Kişilik & Karakter Tipe çok önem veriyorum ya yakışıklı biri de yok etrafımda napcam ben? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evleneceğim kişi yakışıklı olmazsa ondan her an sıkılıp soğuyabilirim Güncellemeler1 yıl Bu erkekler niye gülmüyor ya biraz enerjik olsanıza Tipe çok önem veriyorum ya yakışıklı biri de yok etrafımda napcam ben? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. tipe bakma sende 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Zengin olursan istediğin gibi yakışıklı bulursun. Bok bol hem de 😂 her yıl bir yakışıklı değişirsin 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yakışıklı olup kötü olsa oda var sonradan belli etse 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı olup iyi biri oldun ya Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakisikli olsada sigucan zaten sorun yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok yakışıklıysa ağzıma sçsada ses etmem gibi Yorumla Jakabo01 1 yıl 😆 😆 😁 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen güzel misin peki? 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet aşkom yoksa niye yakışıklı isteyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He o zaman hakkın var tamam Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Tip önemli ama bulunur yakışıklı güzelsen. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. buda bir tercih. evlenmesen olmz mi 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aldatadabilir çok çapkindirlar dikkat et 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çevreni değiştir farklı ortamlarda takıl 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Dış görünüş önemli kesinlikle 0 1 Yorumla doguuAA 1 yıl Sabhin köründe ne gulmesi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biz de güzel seviyoruz herhalde 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ama siz kendi tipinize bakmadan güzel arıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo ben yakışıklıyım. Acaba sen kendi tipine hiç baktın mı Yorumla Soran 1 yıl Baktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aferim, bekle belki bulursun Yorumla Soran 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 26, sen? Yorumla Soran 1 yıl 24 bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel 👍🏻 Yorumla Soran 1 yıl Niye hemen kestirip atıyorsun belki kaderimsin dur bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmem lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oksanmayaaa devammm hayalperest 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayallerini oksa hayatı sev yaşama tutun Yorumla Soran 1 yıl Bende kendimi okşayım diye anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ))) gerçekten isteğiniz o yondeyse neden olmasın tercih )) dervişin fikri neyse zikride o olurmuş 😉 Yorumla Soran 1 yıl Sabah okşamıştım da orada aklıma geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görsel seviyoruz diyorsun yakışıklılar erken yıpranıyomus karızmatık tercih et)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sabah mı oksadınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gıdıklama eylemini bitirmişsin)) Yorumla Soran 1 yıl Ah evet uyku tutmadı bende okşadım napayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En güzelini yapmıssın , sorunu beğeniyorum yazarmısın Yorumla Soran 1 yıl Neden napcazzz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendim söylücem soru cevap yapcaz Yorumla Soran 1 yıl Ya burdan yapalım dersim var birazdan gelince bakarımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ders zamanı ara veririz lütfen gel Yorumla
Zevkli034 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Değişik 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Zevkli034 1 yıl Bununla ilişki mı olur illa daha tipli olunca aldatırsın Yorumla Zevkli034 1 yıl Ve sen nasılsın merak ettim senin de beğenilmen lazım Yorumla
Winnietha Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Tipe önem veren sana bakıyor mu yoksa tipli mi yok 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bulursun acele etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen kainat güzeli misin peki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kainat güzeli miyim şüpheli ama güzelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesin vücutlu kaslı istiyorsun dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vücutlu kaslı seviyorsun nasıl güleyim Yorumla
Durgunates2335 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ya parasi yoksa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sorun yok ama yakışıklı olsun Yorumla Durgunates2335 1 yıl Yakidikli olsa verirmisin Yorumla
S1nann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Ayy g.. 0 13 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Phhaha Yorumla Soran 1 yıl Napayım elimde olan bi şey değil Yorumla S1nann 1 yıl Değer sevgi bu mu oglum Yorumla Soran 1 yıl Ya değer de veririm tabi ki ama yakışıklı olup gözüme hitap ederse hep seveceğimden eminim diğer türlü sıkılabilirim diye korkuyorum Yorumla S1nann 1 yıl Anlıyorummmmm Yorumla Soran 1 yıl Senden yakışıklı bi vibe aldım knk 😂😂 bi çay içelimm Yorumla S1nann 1 yıl İçelim Yorumla Soran 1 yıl Nerde içelim sinancım neden bu kadar soğuk yanıtlar veriyorsun Yorumla S1nann 1 yıl Semaver yakayım sana Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Abla ayak üstü adamı ayarladn ya ben asla yapmam yapamam Yorumla Soran 1 yıl @kıvırcıkk777 tamam en temiz sensin abla 😂😂😂 arkadan neler çevirdiğini bi allah bilir zaten Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Nerden biliyon ablam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
tipe bakma sende
Zengin olursan istediğin gibi yakışıklı bulursun. Bok bol hem de 😂 her yıl bir yakışıklı değişirsin 😂
Yakışıklı olup kötü olsa oda var sonradan belli etse
Yakışıklı olup iyi biri oldun ya
Yakisikli olsada sigucan zaten sorun yok
Yok yakışıklıysa ağzıma sçsada ses etmem gibi
😆 😆 😁 😁
Tipe önem veriyosan malsin zaten
Sen güzel misin peki?
Evet aşkom yoksa niye yakışıklı isteyim
He o zaman hakkın var tamam
Tip önemli ama bulunur yakışıklı güzelsen.
buda bir tercih. evlenmesen olmz mi
Aldatadabilir çok çapkindirlar dikkat et
İlk görüşte hoşlanmadan olmaz zaten
Çevreni değiştir farklı ortamlarda takıl
Dış görünüş önemli kesinlikle
Sabhin köründe ne gulmesi 😂😂
Senin işin zor valla
Biz de güzel seviyoruz herhalde
Ama siz kendi tipinize bakmadan güzel arıyorsunuz
Yoo ben yakışıklıyım. Acaba sen kendi tipine hiç baktın mı
Baktım
Aferim, bekle belki bulursun
Yaşın kaç
26, sen?
24 bende
Güzel 👍🏻
Niye hemen kestirip atıyorsun belki kaderimsin dur bi
Görmem lazım
Oksanmayaaa devammm hayalperest
Ne
Hayallerini oksa hayatı sev yaşama tutun
Bende kendimi okşayım diye anladım
))) gerçekten isteğiniz o yondeyse neden olmasın tercih )) dervişin fikri neyse zikride o olurmuş 😉
Sabah okşamıştım da orada aklıma geldi
Görsel seviyoruz diyorsun yakışıklılar erken yıpranıyomus karızmatık tercih et))
Bu sabah mı oksadınız
Gıdıklama eylemini bitirmişsin))
Ah evet uyku tutmadı bende okşadım napayım
En güzelini yapmıssın , sorunu beğeniyorum yazarmısın
Neden napcazzz
Beğendim söylücem soru cevap yapcaz
Ya burdan yapalım dersim var birazdan gelince bakarımm
Ders zamanı ara veririz lütfen gel
Sevince yamuk dişlerine bile hayran oluyorsun
Değişik
Neden
Bununla ilişki mı olur illa daha tipli olunca aldatırsın
Ve sen nasılsın merak ettim senin de beğenilmen lazım
Aynı şekil
Senin gibiler yüzünden gülesimiz gelmiyor
Tipe önem veren sana bakıyor mu yoksa tipli mi yok
Başka ne arıyorsun
Bulursun acele etme
Sen kainat güzeli misin peki
Kainat güzeli miyim şüpheli ama güzelim
Kesin vücutlu kaslı istiyorsun dimi
Evet
Vücutlu kaslı seviyorsun nasıl güleyim
Ya parasi yoksa
Sorun yok ama yakışıklı olsun
Yakidikli olsa verirmisin
Ayy g..
Phhaha
Napayım elimde olan bi şey değil
Değer sevgi bu mu oglum
Ya değer de veririm tabi ki ama yakışıklı olup gözüme hitap ederse hep seveceğimden eminim diğer türlü sıkılabilirim diye korkuyorum
Anlıyorummmmm
Senden yakışıklı bi vibe aldım knk 😂😂 bi çay içelimm
İçelim
Nerde içelim sinancım neden bu kadar soğuk yanıtlar veriyorsun
Semaver yakayım sana
😂😂😂
Abla ayak üstü adamı ayarladn ya ben asla yapmam yapamam
@kıvırcıkk777 tamam en temiz sensin abla 😂😂😂 arkadan neler çevirdiğini bi allah bilir zaten
Nerden biliyon ablam
Nasıl birisin
Gel bana ver