çalış
Tamam:)
O duygusallığı bırakamazsın ya o bende de var Özellikle balık burcu insan hiçbir şekilde bırakamıyorsun duygusallık kafaya takma üzülme fazla değer verme bunun hepsini yaşıyoruz
Bende basagim ama aynısı
Genelde Başak burçlar bu kadar duygusal olmaz ya onlar biraz mantıkçı olur ama
Ben niye böyleyim ozaman 😂
Bilmiyorum ki biraz da bana versene bu ara kafamı koparıp atasım var
Olmayan şeyi nasıl vercem 😂
Olsun Ben de var da ne oluyor yemek üzereyim
Sakin ol
Olamıyorum olamıyorum belki bazı şeyleri kendi kafamda kuruyorum kafamda koruduklarıma inanıyorum bilmiyorum yani
Dua et
Ediyorum tabii ki
Ozaman sorun kalmadı bak
Ah O kadar kolay olsa dua ediyorum tabii ki ama geçmiyor bazı şeyler içimden
Bende öyle ama yapacak bir şey yok
Belki de yaşamamak en güzel çözüm boş versene
Onu Allah bilir
Onu Allah bilir Ben de biliyorum da yaşamak istemiyorum sadece
Oda senin elinde değil 🙂 verende o alanda
Doğru söylüyorsun da yani şimdi ben mesela gidip kendime asacak olsam bir ilaçla zehirleyecek olsam yapabilirim onu söylüyorum
Yapabilirsin ama yapma ahiretini de yakma 🙂
Bazı şeyler bunaltıyor başka çıkış yolum kalmıyor
İyi düşün iyi olsun dua dua Allah'a sığınmak tek çare bu burası imtihan dünyası çünkü rahatlık yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Ama ben bu imtihan dünyasından çok sıkıldım ve imtihandan da çok sıkıldım Tamam imtihan Allah'ın birine şükür Ama halim kalmadı Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun
Mecbursun dayanmaya pes etmek yok ozaman tüm insanlar pes etsin ne olur ozaman senden daha kötüleri var onları düşün şükret
Evet benden kötülerini düşünüyorum ama ben de kötü durumdayım
Şükür et
Amin
Hayırlı cumalar. Duygusal insan kırıcı olmaz. Anlayışlı bilgili efendi olur sende öyle birisin onları hep takdir ederim
hayirli cumalar😊
gerek yok güzellik duygusallik hic iyi degil sök gitsin cigerleri hak etmiyorlar
sekerlik ya noldu 😀
olur öyle biraz uyu gecer uyanicada kahve ic cikolata ye 😊
daha iyi oldun mu bakim 😊
tamam 😘
Kendi mutluluğunu senden daha fazla önemseyen birisi olmayınca hayatında mecburen öyle oluyorsun
Balık burcu kadını olarak çok duygusalim. Senin de yapın bu
Ufak dozda seratonin içerikli ilaçlardan başlamak
Senin burcun ne jdjd merak ettim balık ise eğer duygusallik normal
Mhmm hiç bilmiyorum canım umarim eski haline geri dönersin
Günaydın hayırlı cumalar , pek kolay değil bu durumun dışına çıkmak , ama biraz hafifletebiliyor insan. En son hangi sebepler birşeyleri kafana takmana, üzülmene veya buna benzer bir durumu yaşamanı sağladı?
çözüm basit 😂😂
zaman duygusal insanlar için acımasız ve zor bir zaman, duydusal insanlar bu zamanda acı ve ızdırap çeker, duygularını yenip realist ve materyalist olmalısınki bu zamanda rahat yaşayasın
Her şeyin Fazlası zarar
Her şey dengede olmalı
Duygusuz insan da taş kalpli olur huzursuz olur
Hayırlı cumalar dilerim 🌺
❤️✌️
Bazı şeylere insanlara anlam yüklemeyin ve sorgulamazsan zor değil aslında bu arada hayırlı cumalar🤲
Günaydın hayırlı cumalar ben de öyle duygusalım ama yapacak bir şey yok galiba size su gruplarındansınız
Gunaydin. Duygusal olmayan kadinin bir cekixiligi zerafeti olmaz.
O bırakılmıyor , içerden geliyor aynısı bende de var bugün mesela durduk yere duygusallaşıp ağladım 😂
Günaydın hayırlı cumalar duygusallık güzel bişi bence
Anlam yüklemesen, sorgulamazsan zor değil aslında.
@melislezmndmdm sebep?
Konuşmak için
Hayirli cumalar birak degisme oyle kal bir gun gercekten degerini anlayacak biri cikacaktir
İnstgram sacma duyusal videoları izleyip ağlıyor musunuz peki
neden kendine bunu yapıyorsun ki
Bende çok duygusalım bea..
♥️♥️
Bulursan çözümünü bana da söyle 😢
bulursun ya 😂
amin 😂
Bırakamazsın. Bu senin karakterin.
Ne bileyim ben de tam tersi aşırı mantıkçıyım
Ara ara böyle anlar olabilir
Zihnine hükmetmeye başladıktan sonra
yapın öyleyse zor o işler...